Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πλακα μας κανεις ; εκανες ντισπιουτ, πηρες λεφτα πισω & περιμενεις παιχνιδια ; mclein παρε μου δωρο το ασπρο ps4 pro για τις γιορτες ,μονο εσυ μπορεις . 1
mclein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 mclein παρε μου δωρο το ασπρο ps4 pro για τις γιορτες ,μονο εσυ μπορεις . ριξε στο μαυρο λουκουμοσκονη 3
panossar95 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βρήκα σήμερα αυτό το φυλλάδιο, 360 με φιφα ή gran turismo. Πολύ καλό deal νομιζω
NEKROMA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες πέσαν στα χερια μου heavy-rain syndrome, dark souls2, bloodborne, δεν εχω παίξει κανενα απο αυτες τις σειρές τι προτείνετε ενα μονο απο ολα αυτα και μονο
panossar95 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκαθαρα souls και bloodborne. Ενα από αυτά. Αν σου αρέσουν γενικά τέτοια games, τωρα με τις γιορτές με λίγο παραπανω χρόνο θα το ευχαριστηθεις. Υπόψιν ότι είναι δύσκολα παιχνίδια 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες πέσαν στα χερια μου heavy-rain syndrome, dark souls2, bloodborne, δεν εχω παίξει κανενα απο αυτες τις σειρές τι προτείνετε ενα μονο απο ολα αυτα και μονο dark souls 2, το καλυτερο της σειρας για μενα 2
keropi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται ΒΒ να παίξεις αν είναι μόνο ένα από τη λίστα μη τρελαθούμε κιόλας... 1
morgoth_gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 January sales in PS Store. https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-JANSALE18/1 Ευκαιρία να τσιμπήσω το Tropico 5.. Μόνο το Fifa νομίζω οτι αξίζει σαν price drop στα υπόλοιπα.
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 January sales in PS Store. https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-JANSALE18/1 Ευκαιρία να τσιμπήσω το Tropico 5.. Μόνο το Fifa νομίζω οτι αξίζει σαν price drop στα υπόλοιπα. παιχνιδαρα και τελειο χιουμορ
morgoth_gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 παιχνιδαρα και τελειο χιουμορ Είχα λιώσει το 4 στο pc οπότε θα τιμηθεί το 5 στο ps4, τα βρίσκω πολύ interesting αυτού του είδους τα παιχνίδια
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίο το τροπικο, το είχαν δώσει στο Πλας κάποια στιγμή. 20 € goty witcher για όποιον δεν το έχει παιξει= 3 μήνες gaming άνετα . Grim fandango 1.49 lol. Metro redux επίσης τρελή παιχνίδια και τα δύο τα έχει 7.50, must buy για μένα, ενθουσιάστηκα και με τα 2. Just cause ενα δεκαρικο σίγουρα αγορά για εμένα, έβλεπα ένα βιντεάκι youtube που μπορείς να κάνεις ότι θες, θα το πάρω για να γελάσω και μόνο. Είχα λιώσει το 4 στο pc οπότε θα τιμηθεί το 5 στο ps4, τα βρίσκω πολύ interesting αυτού του είδους τα παιχνίδια και εγώ στο pc έπαιζα στο play δε μου άρεσε τόσο, δε ξέρω το ειχα συνδυασει με pc, αξίζει όμως
red1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, 2 ερωτήσεις :1) Λεω να δωσω το PS4 για να παρω το Pro αλλά διαβάζω περί...ήχου τουρμπίνας (βλέπε: ανεμιστηράκια) σε πολλά μοντέλα - είνια λαχείο η κατάσταση ? Πρέπει να βρω καποια συγκεκριμένη έκδοση (chasis) η οποία είναι καλύτερη όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ?Τα καινουργια bundle (GT sports, FIFA 18) εχουν καινουργιες εκδόσεις του hardware ?2) Το PS4 μου θα δωθει σε φίλο, μπορώ να του δώσω την κονόλα μαζί με τα παιχνίδια που εχω κατεβάσει απο το account μου για να τα παίζει με το δικό του λογαριασμό (κοινώς, να αφήσω μεσα στην κονσόλα και το account μου) ή θα δημιουργηθεί καποιο πρόβλημα μετα σε εμένα στην καινούργια μου κονσόλα και θα μπορώ να παίζω οτι εχω κατεβάσει μονο οταν θα ειμαι online λόγω primary/secondary account θέματος ?'φχαριστώ προκαταβολικά
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δε μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μια ερώτηση, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ???
Damachi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Και που δ@ολο βρηκε usa δισκακι και το εχασε .... Φυσικα θελει αλλο καινουργιο save η eu αφου ειναι αλλο directory ,σαν αλλο παιχνιδι . Αν το τσιμπαγες ψηφιακο το χε σε προσφορα μεχρι χτες 25. Τωρα εχει το Gran Turismo 30 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις