Baator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Απλά έχεις συνηθίσει σε πολύ σφικτή τζούρα και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με το setup που είχες τόσα χρόνια και η αλλαγή σου φάνηκε κάπως. Και μένα περίεργα μου ακούγονται αυτά που γράφεις, μια χαρά ατμοποιητής είναι ο Veco και το επιστόμιο του είναι τεράστιο, δεν το καταλαβαίνω καθόλου το "πολύ κοντά στην βάση". Ίσως αν κάνεις υπομονή λίγες μέρες μέχρι να συνηθίσεις τον διαφορετικού τύπου ατμοποιητή μετά στρώσει το πράγμα και δεν σου φαίνεται τόσο χάλια η όλη φάση. Ή απλά να είσαι άτομο που θέλει πολύ σφικτή τζούρα, αν σε βόλευε το παλιό setup δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις ντε και καλά. 1
nrkmaiden Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, QuitLife είπε τα φωτα σας παιδια: Μετα απο 2+ χρονια με το pico & Nautilus Mini με 1.8 αντιστασεις, ειπα να αναβαθμιστω. Μου εδωσαν (με εξαιρετικες συστασεις) τον Vaporesso VeCo Tank με 0.4 & 0.5 αντιστασεις. Και οι δυο αντιστασεις μου καινε τα χειλια, το στομιο ειναι πολυ κοντα στην βαση, και η γευση σαν λαδι χαλια μαυρα. Η δε καταναλωση στα υψη = ασυμφορη. Τα υγρα ειναι PULP και στον Ναυτιλο ηταν εξαιρετικα ολα. Μειωσα και τα watt και λιγο βελτιωθηκε το θεμα, αλλα δεν λυθηκε. Ετσι τον παροπλισα τον Vaporesso και πισω στα παλια. Στο μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι αδυνατα ολα αυτα, και οτι εχουν πουλησει εκατονταδες με μηδεν προβληματα. Αν καποιος μπορει να σχολιασει .... καμια ιδεα .... κατι ... Ευχαριστω. Δεν τον ξερω τον ατμοποιητη οποτε λεω σκορπιες ιδεες. Παιζεις στα 30-35 και 37-42 W αντιστοιχα για τη 0,5 και 0,4. Αλλαζεις αντισταση μηπως και ειναι ελλατωματικη (αυτο λογικα θα το εχεις κανει ηδη. ) Δοκιμαζεις αλλον ατμοποιητη πνευμονικο π.χ απο το μαγαζι να δεις μηπως αυτη την κακη εμπειρια στην δινει η συνηθεια σου σε τσιγαρισιο ατμισμα. edit: μαζι με τον Baator γραφαμε. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από nrkmaiden
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Baator είπε Απλά έχεις συνηθίσει σε πολύ σφικτή τζούρα και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με το setup που είχες τόσα χρόνια και η αλλαγή σου φάνηκε κάπως. Και μένα περίεργα μου ακούγονται αυτά που γράφεις, μια χαρά ατμοποιητής είναι ο Veco και το επιστόμιο του είναι τεράστιο, δεν το καταλαβαίνω καθόλου το "πολύ κοντά στην βάση". Ίσως αν κάνεις υπομονή λίγες μέρες μέχρι να συνηθίσεις τον διαφορετικού τύπου ατμοποιητή μετά στρώσει το πράγμα και δεν σου φαίνεται τόσο χάλια η όλη φάση. Ή απλά να είσαι άτομο που θέλει πολύ σφικτή τζούρα, αν σε βόλευε το παλιό setup δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις ντε και καλά. Οκ, κατανοητη η συνηθεια, αλλα η λαδιλα δεν εξηγειται. Ουτε το καψιμο στα χειλια μου. Για το "κοντα στην βαση", εννοω μικρου μηκους επιστομιο: https://drive.google.com/open?id=1_y_Z2mlAktAMTf-N-jia5ZuO-6yvnDjh
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να κανεις mtl τζουρα σε dl ατμο... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από tritonas00 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Δεν τον ξερω τον ατμοποιητη οποτε λεω σκορπιες ιδεες. Παιζεις στα 30-35 και 37-42 W αντιστοιχα για τη 0,5 και 0,4. Αλλαζεις αντισταση μηπως και ειναι ελλατωματικη (αυτο λογικα θα το εχεις κανει ηδη. ) Δοκιμαζεις αλλον ατμοποιητη πνευμονικο π.χ απο το μαγαζι να δεις μηπως αυτη την κακη εμπειρια στην δινει η συνηθεια σου σε τσιγαρισιο ατμισμα. edit: μαζι με τον Baator γραφαμε. Δοκιμασα ολα οσα λες. Αλλο ατμοποιητη δεν δοκιμασα.
λευτερης κ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά νέος και εγώ στο άτμισμα 3 βδομάδες τώρα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα 1ον δουλεύω mod revenger x με ατμοποιητη nautilus x μου εχουν προτεινει ατμοποιητές οπως ο nrg guardian και athos εχει κανενας κάποια εμπιρεία;αξίζει να παρω κατι τετοιο;
panossar95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, QuitLife είπε Οκ, κατανοητη η συνηθεια, αλλα η λαδιλα δεν εξηγειται. Ουτε το καψιμο στα χειλια μου. Για το "κοντα στην βαση", εννοω μικρου μηκους επιστομιο: https://drive.google.com/open?id=1_y_Z2mlAktAMTf-N-jia5ZuO-6yvnDjh Πετάει πιτσιλιες ή καίει το επιστόμιο ? Να ξέρεις ότι σε τέτοιους ατμοποιητες αν και δεν τον γνωρίζω αυτόν, παίζει μεγάλο ρόλο το επιστόμιο. Όσο για την λαδιλα που λες, αν κάνεις το ίδιο υγρό που έκανες και πριν, να ξέρεις ότι καίγεται πολύ περισσότερο τώρα και δίνει άλλη γεύση. Δε κάνουν όλα τα υγρά για όλους τους ατμοποιητες. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από panossar95
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panossar95 είπε Πετάει πιτσιλιες ή καίει το επιστόμιο ? Να ξέρεις ότι σε τέτοιους ατμοποιητες αν και δεν τον γνωρίζω αυτόν, παίζει μεγάλο ρόλο το επιστόμιο. Όσο για την λαδιλα που λες, αν κάνεις το ίδιο υγρό που έκανες και πριν, να ξέρεις ότι καίγεται πολύ περισσότερο τώρα και δίνει άλλη γεύση. Δε κάνουν όλα τα υγρά για όλους τους ατμοποιητες. Οχι δεν πεταει, απλα καιει προς το τελος της ρουφηξιάς. Επιστομιο εχει ενα μικρου μηκους οπως ειπα, αλλα απο οτι βλεπω ολοι τωρα τετοιο εχουν. Κανω ακριβως το ιδιο υγρο, και προφανως εχεις δικιο δεν θα κανουν ολα τα υγρα για ολους τους ατμοποιητες. Απλα το μαγαζι προφανως ειναι για τα πανηγυρια και ειναι ασχετοι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
panossar95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, QuitLife είπε Οχι δεν πεταει, απλα καιει προς το τελος της ρουφηξιάς. Επιστομιο εχει ενα μικρου μηκους οπως ειπα, αλλα απο οτι βλεπω ολοι τωρα τετοιο εχουν. Κανω ακριβως το ιδιο υγρο, και προφανως εχεις δικιο δεν θα κανουν ολα τα υγρα για ολους τους ατμοποιητες. Απλα το μαγαζι προφανως ειναι για τα πανηγυρια και ειναι ασχετοι. Το υγρό είναι καπνικο? Ημικαπνικο? Ή ξερό κανπνικο? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από panossar95
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, panossar95 είπε Το υγρό είναι καπνικο? Ημικαπνικο? Ή ξερό κανπνικο? Ειναι το PULP Mozambique. Θαλεγα ημικαπνικο.
