Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχω δυο λογαριασμους,ενα ευρωπαικο κι ενα αμερικανικο (οπου υπαρχουν καλυτερες προσφορες,τα κατεβαζω απο το ενα η το αλλο) υπαρχει κινδυνος ban?

Οχι με την καμια δεν τρως ban.

Ακριβως αυτο κανω εγω. Εχω 2 λογαριασμους (1 ευρω και 1 αμερικανικο). Ο βασικος μου ειναι ο ευρωπαϊκος οπου εχω και το PSPlus.

Τον αμερικανικο τον εχω μονο για να κατεβαζω παιχνιδια που εχει σε προσφορες (η αληθεια ειναι οτι εχει καλυτερες προσφορες στο αμερικανικο) και τα τρεχω απο τον ευρωπαικο λογαριασμο μου κανονικα για να εχω εκει τα trophies. Βασικη προυποθεση για να τρεχεις ετσι τα παιχνιδια ειναι ο αμερικανικος να ειναι activated ως primary

Δεν ειχα ποτε κανενα θεμα 3 χρονια τωρα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση... Αξίζει το dlc του παιχνιδιού;το εχει σε προσφορά το psn στα 6 ευρω...λέει;πόση διάρκεια εχει;μια ώρα;

Δημοσ.

Για ποιο DLC λετε?Το Left Behind?Αυτό το δίνει δωρεάν αν το παιχνίδι είναι κατεβασμένο ψηφιακό.

Τερμάτισα το παιχνίδι στο κανονικό και εχω αναβαθμίσει τα όπλα μεχρι κάποιο σημείο.

Αν το ξεκινήσω απο την αρχή σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας,θα εχω ολα τα όπλα απο την αρχή η θα πρέπει να τα ξαναμαζέψω απο τα ίδια σημεία?

Τι αλλάζει στο δύσκολο,υπάρχουν λιγότερες σφαίρες και εξαρτήματα,η αλλάζει και η συμπεριφορά των εχθρών?Χάνουν πιο δύσκολα οι εχθροί?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το remastered

:lol:  :lol: Κλαίω!

Ακόμα ακριβό είναι το άτιμο, είτε σε PS3 ή σε PS4... Θα περιμένω και άλλο μου φαίνεται.. Από amazon.uk που το έχω βρει, θα έχει ελληνικά μέσα (όχι ότι με καίει, αλλά αφού τα έχει ;) )?

Δημοσ.

:lol: :lol: Κλαίω!

Ακόμα ακριβό είναι το άτιμο, είτε σε PS3 ή σε PS4... Θα περιμένω και άλλο μου φαίνεται.. Από amazon.uk που το έχω βρει, θα έχει ελληνικά μέσα (όχι ότι με καίει, αλλά αφού τα έχει ;) )?

Αν δεν εχει ανταλλαζουμε. Το πηρα καινουριο απο εδω αλλα κλασσικα στα αγγλικα το εχω. Με ξενερωνει στα παιχνιδια το ελληνικο, δεν ξερω.

Χανεις τις ατακες στην μεταφραση ;)

Δημοσ.

:lol:  :lol: Κλαίω!

Ακριβό εννοείς στα 50€? Γιατί τώρα το έχουν πάλι όλοι 29,90, το ρίχνουν κάθε τόσο (χριστούγεννα-πάσχα-εκπτώσεις). Υπάρχει σε public, τζάμπες κτλ με τη μειωμένη τιμή.

Όσο και να έχει να το πάρεις, αξίζει

Αν δεν εχει ανταλλαζουμε. Το πηρα καινουριο απο εδω αλλα κλασσικα στα αγγλικα το εχω. Με ξενερωνει στα παιχνιδια το ελληνικο, δεν ξερω.

Χανεις τις ατακες στην μεταφραση ;)

Μα δεν ξεκινάει με εμφάνιση υποτίτλων ως προεπιλογή, ο χρήστης τους βάζει να εμφανιζονται, αν θυμάμαι καλά, όπως και στο Uncharted 4...

