Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε ποσο κανει με την προσφορα του γερμανου? Παντως εγω.πιστευω θα παιξει καποια προσφορα fifa η pes οταν κυκλοφορησουν..

Δημοσ.

Kαι εγω αυτο σκεφτομαι αλλα μην την ανεβασουν ομως και το πανε 450 με το PES /FIFA !
Παντως με 2 χειρ. ειναι μεγαλη ευκαιρια,πεφτει ομως η τιμη του στις γιορτες ,ξερει κανεις?

rsx01t.png

Δημοσ.

Kαι εγω αυτο σκεφτομαι αλλα μην την ανεβασουν ομως και το πανε 450 με το PES /FIFA !

Παντως με 2 χειρ. ειναι μεγαλη ευκαιρια,πεφτει ομως η τιμη του στις γιορτες ,ξερει κανεις?

rsx01t.png

Γεια σου ρε Γερμανε αρχοντα. Μου βαζεις κονσολα με 2 controllers και τα παιχνιδια που δινει ειναι ολα Single Player. Ποσο πιο Facepalm ρε γμτ.... Και αφου βαζει που βαζει Call Of Duty,βαλε τουλαχιστον το Advanced Warfare αφου σε λιγο βγαινει και το καινουργιο,τι μου βαζεις το παλιο Ghosts.....

Τρομερη προσφορα δεν ειναι καθως κονσολα +2 controller επαιζε στα 400ευρω και τα παραπανω παιχνιδι ειναι των 20-25ευρω.

Δημοσ.

εγω πριν ενα χρονο το ειχα παρει με το pes2015 μολις ειχε βγει+2 χειριστηρια+12μηνες συνδρομη Plus 450ευρω,  οποτε η παραπανω προσφορα ενα χρονο μετα, δεν μου λεει τιποτα...

δλδ σιγουρα θα παιξουν καλυτερα πακετα

Δημοσ.

εγω πριν ενα χρονο το ειχα παρει με το pes2015 μολις ειχε βγει+2 χειριστηρια+12μηνες συνδρομη Plus 450ευρω,  οποτε η παραπανω προσφορα ενα χρονο μετα, δεν μου λεει τιποτα...

Πριν 1 χρόνο η κατάσταση της οικονομίας ήταν καλύτερη... με άλλα λόγια μην περιμένεις καλύτερα πακέτα έτσι όπως είμαστε τώρα.

Δημοσ.

φιλε απο ποιο μαγαζι το ειχες αγορασει;

και εγω σκεφτομαι θα μειωθει η τιμη!και κανενα 20αρι καλα θα ναι!

Απο οτι ειδα ομωσ παντου παιζει με ενα χειριστηριο και παχνιδι σε ιδια τιμη ή κανενα 10αρι ευρω πιο κατω!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι την συγκεκριμενη περιοδο ειναι οι χειροτερες τιμες που μπορεις να δεις για να αγορασεις ps4. Δηλαδη βλεπω πχ Ps4+The Last OF Us bundle που ειναι ακριβοτερο απο το να τα αγορασεις ξεχωριστα.

Plastatation με 2 controllers 440....Τραγικες τιμες

Μονο το http://www.skroutz.gr/s/6938294/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Batman-Arkham-Knight.htmlαξιζει απο πλευρας τιμης,αντε πες και το Playstation 4 σε ασπρο απο το Plaisio μαζι με το Bloodborne(αν θες το ασπρο χρωμα). Ολα τα αλλα Bundle ειναι να μην πω καλυτερα....

Δημοσ.

Εγω προσωπικα αν αγοραζα Limited ή του Batman(που την εχω)ή του MGS θα επαιρνα που μαρεσει και το controller.

Το παραπανω σχεδιο ειναι οκ,αλλα δυστηχως δεν εχω παιξει το Destiny :P

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι την συγκεκριμενη περιοδο ειναι οι χειροτερες τιμες που μπορεις να δεις για να αγορασεις ps4. Δηλαδη βλεπω πχ Ps4+The Last OF Us bundle που ειναι ακριβοτερο απο το να τα αγορασεις ξεχωριστα.

Plastatation με 2 controllers 440....Τραγικες τιμες

Μονο το http://www.skroutz.gr/s/6938294/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Batman-Arkham-Knight.htmlαξιζει απο πλευρας τιμης,αντε πες και το Playstation 4 σε ασπρο απο το Plaisio μαζι με το Bloodborne(αν θες το ασπρο χρωμα). Ολα τα αλλα Bundle ειναι να μην πω καλυτερα....

