Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ, πάω πάσο τότε. Ούτε εμένα μ' αρέσει το milking των annual games. Θα προτιμούσα πιο αραιές κυκλοφορίες (ΟΚ, το MGSV εδώ ίσως το παράκανε λίγο).

Για την παπάτζα με τα "cinematic" 24fps επίσης συμφωνώ. Επειδή είναι ανίκανη για optimization η Ubi, ταΐζει PR κουτόχορτο τον κοσμάκη.

Ο Kojima έδειξε πως πρέπει να είναι σε τεχνικό επίπεδο τα open world (άσχετα αν καταντάνε βαρετά). Έστω ένα 1080p με σταθερά 30fps θα έπρεπε να το έχουν τα υπόλοιπα.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά άσχετος εδώ. Θέλω ps4 για online cod. Διάβασα ότι θέλει συνδρομή για online; Πόπο πάει κ για πόσο ισχύει?

Δημοσ.

Παιδιά πήγα να δω για κονσολα και θυμόμουν για κάτι κωδικούς που λέγατε cu-12.. cu-11.. δεν τους θυμάμαι καλά. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι με ποιο κωδικό να επιλέξω την κονσόλα;

Δημοσ.

CUH-12xx, οτιδήποτε αρχίζει με 12 είναι το καινούργιο.

Ωραία! Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω βρει κονσόλα PS4 500GB με τον κωδικό CUH-12xx που είναι μαζί με το until dawn.

Απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν το έχω δει πουθενά αυτό το bundle ούτε στο εξωτερικό. Ξέρετε κάτι;

Δημοσ.

Πετυχα σε ad αυτό το Limited batman bundle ps4 στα public. Δεν υπαρχει ομως στο site, εννοω οτι δεν μπορεις να το βρεις εκτος εαν εχεις το παρακατω link.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-limited-gkri-and-batman-arkham-knight/prod7650117pp/

Δημοσ.

Πετυχα σε ad αυτό το Limited batman bundle ps4 στα public. Δεν υπαρχει ομως στο site, εννοω οτι δεν μπορεις να το βρεις εκτος εαν εχεις το παρακατω link.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-limited-gkri-and-batman-arkham-knight/prod7650117pp/

Ειναι το γνωστο Bundle που επαιζε το καλοκαιρι με το Batman αλλα λογω Capital τελειωσε(αυτο πηρα και εγω επειδη δεν ηξερα τι θα γινοταν με το Metal Gear bundle). Παντως δεν ειναι το νεο μοντελο.

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε 2 bundle με το καινούριο μοντέλο CHU-12XX

Until dawn ή MGSV ?

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε 2 bundle με το καινούριο μοντέλο CHU-12XX

Until dawn ή MGSV ?

Προφανως και MGS V καθαρα λογω μεγαλης διαρκειας και Multiplayer(φανταζομαι οτι αν ησουν οπαδος της σειρας δεν θα ησουν σε αυτο το διλλημα. Το Until Dawn πχ μπορεις να το ενοικιασεις να δεις αν σου αρεσει πρωτα(σε καποιους πχ δεν τους αρεσε τοσο πολυ το παιχνιδι).

Επεισης οταν λες για το MGS φανταζομαι αναφερεσαι στο Bundle του με το κοκκινο ps4???

Δημοσ.

MGS δεν έχω παίξει ποτέ μου, αλλά νομίζω είναι τύπου Sniper Elite που έπαιξα και μου άρεσε.

Αναφέρομαι στο απλό bundle με την μαύρη κονσόλα. Η ειδική έκδοση δεν μου άρεσε καθόλου.

Και τα 2 bundles που λέω με τιμή τα 409€ τα βρήκα.

Δημοσ.

Υπαρχει και Until dawn bundle ? ;O

Ε καλα μην φανταστεις απλα η κανονικη κονσολα μαζι με το παιχνιδι οπως και τα αλλα bundle στο Skroutz.

Παντως οι τιμες αυτη τη στιγμη στο Skroutz για αγορα ps4 ειναι το λιγοτερο για γελια και απαραδεκτες http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=playstation+4

Αυτο το πραγμα να βλεπεις ακριβοτερα τα bundle πχ του Bloodborne ή του The Order απο το να αγορασεις την κονσολα ξεχωριστα με το παιχνιδι ειναι για πολλες σφαλιαρες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...