Baator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα!! Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σχετικά οικονομικό, πρώτο, ηλεκτρονικό τσιγάρο,από Κίνα μεριά, με αρκετά βολτ ώστε να βγάζει αρκετό ατμό. Είμαι άσχετος του αντικειμένου. Ευχαριστώ Στις τελευταίες 2-3 σελίδες, αυτό ακριβώς συζητάμε, 2 άτομα κάνανε την ίδια ερώτηση. Αφού θα παραγγείλεις απ' έξω, πάρε το Subox που σου πρότεινε ο nikoskon. Ιδανικό σετάκι για νέο ατμιστή σε πολύ οικονομική τιμή και σετ που μπορεί να σε κρατήσει για πάρα πολύ καιρό χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο.
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ξεχωριστά τώρα το κάτωθι kit μου φαίνεται μια χαρά στα 40€ απλά με 50€ παίρνεις το Subox. Authentic Smowell DPV-50 Variable Wattage VW APV Box Mod (27€) Authentic KangerTech Aerotank Mow BDC Clearomizer (13€) νικο , δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη το συγκεκριμενο mod... για τον ατμο , ενταξει , aerotank σε SS σωμα. δεν εχω να πω κατι. τωρα ο φιλος ειναι αρχαριος , δεν ξερει , και λεμε τα ιδια και τα ιδια.. Καλησπέρα!! Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σχετικά οικονομικό, πρώτο, ηλεκτρονικό τσιγάρο,από Κίνα μεριά, με αρκετά βολτ ώστε να βγάζει αρκετό ατμό. Είμαι άσχετος του αντικειμένου. Ευχαριστώ φιλε κανω τον κοπο να διαβασεις 2-3 σελιδες πιο πισω , γιατι τα κανουμε copy paste . προτεινουμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα θα βρεις απαντησεις για το πως ειναι καλο να ξεκιναει καποιος , τι να κοιταξει για πρωτο τσιγαρο , αρκετες προτασεις - λογικες τιμες. προσωπικα δεν εγκρινω την 'αερατη' τζουρα για νεους ατμιστες. ναι σε μια καλη μπαταρια , ναι σε 'ακριβο' υγρο , οχι ομως σε κατι 'παραξενο' για νεο ατμιστη. θα ξανα πω , να δοκιμασει απο γνωστο και να μας πει τι δοκιμασε για να εχουμε μετρο συγκρισεις και να του κανουμε την καλυτερη προταση οπως επισης και να παει απο ενα μαγαζι και να δωκιμασει υγρα και ατμοποιητες.
Baator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγώ αυτό λέω να χτυπήσω τώρα, δεν θα αντέξω. http://www.myvaporstore.com/SearchResults.asp?Search=Innokin+Coolfire+IV+40W Innokin Cool Fire 4. 40 watts, πανέμορφα χρώματα και σχεδιασμός, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και τιμή τσάμπα πιστεύω. Μόλις το φέρει το FT με τίποτα 28-30 ευρώ έχει φύγει παραγγελία. 3
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικα το πηρα το istik 30v με των ατμοποιητη magma clone και σαν πρωτη επαφη με το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι καλη.. Καλα που υπαρχεται και εσεις και μας βαζεται λιγο στο τριπακι να ξαχτουμε και λιγο μονη μας να διαβασουμε μην παμε κου του ρου ... Ευχαριστω παιδια 2
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικα το πηρα το istik 30v με των ατμοποιητη magma clone και σαν πρωτη επαφη με το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι καλη.. Καλα που υπαρχεται και εσεις και μας βαζεται λιγο στο τριπακι να ξαχτουμε και λιγο μονη μας να διαβασουμε μην παμε κου του ρου ... Ευχαριστω παιδια να σαι καλα μαριε. οτι θες εδω ειμαστε..και ολα με μετρο. εχεις ενα δυνατο , αλλα συγχρονως αδυναμο mod , με εναν dripper καλο , αλλα και επικίνδυνο. αν δεν εισαι σιγουρος για κατι ρωτα μας. Χμμ στους επισκευασιμους ντριπερ έχει διαφορά αν κάθε τόσο απλά αλλάζω το βαμβάκι, η καλό θα είναι να αλλάζω και αντίσταση μια και καλή; αντισταση δεν εχω χαλασει ποτε μου.την αλλαζω μονο οταν θελω να δοκιμασω νεα στησιματα. και το κανω συχνα..την εχω φρεσκια παντα τωρα βαμβακι ναι καλο ειναι ν αλλαζεις συχνα..καλα θα ηταν καθε φορα που αλλαζεις γευση , αλλα για να μην γίνομε υπερβολικος , μολις χασει το ασπρο χρωμα του και κιτρινισει λιγο τοτε το αλλαζω.. Εγώ αυτό λέω να χτυπήσω τώρα, δεν θα αντέξω. http://www.myvaporstore.com/SearchResults.asp?Search=Innokin+Coolfire+IV+40W Innokin Cool Fire 4. 40 watts, πανέμορφα χρώματα και σχεδιασμός, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και τιμή τσάμπα πιστεύω. Μόλις το φέρει το FT με τίποτα 28-30 ευρώ έχει φύγει παραγγελία. girlie , αλλα ομορφουλικο. διαβασα καλα οτι εχει pwm ρευματα?? (πειτε μου οχι σας παρακαλω!..2015 ειμαστε) - για μενα η ενσωματομενη 2000mah..καντην 3000 να βγαζουμε μερα.. το θετικο θα το δωσω για τα λεφτα του , οταν το δω ελλαδα η FT ... 1
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να κανω και μια αλλη ερωτιση.. Σημερα πηγα και πηρα απο ενα καταστημα υγρο για το τσιγαρο 10ml 6 ευρο.. Ειναι καλη η τιμη και τα 10 μλ κρατανε καθολου? Γτ μου φανηκε πολυ λιγο
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να κανω και μια αλλη ερωτιση.. Σημερα πηγα και πηρα απο ενα καταστημα υγρο για το τσιγαρο 10ml 6 ευρο.. Ειναι καλη η τιμη και τα 10 μλ κρατανε καθολου? Γτ μου φανηκε πολυ λιγοΑνάλογα τι ατμοποιητη εχεις κ ποσο το πιπιλας . εγώ θέλω 40 ml την βδομάδα με 4~6mg/ml nicotine με subtank mini Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ?
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είναι αρκετά ακριβά τα έτοιμα υγρά αυτο είναι γεγονός, εγώ που θέλω 4-5ml την μέρα στράφηκα στην ιδιοκατασκευη υγρόν και ησύχασα.
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει?
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει? και εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι , ψάχνομαι και πειραματίζομαι αν θες να βγάλεις πχ μια γεύση λεμονι ειναι ευκολο αν θες να κάνεις άρωμα fredo cappucino με γάλα΄καρύδας ειναι λιγο δύσκολο κ θέλει πολυ πειραματισμό να πουλαει ιδιωτης δε ξερω , αν βρεις τωρα καποιο φιλο να τα φτιάχνεται μαζι να τα μοιράζεσται θα είναι καλή φαση
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χαχαχα αστα να πανε.. Δεν τα μπορω αυτα.. Εγω γευση τσιγαρου θελω
Baator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ? Είναι τα λεγόμενα niccups (εκ του nicotine & hiccups) Σημαίνει ότι πήρες πολλή νικοτίνη μαζεμένη, και αν κάνεις πολλά τσιγάρα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να συμβεί. Κάνε ένα διαλλειματάκι και μην ατμίζεις για μερικές ώρες, θα περάσει. Είναι κλασικό σύμπτωμα όμως, συμβαίνει σε πολλούς, ειδικά αν κάνεις υγρό με μεγάλη περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει? Αν φτιάχνεις κανένα υγρό με 1 άρωμα μόνο, μια απλή γεύση δηλαδή, είναι πανεύκολο, θέλει κυριολεκτικά κάποια δευτερόλεπτα. Ρίχνεις μερικές σταγόνες αρώματος σε μια βάση που παίρνεις και καθάρισες. Μειώνεις έτσι και πάρα πολύ το κόστος του υγρού αναπλήρωσης σου.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ανάλογα τι ατμοποιητη εχεις κ ποσο το πιπιλας . εγώ θέλω 40 ml την βδομάδα με 4~6mg/ml nicotine με subtank mini Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ? οτι προειπε ο baator , αλλιως ειναι καθαρα τυχαιο. τωρα για τον ατμο , που σου πεταει υγρα..τον δουλευεις μαλλον πολυ χαμηλα..το ιδιο παθενει και φιλος μου στα 3.6 volt.με την μαμα 0.5 αντισταση.. βγαζει ντουμανακι , αλλα πεταει υγρα.. πιστευω hotspot για τον subtank (0.5ω) ειναι 3.9-4.1 (και οι 2 εχουμε ipv , με dc-dc)
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οτι προειπε ο baator , αλλιως ειναι καθαρα τυχαιο. τωρα για τον ατμο , που σου πεταει υγρα..τον δουλευεις μαλλον πολυ χαμηλα..το ιδιο παθενει και φιλος μου στα 3.6 volt.με την μαμα 0.5 αντισταση.. βγαζει ντουμανακι , αλλα πεταει υγρα.. πιστευω hotspot για τον subtank (0.5ω) ειναι 3.9-4.1 (και οι 2 εχουμε ipv , με dc-dc) Λοξιγκας μου έρχεται μετα την τζουρα αν σταματήσω σταματάει στο λεπτο ΑΑτμιζω απο 17~25watt ανάλογα δλδ 3,6~4,1.απο εξωτερικο Έχουμε κάνα σάιτ με φθηνα αρώματα? Επίσης καμια φορά το istick την 0.5 αντίσταση την διαβάζει 0.6 η κ 0.7 σημαίνει κάτι ?
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οχι , το istick δεν ειναι και το ποιο accurate mod εκει εξω..λιγο να μην κανει τελεια επαφη παιζει.. κανω μια μεγαλη παρενθεση εδω φιλος μου (βασιλης - VasilisBO σε αλλα forum) εχασε GG 4s με NEXTGEN. του το ψυρισαν εχθες απο θεσσαλονικη (χαλαστρα) το αφησε πανω στο αυτοκινητο του για 10 λεπτα και του το πηραν.. οπως λεμε , λογικα δεν ειναι γνωστης του αντικειμενου αυτος που το πηρε, γιατι αν ηταν δεν θα το επερνε. μενουμε σε κλειστο χωριο οποτε θα βρεθει πιστευω. παρ ολ αυτα , αν δειτε να πωλειται καπου τζεν χωρις συσκευασια και χωρις πυρεξ με τα μαυρα ορινκ και αρκετα σημαδια χρησης... αυτος ειναι.... στειλετε ενα PM .. το 4s ειχε το καινουριο λοκιν ρινγκ οποτε ηταν μισο ss και μισο μπρας... ειχε και μπαταρια samsung πρασινη μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις