Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο το aster, αλλα ψάχνω με αποσπώμενη μπαταρία

το pico πλέον πατάω το κουμπί, και ενώ δουλεύει, η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.. έχει πέσει πολλές φορές κάτω όμως..πολλές..

δεν ξέρω το pico mega τι λέει

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι εννοεις με το αποσπωμενη μπαταρια?

Η μπαταρια βγαινει κανονικα, και μαλιστα με μαγνητη 

κατι που βολευει απιστευτα!

Δημοσ.

Ενημερωτικά, πήγα τελικά και πήρα το Aspire PockeX, και ειλικρινά σε σχέση με το απλό (τύπου στιλό) που είχα, είναι μια σκέτη απογοήτευση και δεν το συνιστώ σε κανένα. Πρώτο και κύριο, ο λίγος ατμός που βγάζει ζεματάει, όπως και το μέταλλο κάτω από το στόμιο. Για κάποιο λόγο, το υγρό (2ml) εξαφανίστηκε κάνοντας μετρημένες 14 ρουφιξιές, ενώ είχα κάνει σωστά το στάξιμο του υγρού στον ατμοποιητή. Το υγρό (ίδιο, Bebeca), δεν έχει καμία γεύση που να φτάνει στο στόμα μου, και το τσιγάρο δεν βγάζει σε καμία περίπτωση τον ατμό που βλέπουμε στο youtube σε όλα τα reviews που το εκθειάζουν. Κρίμα τα λεφτά, εν πάσει περιπτώσει, και φαντάζομαι ότι θα είναι το απόλυτο ξενέρωμα για κάποιον που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά ηλεκτρονικό. Εγώ θα επιστρέψω στο τύπου-στιλό που έχω με την 1100 μπαταρία, και απλά θα πάρω άλλο ένα. Αν είναι να ατμίζεις και να σου καίει τα σωθικά ο ατμοποιητής που είναι λίγα χιλιοστά από το στόμα σου, δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Με τσάκωσες, καρφώθηκα απ' τα μηνύματα...

Απ' το μυαλό μου τα 'βγαλα όλα.  :fear:

PS: Τα μηνύματα στην ενότητα "Μπλα μπλα" δεν πιάνονται στον μετρητή. 500 μηνύματα έχω μόνο σ' αυτό το τόπικ και "7" μόνο στις προηγούμενες 2 σελίδες του τόπικ.

Μπορεις να με συγχωρεσεις . Αυτο που παρεγγειλα παει πρωτα Ολλανδια και μετα ερχεται Ελλαδα . Αυτο επηρεαζει το οτι ερχεται απο Ευρωπαικη χωρα ωστε να μην περασει τελωνειο?

Δημοσ.

το pico πλέον πατάω το κουμπί, και ενώ δουλεύει, η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.. έχει πέσει πολλές φορές κάτω όμως..πολλές..

δεν ξέρω το pico mega τι λέει

μηπως καταλαθος εβαλες το stealth mode τo οποιο κραταει την οθονη κλειστη?

για να το βγαλεις πατας και κρατας "fire" και το "-" ενω ειναι η συσκευη ανοιχτη

Δημοσ.

Μπορεις να με συγχωρεσεις . Αυτο που παρεγγειλα παει πρωτα Ολλανδια και μετα ερχεται Ελλαδα . Αυτο επηρεαζει το οτι ερχεται απο Ευρωπαικη χωρα ωστε να μην περασει τελωνειο?

Όχι, φαίνεται η χώρα προέλευσης και αυτό πιάνεται απλά σαν ενδιάμεσος σταθμός μετεπιβίβασης. Στο γκρουπ για το άτμισμα στο Facebook αρκετοί ρωτήσανε το ίδιο πράγμα μιας και πολλοί διαλέγουν το PostNL, αλλά η απάντηση είναι πως φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι δέμα εκτός Ε.Ε. Αναλόγως του τι παρήγγειλες (αξία βασικά), μπορείς να υπολογίσεις και τι θα πληρώσεις, ΑΝ φυσικά περάσει τελικά τελωνείο, παίζει και να 'σαι κωλόφαρδος, δεν είναι και 100%.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο στήσιμο απο την επισκευάσιμη αντίσταση του toptank της kangertech;; 2-3 φωτογραφίες θα ήταν αρκετές..

Φίλε μου το ίδιο ατμ έχω και είδα ένα δύο βιντεακια στο youtube και με λίγο εξάσκηση θα το πάρεις τον αέρα.

Δύο τρεις φορές να στρίψεια το σύρμα θα είσαι οκ.

Πάντως δεν θεωρείται και από τα ποιο εύκολα λόγου μικρού χώρου που έχει

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο στήσιμο απο την επισκευάσιμη αντίσταση του toptank της kangertech;; 2-3 φωτογραφίες θα ήταν αρκετές..

,
  • Like 1
Δημοσ.

μπορει να επιβεβαιωσει κανεις αυτο που ειπωθηκε για τα τελωνεια οτι πλεον εχουν αυξηθει παρα πολυ οι ελεγχοι?

υπάρχουν πολλά ΄΄κρούσματα΄΄ όντως

Δημοσ.

καλησπέρα λόγω του ότι βλέπω και στο φόρουμ αλλά και ακούω από γνωστούς ότι υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο σε παραγγελίες από Κίνα θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνεται έμπιστα ευρωπαϊκά καταστήματα για την αγορά του Wismec rx200s.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αγόρασα το ipico με melo III. Είχα κάποια υγρά από nobacco αλλά δεν... Τι προτείνεται από υγρά αναπλήρωσης για αντικατάσταση τσιγάρου τον πρώτο καιρό; Αν γίνεται να έρχεται πιο φθηνά από αγορά τσιγάρων. Επίσης ο melo κατεβάζει το υγρό σαν σφουγγάρι ή μου φαίνεται; Είμαι με αντίσταση 0,25ωμ και ισχύ στα 30watt.

Δημοσ.

Η αντισταση σου ειναι για πολλα ντουμανια οποτε λογικο ειναι η καταναλωση προτιμησε καμια 6αρα νικοτινη με τοσο ντουμανι και αν σου φαινεται πολυ πηγαινε ακομα και 3... Απο φτηνα υγρα υπαρχουν τα natura by hexocell οπου μπορεις και να τα βρεις και με 5 ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...