Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω απο ποια εκδοση ειναι, αλλα επειδη το εδειξε το GTTV πιθανολογω PS4.

ioDqrN0tLsHAJ.gif

i5n3PCrbV3L3b.gif

Αλήθεια τι frame rate έχει το gif;

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω το καλύτερο νέο του τόπικ.

Δεν το περίμενα να παίξει τόσο νωρίς αυτό το bundle. Τελικά καλά έκανα και ακύρωσα την προπαραγγελία μου. :P

Αν παίξει με τιμή 499 ευρώ θα είναι epic.

• Moderators
Δημοσ.

αμα κανει 469€ ακόμα καλυτερα

Από χλωμό έως απίθανο.

In fact, εγώ θα δεχόμουν και τιμή λίγο πάνω από τα 400 ευρώ, ας πούμε στα 425-430, αν δίνουν μαζί και κανά χρόνο PSN+.

Βασικά, με το PS4/PSV bundle η Sony μπορεί να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό, αν παίξει σωστά τα χαρτιά της. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον -για μένα και τους άλλους N fans- να δούμε τι θα ανταπαντήσει και η Nintendo.

Δημοσ.

Από χλωμό έως απίθανο.

In fact, εγώ θα δεχόμουν και τιμή λίγο πάνω από τα 400 ευρώ, ας πούμε στα 425-430, αν δίνουν μαζί και κανά χρόνο PSN+.

Βασικά, με το PS4/PSV bundle η Sony μπορεί να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό, αν παίξει σωστά τα χαρτιά της. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον -για μένα και τους άλλους N fans- να δούμε τι θα ανταπαντήσει και η Nintendo.

στα 525 ευρώ βλέπω εγώ το Bundle, δεν νομίζω να θέλει να μπει τόσο μέσα η SONY. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό απούλητα στα ράφια , αλλά δεν θα τα έδινε και free, εννοείται.

• Moderators
Δημοσ.

στα 525 ευρώ βλέπω εγώ το Bundle, δεν νομίζω να θέλει να μπει τόσο μέσα η SONY. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό απούλητα στα ράφια , αλλά δεν θα τα έδινε και free, εννοείται.

Λάθος έκανα, κι εγώ εννοούσα στα 525-530 ευρώ μαζί με ένα χρόνο PSN+.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για πρωτοφανή νούμερα σε console launch ή ιδέα μου είναι; 

Ειναι η πτωση των κονσολων lol.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...