Εσυ πιστευεις να περιμενω να βγαλουν καμια καλυτερη τωρα τα χριστουγεννα και με τις γιορτες!

Ομως και αυτες που λες με 1 game και 1 χειριστηριο 400 ευρω μου φαινονται χειροτερες απο τις αλλες!

γτ αμα σκεφτεις το χειριστηριο να κανει 60 ευρω και παρεις ως δεδομενη τιμη σκετης κονσολας τα 380.

Τοτε αμα υπολογισουμε του γερμανου η προσφορα ανερχεται στα :380+ 120(2 χειρ.)+25 παιχνιδι+25 καρτα=550 ευρω

ενω αυτο που λες αν πουμε οτι το παιχνιδι κανει 60 ευρω ,ερχεται στα 500 ευρω!

Αλλα απο τη μια μεν εχεις το μαπα παιχνιδι απο την αλλη εχεις την καρτα και τα 2 χειριστηρια που ουσιαστικα μονο αυτο αξιζει!

Αλλα απο την αλλη προσφορα εχεις το καλο παιχνιδι και κερδιζεις 30 ευρω (ενω η ρεαλιστικη διαφορα ειναι 50,αν ειχε 370 με παιχνιδι θα αξιζε θεωρω)!

Αν και η διαφορα ειναι μονο 30 ευρω θεωρητικα πιστευω οτι του γερμανου αξιζει καλυτερα αλλα σιγουρα θα σε βαλλει σε κοπο να αγορασεις παιχνιδι ομως εχεις αλλα αξεσουαρ μεγαλυτερης αξιας απο οτι στην αλλη προσφορα!

Δημοσ.

rsx01t.png

Στην ουσια το Controller ειναι που πληρωνεις στην παραπανω. Τα αλλα παιχνιδια εχουν used κανενα 10ρι με 15ρι και η καρτα των 3μηνων προφανως δεν αξιζει τα 25ευρω οταν με 50παιρνεις για 1 χρονο.

Επισης οπως σου ειπα για να παρεις το δευτερο controller σημαινει οτι θες αποκλειστικα παιχνιδι να παιζεις με αλλον μαζι και τα παιχνιδια αυτα δεν στο προσφερουν αυτο.

Παντως αν δεν εχεις παιξει το Tomb Raider ή το Battlefield 4 τοτε ειναι καλο Bundle για την παρουσα στιγμη και το Online αξιζει κυριως για το Battlefield 4.

Τωρα για το καλοκαιρι που λες,θεωρητικα αξιζει να περιμενεις αλλα απο την αλλη μονο τιποτα Bundle τυπου Pes 2016 θα αξιζουν οπως και περυσι που ειχε βαλει το Πλαισιο αλλα οι τιμες δεν θα εχουν μεγαλες διαφορες.

Για μενα χτυπα την κονσολα τωρα που ειναι και καλη περιοδος απο πλευρας ελευθερου χρονου να προλαβεις να παιξεις :P

Αλλωστε μεχρι τα Χριστουγεννα μπορει να εχεις αγορασει κανενα παιχνιδι σε προσφορα αν εχει εμφανιστει ή σε αγγελιες κλπ.

Δημοσ.

Παίδες μερικοί τα λέγαμε ότι το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά για να αγοράσεις PS4 στην Ελλάδα (και λόγω φτηνών bundles και λόγω PS+ με €30), αλλά μερικοί είχαν κολλήσει στην κασέτα "PS4 haz no gamez" και περίμεναν «κάτι καλύτερο στο μέλλον»... ε μας έσκασε το χουνέρι με τα CC και ποιός ξέρει τι άλλο χουνέρι μπορεί να σκάσει στο μέλλον (δραχμή? υποτίμηση?).

IMHO, πάρ' τε το τώρα που μπορείτε, για να μην έχουμε του χρόνου καμία συζήτηση του στυλ «ααααχ τι φτηνό που ήταν το PS4 το 2015, ενώ σήμερα πρέπει να δώσω 1200 νέες δραχμές». :P

Δημοσ.

Βασικα μονος μου θα παιζω τις περισσοτερες προσφερες,απλα προσπαθω να δω την καλυτερη προσφορα και με τι δινει αυτη, το value for money που λενε και οι εγγλεζοι γτ οσο να ναι ειναι 400 και ευρω δεν ειναι στραγαλια!Θα περιμενω μαλλον γιατι τα παιχνιδια που θελω να παιξω δεν εχουν βγει ακομα!Eπισης αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις online οσο το εχεις non hacked :D!Αν το αγοραζα μονο το GTA θα αγοραζα για online και μερικες αλλες παιχνιδαρες που επιστρεφουν στη sony!

Δεν το αγορασα οταν βγηκε γιατι περιμενα να δω αν δε γινει τιποτα μεσα στα επομενα ετη στο hacking του!Γιατι οσο και να λεμε καλη κονσολα αλλα με τα παιχνιδια στα 60-70 ευρω το εχουν γαμ...σει λες και ειμαστε κανενα beverly hills εδω να ουμε :P

Και το pes το εχουν ξεφτιλησει πια,τι να περιμενεις να παιξεις μια μπουρδα που το εχουν κανει σαν φιφα του 05!Και που οταν θα το βαλεις θα λειπουν οι μισες μεταγραφες και θα εχει ακομα τον ντι μαρια στην γιουναιτεντ :P ,και αντε να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα το update της κοναμι ,συν οτι θα ακους τη σπαστικη φωνη του σωτηρακοπουλου που καθε χρονο ειναι χειροτερος!Αν εβγαινε με κανενα rise of the tomb raider να πω ναι αλλα αργει ως το 16!

Toσα playstasion εχουμε παρει 1,2,3 και παιχνιδια !Δε μπορει να μας κανει ενα δωρο η σονυ ,σιγα την χασουρα ...ας μας δωσει και απο τα ελαττωματικα! :D

απο συλλεκτικα σαν DQ fan αυτο μου αρεσε αλλα δε το φερνουν ελλαδα!

2n85wky.jpg

Δημοσ.

Βασικα μονος μου θα παιζω τις περισσοτερες προσφερες,απλα προσπαθω να δω την καλυτερη προσφορα και με τι δινει αυτη, το value for money που λενε και οι εγγλεζοι γτ οσο να ναι ειναι 400 και ευρω δεν ειναι στραγαλια!Θα περιμενω μαλλον γιατι τα παιχνιδια που θελω να παιξω δεν εχουν βγει ακομα!Eπισης αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις online οσο το εχεις non hacked :D!Αν το αγοραζα μονο το GTA θα αγοραζα για online και μερικες αλλες παιχνιδαρες που επιστρεφουν στη sony!

Δεν το αγορασα οταν βγηκε γιατι περιμενα να δω αν δε γινει τιποτα μεσα στα επομενα ετη στο hacking του!Γιατι οσο και να λεμε καλη κονσολα αλλα με τα παιχνιδια στα 60-70 ευρω το εχουν γαμ...σει λες και ειμαστε κανενα beverly hills εδω να ουμε :P

Και το pes το εχουν ξεφτιλησει πια,τι να περιμενεις να παιξεις μια μπουρδα που το εχουν κανει σαν φιφα του 05!Και που οταν θα το βαλεις θα λειπουν οι μισες μεταγραφες και θα εχει ακομα τον ντι μαρια στην γιουναιτεντ :P ,και αντε να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα το update της κοναμι ,συν οτι θα ακους τη σπαστικη φωνη του σωτηρακοπουλου που καθε χρονο ειναι χειροτερος!Αν εβγαινε με κανενα rise of the tomb raider να πω ναι αλλα αργει ως το 16!

Toσα playstasion εχουμε παρει 1,2,3 και παιχνιδια !Δε μπορει να μας κανει ενα δωρο η σονυ ,σιγα την χασουρα ...ας μας δωσει και απο τα ελαττωματικα! :D

απο συλλεκτικα σαν DQ fan αυτο μου αρεσε αλλα δε το φερνουν ελλαδα!

2n85wky.jpg

Προφανως και δεν σε  υποχρεωνει κανενας να δωσεις το παραπανω ποσο... Καλα το 70ρι ουτως ή αλλως δεν ισχυει εκτως και αν εισαι τοσο large τυπος για να αγορασεις μονο απο τα τυπικα καταστηματα.

πχ για το The Order το ενοικιαζεις και αν το θες για συλλογη το χτυπας μολις πεσει και αλλο η τιμη του ή αν το βρεις φθηνα στα μτχ.

Το Uncharted 4 αν δεν εχεις λεφτα,μια απο τα ιδια το ενοικιαζεις ενα 3ημερο να βγαλεις το story του και μολις πεσει η τιμη το χτυπας να παιξεις και multiplayer και παει λεγοντας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...