panossar95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, QuitLife είπε Ειναι το PULP Mozambique. Θαλεγα ημικαπνικο. Γενικά στα ψηλά βατ, επειδή έχω κάνει αρκετά καπνικα, και ημι και ξερά, δεν αξίζουν τόσο. Ειδικά τα ξερά μακρυά. Αν έχεις και υψηλή νικοτίνη ακόμα χειρότερα. Δε θα το ευχαριστηθείς. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικο. Σε άλλους αρέσει το καπνικο ψηλά. Εμένα με κουράζει και με μπουκωνει. Σε τέτοια βατ, πιο πολύ παίζουν τα φρούτα,οι τάρτες, τα γλυκά γενικά. Εγώ ας πούμε που έκανα ένα τέρμα ξερό κανπνικο, 6αρι νικοτίνη, σε 40 βατ το σταμάτηασα στις 3-4 μέρες. Δε παλευοταν. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από panossar95
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, panossar95 είπε Γενικά στα ψηλά βατ, επειδή έχω κάνει αρκετά καπνικα, και ημι και ξερά, δεν αξίζουν τόσο. Ειδικά τα ξερά μακρυά. Αν έχεις και υψηλή νικοτίνη ακόμα χειρότερα. Δε θα το ευχαριστηθείς. Σε τέτοια βατ, πιο πολύ παίζουν τα φρούτα,οι τάρτες, τα γλυκά γενικά. Εγώ ας πούμε που έκανε ένα τέρμα ξερό κανπνικο, 6αρι νικοτίνη, σε 40 βατ το σταμάτηαα στις 3-4 μέρες. Δε παλευοταν. Νικοτινη μηδεν παντα βαζω. Ευχαριστω, ενδιαφερουσες πληροφοριες.
panossar95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, QuitLife είπε Νικοτινη μηδεν παντα βαζω. Ευχαριστω, ενδιαφερουσες πληροφοριες. Δυστυχώς για την μηδενική νικοτίνη δε μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Κράτα μόνο ότι γίνεται διαφορετική καύση ανάλογα με τα βατ, και ανάλογα με τον ατμοποιητη φυσικά. Το ίδιο υγρό μπορεί να έχει πολλά "πρόσωπα" ανάλογα με τα βατ και τον ατμοποιητη, τις αντιστάσεις... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από panossar95
winterman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις καλημερες μου.... Ειμαι 4 μηνες ατμιστης με pg/vg 50/50 και νικοτινη 4 mg -καταναλωση γυρω στα 4 ml ημερησιως.... Συνεχως νιωθω το στομα μου να στεγνωνει , πηγα και σε γιατρο και μου ειπε οτι δεν εχω ξηροστομια , απλα ειναι μια αισθηση που εχω και προκαλειται απο το η.τ ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πινω φουλ νερο ....αλλα το προβλημα επιμενει.... 😥 Τι προτεινετε να μειωσω vg η pg ....( αν και σιχαινονομαι τα πειραματα ....δεν μου μενει αλλη λυση) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από winterman
Karamol3golas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, winterman είπε Τις καλημερες μου.... Ειμαι 4 μηνες ατμιστης με pg/vg 50/50 και νικοτινη 4 mg -καταναλωση γυρω στα 4 ml ημερησιως.... Συνεχως νιωθω το στομα μου να στεγνωνει , πηγα και σε γιατρο και μου ειπε οτι δεν εχω ξηροστομια , απλα ειναι μια αισθηση που εχω και προκαλειται απο το η.τ ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πινω φουλ νερο ....αλλα το προβλημα επιμενει.... 😥 Τι προτεινετε να μειωσω vg η pg ....( αν και σιχαινονομαι τα πειραματα ....δεν μου μενει αλλη λυση) Να μειωσεις αρκετα το pg..Αναλογα τον ατμοποιητη σου βεβαια,αλλο ο εργοστασιακος αλλο ο επισκευασιμος..Γενικα αυτο που κυριως κανει το στομα να στεγνωνει ειναι συγκεκριμενα αρωματα(αν φτιαχνεις δικες σου γευσεις),και το pg..Απλα να ξερεις οτι θα χασεις λιγο σε χτυπημα και ελαχιστα σε γευση..Αν θες πες μας ποιον ατμοποιητη και τι υγρο εχεις και θα σου πουμε τι ποσοστο μπορεις να κανεις Επισης οσον αφορα τα ημικαπνικα,διαφωνω στο οτι δεν παιζουν σε ψηλα βατ,το goofy's για παραδειγμα που ειναι γνωστο το κανω στα 80..Τωρα δεν μιλαμε για πουρα,τασακαι κλπ,εκει ειναι αλλο θεμα.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Karamol3golas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις