Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται οι προ-παραγγελιες ειναι παραπανω απο το πρωτο stockαρισμα που κανανε... Κι εγω στο τσακ ημουν να παραγγειλω απο Κωτσοβολο και παλι καλα που δεν ειχε τα παιχνιδια που ηθελα και το προ-παραγγειλα απο αλλου..

και εγώ αλλού το είχα κρατήσει (public), αλλά μου εστειλε κουπόνι 30ευρω ο κώτσος, οπότε και εγώ έγινα ****.

και κανα μήνα να περιμένω δε με χαλάει.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ο fotis13 είχε πει ότι το MM θα φέρει και παραεισαγωγή Pro, γιατί οι εισαγωγές της Sony Hellas δεν φτάνουν να καλύψουν την ζήτηση.

Πιθανόν να κάνει το ίδιο και ο Κώτσος μέσω της Dixons...

Δημοσ.

Παιδιά σας το είχα πει, πριν από αρκετές σελίδες έχω ένα φίλο που δουλεύει στα public Ερυθραίας μου είχε πει γίνεται χαμός ανελπιστο δεν προλαβαινουμε θα προχωρήσουμε σε εισαγωγή γιατί δεν επαρκούν τα τεμάχια που μας έχει στείλει η Sony hellas.. Εδώ ήθελα να σχολιάσω τον κακο χαμό που έγινε μετά από το ps meeting 7 Σεπτεμβρίου που όλοι έλεγαν θα τιμωρησουμε την Sony θα πάει απατο δεν θα πουλήσει τίποτα κτλ κτλ.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά σας το είχα πει, πριν από αρκετές σελίδες έχω ένα φίλο που δουλεύει στα public Ερυθραίας μου είχε πει γίνεται χαμός ανελπιστο δεν προλαβαινουμε θα προχωρήσουμε σε εισαγωγή γιατί δεν επαρκούν τα τεμάχια που μας έχει στείλει η Sony hellas.. Εδώ ήθελα να σχολιάσω τον κακο χαμό που έγινε μετά από το ps meeting 7 Σεπτεμβρίου που όλοι έλεγαν θα τιμωρησουμε την Sony θα πάει απατο δεν θα πουλήσει τίποτα κτλ κτλ.

Και εγω εγραψα μια σελιδα πιο πισω οτι χαμος για το ps4 pro και βλεπω οι περισσοτεροι να το ριχνουν στις ενοικιασεις και στα ποδοσφαιρακια....Γνωστο Ελληνικο φαινομενο..

• Like 1
Δημοσ.

φαντάσου να μην είμασταν και σε κρίση δηλαδή.

Καλα εδω σε κινητα και pc φευγει μια περιουσια ολοκληρη,στα 400ευρω του ps4 pro θα κολλησουμε :D

• Like 3
Δημοσ.

Στο εξωτερικό πάντως λένε ότι η ζήτηση είναι νορμάλ και για αυτό δεν θα γίνουν midnight releases όπως συνηθίζεται εκεί. 

Δημοσ.

Για ποιο λογο να γινει midnight release αφου δεν μιλαμε για νεα κονσολα?Εγινε Midnight release οταν βγηκε το Ps4 slim,xbox One S και Ps4 c chassis για να γινει τωρα?

Δημοσ.

Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς!

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω μεταχείρα PS4 Pro στα 300 ευρώ στο insomnia μέσα στο Δεκέμβριο! (λόγω ανάγκης χρημάτων...). Είναι αρκετοί που αγοράζουν χωρίς να ξέρουν γιατί. Έτσι για την κάβλα της αγοράς!

Ισχυει αυτο και εγινε ακομα και οταν πρωτοβγηκε το Ps4 πως αρκετοι τα πουλαγαν ακομα και μεσα στον μηνα.

Δημοσ.

πολύ σωστή η παρατήρηση σου αγοράζουν κάτι απλά γιατί έτσι, να κάθεται στο ράφι, και στο τέλος να ψάχνουν να το πουλήσουν, Το Gaming παιδιά είναι χόμπι η το έχεις η δεν το έχεις. Δεν υπάρχει μέση οδό όπως με ολα τα χόμπι άλλωστε..
Δημοσ.

Καλα εδω σε κινητα και pc φευγει μια περιουσια ολοκληρη,στα 400ευρω του ps4 pro θα κολλησουμε :D

φαντάσου να μην είμασταν και σε κρίση δηλαδή.

εχω iPhone 6s ναι εδωσα 640   απο το να αλλαζω 100 κινητα θα μου παει και. 4-5 χρονια ωπος  4s αμα το πoyλησω ακομα και με σπaσμενη οθονη 200 εyρο θα βγαλω.....  και ειμαι κομπλε και απο servise απο ολα .

ps4 pro εχω 4k τηλεοραση ναι θελω να απολαμβανω γραφικαρες να πεταω το  games και να πεζω 2k17 i fifa 2017 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...