Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη ειναι :) λιγα ποστ πιο πισω λεμε και για αλλεσ , αν δεν βαριεσαι τσεκαρε

Γιες, κοιτάω ταυτόχρονα! Αυτά διάβαζα και θυμήθηκα να ρωτήσω!

Έτοιμα για αρχή θα κάνουμε, οι αλχημείες οι δικές μου είναι πιο μακροπρόθεσμο/δυνητικό σενάριο. Απλώς κοιτούσα τα ουμάμια που έχουν πολύ φρούτο+μενθόλ που της αρέσουν, γι' αυτό προσανατολίστηκα εκεί. Αλλά μεγάλη απάτη το όνομα, εγώ περίμενα να βρω κάνα αέριο μπέηκον.

Φορτιστής θα παίξει κάποια στιγμή, αλλά σχεδόν σίγουρα όχι με την πρώτη αγορά. Όσο για τους καπνούς, δε θέλει καθόλου νικοτίνη, πιο πολύ το θέλει για την συνήθεια. Λέει. Θα δούμε.

Οπότε, το μοντ, το κληρομάηζερ, μια μπαταρία, υγρό και είμαι έτοιμος;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω τον um20.

καλος ειναι , μικρος φορητος , αλλα θελει να εχεις καλο usb power supply. 2A για να φορτιζει και τις 2 γρηγορα.τον ειχα παρει πολυ φθηνα.

στα αρνητικα οτι δεν μπορεις να επιλεξεις με το χερι με ποσα Α να φορτιζουν οι μπαταριες , παρα μονο αν βαλεις μικρο usb power supply. ενας usb φορτιστης με 1Α εξοδο ,θα φορτιζει τις μπαταριες με 0.5Α ταυτοχρονα, ενας με 2Α θα φορτιζει καθε μπαταρια με 1Α την ιδια στιγμη(θεωριτικα χα).

επισης δεν περνει 26χχχ μπαταριες και δεν φορτιζει NiMh , AAA που καποιοι λενε οτι φορτιζει, λανθασμενα.

αν δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη δες για vc2 PLUS , ακουω συνεχεια πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο

φορτιζει τα παντα απο μπαταριες (δεν ειμαι σιγουρος αν υποστηριζει και λειτουργεια power bank)

εχει εισοδο 2.1Α. φορτιζει ειτε με 0.5Α ειτε με 1 Α εχει κουμπι για να διαλεξεις.

απλα κ εδω θες καλο τροφοδοτικο οπως και με τον um20

γνωμη μου ειναι να μην αρχησει χωρις νικοτινη. επερνε νικοτινη, καλο ειναι να παρει και λιγο τωρα για να την 'γεμισει'

μην ξεκινας με τα βαρια 18αρια και 12αρια. παρε ενα 6αρακι και βλεπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε, το μοντ, το κληρομάηζερ, μια μπαταρία, υγρό και είμαι έτοιμος;

Είδα βάσεις, μετά Umami, δεν ήθελα κάτι παραπάνω και πήρα τη πρωτοβουλία να θεωρήσω ότι εννοούσες δικά σας.

Ακριβώς. Mod + Ατμομάγειρας (και αντιστάσεις για τον άτμο φυσικά) + Μπαταρία και υγρό.

Όσον αφορά τις μάρκες των υγρών, δεν μπορώ να βοηθήσω αρκετά αφού πλέον φτιάχνω μόνο δικά μου και, πέρα από κάνα Review ή χαζοψάξιμο που θα κάνω, δεν έχω επαφή. Σίγουρα καλές είναι οι eLiquid France(να δοκιμάσει Supreme ή Relax. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μη του άρεσαν. ~10-11€ τα 20ml), Flavour Art, Liqua, After-8, Vaponaute, Natura (οικονομικά υγρά. Θυμάμαι πριν μήνες έπαιρνα τα 30ml στα 8€; Κάτι τέτοιο), Halcyon Haze.

Φυσικά, πριν την αγορά, δοκιμή στο κατάστημα. Αν δεν έχει δοκιμαστήριο, σηκωθείτε φύγετε να βάλει μυαλό.  :lol:

Στην αρχή είναι παίδεμα, αλλά αφού βρεις μια σειρά, ηρεμείς.

Edit: Κάτι που ξέχασα. Εφόσον δε παίζει φορτιστής, θα χρειαστείτε αντάπτορα για το USB, να βγάζει σε μπριζάκι. Δυστυχώς, το VTC δεν έρχεται με ανταπτοράκι. Υπολόγισε 5-6€ από κατάστημα τσιγαράδικου, αν έχει σε απόθεμα να σου δώσει. Εκτός και αν έχεις ξεχασμένο κανέναν από κάνα κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Mod + Ατμομάγειρας (και αντιστάσεις για τον άτμο φυσικά) + Μπαταρία και υγρό.

Έχει 3 αντιστάσεις μαζί o cubis, μια χαρά για αρχή, μην πάρει άλλες. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα ρε! γραφω αρλουμπες και κανεις like?!. θα επρεπε να με διορθωνεις !

βασικα σωστα τα γραφω , με την μονη διαφορα οτι εσεις μιλατε για τον vc2 , και εγω μιλαω για τον vc2 plus :D ομφγ

http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=372

Δημοσ.

Έχει 3 αντιστάσεις μαζί o cubis, μια χαρά για αρχή, μην πάρει άλλες. 

Το πήρα στο γενικό σύνολο για το τι χρειάζεται κάποιος για να δουλέψει τον άτμο του. Ίσως κακώς, αλλά αν ο άλλος δεν έχει επαφή, κάποια βασικά πράγματα δεν τα θεωρεί δεδομένα. 

• Like 2
Δημοσ.

καλα ρε! γραφω αρλουμπες και κανεις like?!. θα επρεπε να με διορθωνεις !

βασικα σωστα τα γραφω , με την μονη διαφορα οτι εσεις μιλατε για τον vc2 , και εγω μιλαω για τον vc2 plus :D ομφγ

http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=372

Κάπου χάθηκα, για πες τί έγινε;; Εγώ δεν μίλαγα για τίποτα φορτιστές, γιατί δεν ξέρω... :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου χάθηκα, για πες τί έγινε;; Εγώ δεν μίλαγα για τίποτα φορτιστές, γιατί δεν ξέρω... :P

o geo147 ελεγε για τον vc2 , και πεταχτηκα εγω :)

αλλα δεν εχει σημασια , πηγα να γραψω μλκια κ εσυ εκανες like , οποτε περνει κ εσενα η μπαλα xaxa

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μου γλιτώσατε άπειρο χρόνο και βέβαια λάθη/σπατάλες/απογοήτευση. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα πάω αύριο να τα τσιμπήσω και να τσεκάρω και υγρά!

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,
βοηθήστε λίγο γιατί έχω μπερδευτεί ψάχνοντας! Τα σύρματα που είναι για TC δε μπορούμε να τα δουλέψουμε σε watt? Δηλαδή αυτά που είναι για TC είναι αποκλειστικά για TC? Ποια σύρματα είναι για TC και ποια όχι?
Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Το μόνο σύρμα που μπορείς να δουλέψεις και σε TC και σε Watt Mode, είναι το SS. Όλα τα άλλα, σε TC μόνο (νικέλια, τιτάνια).

Edit: Το κάνθαλ δουλεύει μόνο σε Watt.

Δημοσ.

το SS παιζει εξαιρετικα σε WW

και το TI παιζει αλλα με μεγαλη προσοχη σε WW , καλυτερα για καποιον νεο χρηστη ομως ειναι να παιζει σε TC το Τi.

Δημοσ.

Ρώτησα και πιο πίσω, αλλά ή δεν γνώριζε κάποιος ή δεν το είδατε.

Fasttech, απ'όσο βλέπω έληξε το κουπόνι RMBBUST. Έχουμε κάποιο άλλο για όλα τα προϊόντα; Δεν βρίσκω κάτι, ενώ μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι. Πάντα είχε.

Δημοσ.

Ρώτησα και πιο πίσω, αλλά ή δεν γνώριζε κάποιος ή δεν το είδατε.

Fasttech, απ'όσο βλέπω έληξε το κουπόνι RMBBUST. Έχουμε κάποιο άλλο για όλα τα προϊόντα; Δεν βρίσκω κάτι, ενώ μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι. Πάντα είχε.

Δεν υπάρχει κουπόνι αυτήν την στιγμή, έληξε σήμερα το RMBBUST. Η Jenny (η υπεύθυνη του FT για το φόρουμ) έγραψε πως μόλις βγει κάποιο καινούργιο θα το ποστάρει (στο φόρουμ του FT εννοείται).

g5A8jf0.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...