Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλα φλεματα 1 μηνα τωρα με 9 μηνες χρησης.

Ατμιζω σε επισκευασιμο kayfun με οργανικο βαμβακι το ιδιο υγρο 50-50.

Λετε να πρεπει να βαλω φυτιλι ξανα?

Δημοσ.

Ας απαντήσουμε στην ερώτηση, τι ειναι αυτό που κάνει το τσιγάρο εθιστικό;

Ειναι η ΝΙΚΟΤΙΝΗ αδερφέ!!!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ ψάξε στο Google. Εγώ σου λέω λοιπόν ότι από τη στιγμή που τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ θα την παίρνεις και από το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποτοξινωθεις και δεν πρόκειται να κόψεις ποτέ το κάπνισμα ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ίσως να το κόψεις προσωρινά για λίγους μήνες ίσως και για 1 χρόνο. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι όσο συνηθίζετε να βάζετε τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ στον οργανισμό σας, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ

Sent from my iPhone using Insomnia

Είσαι εντελώς λάθος στα bold, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η νικοτίνη συγκριτικά δεν είναι τόσο «επικίνδυνη», όχι τουλάχιστον όσο οι υπόλοιπες ουσίες του καπνού. Ναι, είναι έμμεσα επικίνδυνη γιατί είναι υπεύθυνη για τον εθισμό, όμως ο ατμιστής εισπνέει ελάχιστη ποσότητα σε σχέση με αυτή ενός κανονικού τσιγάρου. Υπάρχουν διάφορες περιεκτικότητες νικοτίνης στα υγρά του ηλεκτρονικού και οι περισσότεροι ατμιστές τη μειώνουν σιγά σιγά μέχρι να φτάσουν στη μηδενική. 

Δημοσ.

Φιλε σε ευχαριστω πολυ για το αναλυτικο ποστ σου.Λεω να ακολουθησω τις προτασεις σου.Το παλικαρι απο κατο που τα βρικε αυτα απο σκρουτζ 45ευρο ειναι αυθεντικα?Και αν ναι αν παραγγειλω αυτα το μονο που μενει να παρω ειναι το υγρο ετσι?Σορρυ ειμαι ασχετος

ΥΠΟΘΕΤΩ πως ναι, είναι αυθεντικά, αλλιώς μιλάμε για μεγάλο κλέψιμο. Στείλ' του ένα email να επιβεβαιωθείς για καλό και για κακό.

Μετά θες μόνο υγρό και φυσικά θες και έναν φορτιστή για την μπαταρία που κάνει κανά 2 ευρώ.

http://i.imgur.com/ZtXK44w.jpg

Παιδιά εγώ στο efumo βρήκα αυτο

Ηλεκτρονικο τσιγαρο Ego 1100mah με 13€

Το δοκίμασα και είναι μια χαρά. Άντε καλά ατμισματα !!!

Αυτές ακριβώς είναι οι προσφορές από τις οποίες πρέπει να μένουμε μακρυά. Για να καταλάβεις, ο ατμοποιητής που περιέχεται στην συσκευασία κοστίζει 1 ευρώ online ενώ η μπαταρία θα σου βγάζει έναν καφέ, κανά 2ωρο ατμίσματος δηλαδή και μετά θα θέλει φόρτιση. Ακόμα και με 4-5 ευρώ παίρνεις έναν αξιοπρεπή ατμοποιητή, π.χ. 

http://www.ebay.com/itm/Kanger-Mini-Protank-3-Dual-Coil-Tank-ProTank-III-Kangertech-/181529638231?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2a44027557

Δες και αυτό: http://www.ebay.com/itm/Pack-of-10-CE4-Clearomizer-For-Vaporizer-Pen-Filter-Atomizer-/171371171706?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e6848f7a

10 (!!!) ατμοποιητές σαν αυτό της προσφοράς που συνολικά κοστίζουν 6.5 ευρώ,μιλάμε για ούτε καν 1 ευρώ ο ένας. Είναι κρίμα.

Σκεψου φίλε καπνιστή το εξής:

Το τσιγάρο κάνει κακό.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν ξέρεις που κάνει κακό γιατί ακόμα δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες όπως του καπνού.

Αλλά ο καπνιστής σκέφτεται ως εξής:

καπνίζουν 4 εκατομμύρια στην Ελλάδα πχ. Κάποιοι αναγκαστικά θα την βγάλουν καθαρή. Ούτε καρκίνο θα πάθουν ούτε καρδιά. Γιατί να μην είμαι εγώ αυτός;;; Από την άλλη εγώ αθλούμαι κι ολας και δε καπνίζω όπως οι άλλοι 1-2 πακέτα τη μέρα. Μόνο αν βγω βράδυ καπνίζω περισσότερο. Επομένως έχω περισσότερες πιθανότητες να μη πάθω τίποτα κακό. Ωραία άρα καλά είμαι. Δε χάθηκε ο κόσμος για 4-8 τσιγάρα τη μέρα. Υπάρχουν κ μελέτες που λένε ότι μέχρι 5 τσιγάρα τη μέρα κάνουν και καλό στον οργανισμό, βοηθάνε και στη συγκέντρωση του μυαλού και μείωση του άγχους.

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

Ας απαντήσουμε στην ερώτηση, τι ειναι αυτό που κάνει το τσιγάρο εθιστικό;

Ειναι η ΝΙΚΟΤΙΝΗ αδερφέ!!!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ ψάξε στο Google. Εγώ σου λέω λοιπόν ότι από τη στιγμή που τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ θα την παίρνεις και από το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποτοξινωθεις και δεν πρόκειται να κόψεις ποτέ το κάπνισμα ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ίσως να το κόψεις προσωρινά για λίγους μήνες ίσως και για 1 χρόνο. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι όσο συνηθίζετε να βάζετε τη ΝΙΚΟΤΙΝΗ στον οργανισμό σας, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ

Είσαι εντελώς λάθος δυστυχώς και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είσαι τόσο εχθρικός.
Το τσιγάρο περιέχει χιλιάδες ουσίες από τις οποίες οι περισσότερες είναι βλαβερές.
Η νικοτίνη, όπως αναφέρθηκε, είναι αυτή η οποία δημιουργεί τον εθισμό.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, για μένα λάθος όρος εξ' αρχής καθώς δεν μιλάμε καν για κάπνισμα
αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό,περιέχει 3 ουσίες:
Προπυλενογλυκόλη (PG), φυτική γλυκερίνη (VG) και νικοτίνη ΑΝ θες.
Υπάρχουν και υγρά που δεν περιέχουν καν νικοτίνη.
Η προπυλενογλυκόλη και η φυτική γλυκερίνη ευθύνονται για την παραγωγή ατμού και για το "χτύπημα"
στον λαιμό που σου δίνει την αίσθηση τσιγάρου. Και οι 2 ουσίες ΔΕΝ είναι τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό
και περιέχονται σε πολλά φαγητά/ποτά που καταναλώνουμε καθημερινά.

Στο θέμα υγείας απλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ατμίσματος και καπνίσματος. Φυσικά πιο υγειινό απ' όλα είναι το καθαρό αεράκι του βουνού, αλλά μεταξύ των 2 απλά δεν υπάρχει σύγκριση, μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ο καπνιστής όταν προσπαθεί να αποτοξινωθεί όπως λες, δεν του λείπει μόνο η νικοτίνη. Του λείπει η συνήθεια να κρατάει κάτι στο χέρι, η συνήθεια του να φυσάει καπνό και να συνδυάζει με κάτι τον καφέ ή το ποτό του. Σ' αυτό βοηθάει το ηλ. τσιγάρο και για αυτό κάνει τρομερά εύκολη την απεξάρτηση. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί εύκολα να συνηθίσει στις νέες ποσότητες νικοτίνης, για αυτό και σχεδόν όλοι οι ατμιστές ξεκινάνε με μια μεγάλη περιεκτικότητα νικοτίνης, π.χ. 18-24 mg/ml και σιγά σιγά την ρίχνουν. Το να κόψεις το τσιγάρο και μέσα σε 1-2 μήνες να κάνεις π.χ. 6-8 mg/ml νικοτίνη ενώ δεν σου λείπει δευτερόλεπτο το τσιγάρο και δεν έχεις συμπτώματα στέρησης, είναι τεράστια υπόθεση. 

Δεν αντικαθιστάς μια τρομερά επικίνδυνη συνήθεια με μια άλλη, ούτε παραμένεις καπνιστής όπως λες. Ξαναλέω,κακώς χρησιμοποιείται ο όρος "τσιγάρο" για το άτμισμα, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν και πολλοί που δεν χρησιμοποιούν καν νικοτίνη στα υγρά τους πλέον και απλά απολαμβάνουν ένα χόμπι, δοκιμάζοντας γεύσεις και υγρά. Δεν θα πρέπει να μειώνουμε τα τεράστια οφέλη της αλλαγής από το κάπνισμα στο άτμισμα, το τσιγάρο δεν είναι μόνο η νικοτίνη που περιέχει, είναι οι χιλιάδες καρκινογόνες ουσίες του που φυσικά με το άτμισμα αποφεύγεις. Αν κάποιος χρησιμοποιεί καιρό ηλ. τσιγάρο και μια μέρα πάει να ανάψει ένα κανονικό, θα του φανεί αηδία, όπως σε έναν μη καπνιστή. Το να λέμε ότι ο ατμιστής με τον καπνιστή είναι το ίδιο πράγμα δεν είναι δίκαιο.
Δημοσ.

Αυτό ειναι μια γλυκιά αυταπάτη. Αν δεν υπήρχε η ΝΙΚΟΤΙΝΗ δεν θα υπήρχε εθισμός.

Θα το έκοβε ο καθένας μαχαίρι και τα υπολοιπα θα έμεναν έξω από τα πνευμονία μας.

Δημοσ.

Δε διαφωνεί κανένας σε αυτό. Διαφωνούμε όμως στο ότι η νικοτίνη από μόνη της καθιστά το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξίσου επικίνδυνο με το συμβατικό και πως οι ατμιστές «παραμένουν καπνιστές».

Δημοσ.

Αυτό ειναι μια γλυκιά αυταπάτη. Αν δεν υπήρχε η ΝΙΚΟΤΙΝΗ δεν θα υπήρχε εθισμός.

Θα το έκοβε ο καθένας μαχαίρι και τα υπολοιπα θα έμεναν έξω από τα πνευμονία μας.

Εε...ναι. Δεν εμφιβάλλει κανείς για αυτό. Αυτό όμως τι σχέση έχει με τα υπόλοιπα;

Η δικιά σου λογική είναι κάτι που είναι 100 φορές κακό για μας είναι το ίδο με κάτι που είναι 1 φορά κακό για μας επειδή

"έλα μωρέ, και τα 2 κακά είναι και εξαρτήσεις".

Έχεις ένα περίεργο κόλλημα με την νικοτίνη και εξισώνεις το τσιγάρο με αυτήν για κάποιο λόγο, αδιαφορώντας για τις υπόλοιπες εθιστικές ουσίες που υπάρχουν σε αυτό ή για την ψυχολογική εξάρτηση. Αδιαφορείς επίσης για το αποδεδειγμένο γεγονός ότι με το ηλεκτρονικό μπορείς σταδιακά να μειώσεις την ποσότητα νικοτίνης που παίρνεις και να αγοράζεις υγρά με ολοένα και μικρότερη περιεκτικότητα μέχρι τελικά να απεξαρτηθείς τελείως.

Ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και αφού σύμφωνα με σένα ηλεκτρονικό και κανονικό τσιγάρο είναι ακριβώς το ίδιο μιας και περιέχουν νικοτίνη και τα 2, μπορείς να μείνεις στο κανονικό. Απλά καλό θα ήταν να μην αποθαρρύνεις τον υπόλοιπο κόσμο που προσπαθεί να κάνει την μετάβαση, να βελτιώσει την υγεία του και γιατί όχι, να το κόψει και τελείως.
Δημοσ.

Έχεις ενα δίκιο αλλά στον εθισμο ειναι το πρόβλημα.

Η ρουφιανα η νικοτινη σε "τρελενει" κι όχι το βενζόλιο, η πίσσα κ τ'αλλα τα σκατα.

Τέλος πάντων, πιστεύω ότι βασική προϋπόθεση ειναι να πείσει ο καπνιστής τον εαυτό του ότι δεν το χρειάζεται και ύστερα θα βρει άκρη κ τρόπους να το κόψει.

Όταν θα πειστεί το μυαλό ότι δεν το θέλει τότε ξεκινά η διαδικασία διακοπής.

Δημοσ.

Έχω ξανακυλήσει στο κανονικό τσιγάρο εδώ και μερικούς μήνες.

Πείτε κάνα δυνατό σετάκι που να σηκώνει πειράματα και αντοχή στον χρόνο να το ξανακόψω, γιατί η μπαταρία μου δεν κρατάει ούτε μισή ώρα τελευταία φορά που την δοκίμασα.

Να πάρω αυτά που αναφέρονται στο #607 ;

Δημοσ.

Έχω ξανακυλήσει στο κανονικό τσιγάρο εδώ και μερικούς μήνες.

Πείτε κάνα δυνατό σετάκι που να σηκώνει πειράματα και αντοχή στον χρόνο να το ξανακόψω, γιατί η μπαταρία μου δεν κρατάει ούτε μισή ώρα τελευταία φορά που την δοκίμασα.

Να πάρω αυτά που αναφέρονται στο #607 ;

Φιλε παρε μια vision spinner 1500 η 1300 μαζι με εναν aspire bdc και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Λέω να πάρω έναν καλό ατμοποιητή, δεν με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω.

Και μπαταρία όσο το δυνατόν πιο δυνατή, με αρκετή αυτονομία. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το μέγεθος.

Δημοσ.

Λέω να πάρω έναν καλό ατμοποιητή, δεν με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω.

Και μπαταρία όσο το δυνατόν πιο δυνατή, με αρκετή αυτονομία. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το μέγεθος.

Aπο μπαταρια αυτη ειναι η πιο δυνατη που σου ειπα αλλιως πας σε mod.

Απο ατμο ο τοπ ειναι φυσικα ο aspire nautilus αλλα ειναι πανακριβος για μενα τουλαχιστον.

http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bdc-bottom-dual-coil-clearomizers/aspire-bdc-nautilus-by-eigate-detail.html

http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bdc-bottom-dual-coil-clearomizers/aspire-bdc-vivi-nova-set-by-eigate-detail.html

http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/variable-voltage/aspire-cf-vv-battery-1600mah-detail.html

Kαι σε mod κατι τετοιο

http://www.replacesmoke.com/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/variable-voltage/vamo-v5-apv-variable-volt-watts-stainless-steel-1-detail.html

Aν ενδιαφερεσαι και για επισκευασιμο ατμο που να φτιαχνεις μονος σου αντιστασεις παμε αλλου μετα.

Δημοσ.

Ωραία πάω σε ναυτίλο και βάμο μοντ. Όσο περισσότερα σκάσω, τόσο μεγαλύτερο κίνητρο θα έχω να μην ξανακαπνίσω. :P

• Like 1
Δημοσ.

+1 για το Vamo 5. Αν θες να πας στο επόμενο βήμα από τις Vision Spinner, αυτό είναι το λογικό.

Την έχω και δουλεύει πολύ καλά, ενώ η λειτουργία με Variable Wattage/Voltage είναι πολύ χρήσιμη.

Ένα μικρό tip, προτίμησε stainless steel ή chrome, η μαύρη ξεβάφει μετά από λίγο καιρό και δεν φαίνεται ωραία.

Καλύτερη τιμή στο ebay: http://www.ebay.com/itm/Top-Quality-Vamo-V5-Vaporizer-Variable-Voltage-And-Wattage-APV-Genuine-2014-KSD-/261487360590?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3ce1dc7a4e

Ο τύπος της γειτονιάς μου μου ζήτησε 65 ευρώ για αυτήν την μπαταρία. Καταλαβαίνω ότι άλλο το να έχεις κατάστημα στην Ελλάδα και άλλο μια αποθήκη και ιντερνετικό μαγαζί, αλλά δυστυχώς μιλάμε για καθαρή κοροιδία. Οι διαφορές είναι απλά τεράστιες.

Επίσης, liopyr, ξαναλέω, αν πας σε Ναυτίλο, πάρε BVC Coils, όχι τα παλαιότερου τύπου BDC's, πολλά βγήκαν ελλατωματικά.

3.5-4 ευρώ Ελλάδα, 1.7-1.8 Online. Καλύτερη λύση μια μαζική παραγγελία καμιά 15αριά μαζί να σου βγάλουν μήνες.

Απλά να ξέρεις ότι ξεφεύγουμε λίγο στο μέγεθος πλέον, αν δεν νιώθεις άνετα να κουβαλάς ολόκληρο μεταλλικό ρόπαλο στην καφετέρια, πάρε και μια Spinner να 'χεις για έξω από το σπίτι, έτσι κι΄ αλλιώς μια 2η μπαταρία είναι απαραίτητη.

Δημοσ.

Αυτό το λινκ ειναι από αμερική, οτι γλυτώσω θα μου το φανε τα μεταφορικά. :P

BVC για ναυτίλο δεν βλέπω σε κάνα ελληνικό μαγαζί. Παίζει να μην έχουν;

Το μέγεθος δεν με νοιάζει, το να μην το χρησιμοποιώ έξω καλό θα μου κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...