Και αν όχι, σίγουρα μπορείς να τους κάνεις disable

Και πέρα από το αν είναι ξενέρωμα ή όχι να έχουμε υπότιτλους σε παιχνίδια ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο η ελληνική αγορά gaming, στο The Last of Us, επειδή είμαι του "χώρου" της μετάφρασης είδα άθλια λάθη στον υποτιτλισμό, πολύ πρόχειρη δουλειά.

Στο Uncharted 4, μιας και τα δύο είναι της Naughty Dog, όποιος έκανε μετάφραση ήταν άψογη, εκτός και αν είδα κάτι και μου διαφεύγει.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα κάτι παρόμοιο! Απλά δεν ξέρω αν έχει την τρομερή υπόθεση του Last of Us!

Days Gone λέγεται και είναι open world game!

http://www.youtube.com/watch?v=bGej8K1r8KI

Aυτο μου ηρθε στο μυαλο και εμενα. Μικρη λεπτομερεια, το οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.. Και δεν εχουμε και ημερομηνια κυκλοφοριας..

Δημοσ.

Ακριβό εννοείς στα 50€? Γιατί τώρα το έχουν πάλι όλοι 29,90, το ρίχνουν κάθε τόσο (χριστούγεννα-πάσχα-εκπτώσεις). Υπάρχει σε public, τζάμπες κτλ με τη μειωμένη τιμή.

Όσο και να έχει να το πάρεις, αξίζει

Μα δεν ξεκινάει με εμφάνιση υποτίτλων ως προεπιλογή, ο χρήστης τους βάζει να εμφανιζονται, αν θυμάμαι καλά, όπως και στο Uncharted 4...

Και αν όχι, σίγουρα μπορείς να τους κάνεις disable

Και πέρα από το αν είναι ξενέρωμα ή όχι να έχουμε υπότιτλους σε παιχνίδια ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο η ελληνική αγορά gaming, στο The Last of Us, επειδή είμαι του "χώρου" της μετάφρασης είδα άθλια λάθη στον υποτιτλισμό, πολύ πρόχειρη δουλειά.

Στο Uncharted 4, μιας και τα δύο είναι της Naughty Dog, όποιος έκανε μετάφραση ήταν άψογη, εκτός και αν είδα κάτι και μου διαφεύγει.

To ψήνω, και αν και έχω PS4, θα το προτιμήσω στο PS3, σαν original εμπειρία (δεν έχω κολλήματα με fps, αναλύσεις :) ), και να μου φύγει ΞΑΝΑ το σαγόνι με εξαιρετική δουλειά της ND στην εκάστοτε κονσόλα.

Ψάχνω μεταχειρισμένα και μέσα και απ' έξω, αν και θα ήθελα να έχει ελληνικούς υπότιτλους (για να λέω ότι έχω την ελληνική έκδοση). Ξέρετε αν το πάρεις απ' έξω (π.χ Αγγλία) αν θα έχει ελληνικά (απλώς για να λέω ότι έχω τα ελληνικά)?

Καινούριο 30+ ευρώ, όχι ότι δεν αξίζει γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω και άλλα 2-3 παιχνίδια για το PS3, για να βγάλω το καλοκαίρι χαλαρά.

Δεν ξέρω στο TLoU, αλλά στο U4 η μετάφραση ήταν σωστή και ακριβής, ακόμη και σε ατάκες.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από Αγγλία στα 17€ χωρίς ελληνικά. Όσο κι αν έψαξα, όχι πολύ η αλήθεια είναι, δεν βρήκα την ελληνική έκδοση στο αγγλικό ebay.

Υ.Γ.: Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό το να λες ότι έχεις την ελληνική έκδοση... Αν το έχεις με τα αγγλικά, δε θα χρειαστείς ούτε τους αγγλικούς υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...