Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι αν και κραζεις τα reviews απο Amazon(που συμφωνω απολυτα),εσυ ήσουν που εβαλες αντιστοιχο Link στο topic του Ps4 για reviews απο Amazon για ps4 οταν ηταν ιδια κατασταση με του Xbox :D.

Και βεβαια εκτως της μικρης παρένθεσης παραπανω  ναι το Amazon δεν ειναι αξιοπιστο στα reviews μιας και οι πιο πολλοι ή κραζουνε την μια κονσολα μιας και ειναι Fanboys της αλλης και δεν την εχουν καν,ή κραζουνε για ασχετους τελειως λογους(πχ δεν μου λειτουργει το ενα κουμπι στο controller 1/5)

δεν θα κάνω quote τον ευατό μου δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα, αλλά αν θες ψάξε να δεις τι έγραψα πριν λίγες μέρες στο topic του PS4 και ουσιαστικά μετά από αυτό ηρέμησαν τα πνεύματα.

Και ναι εννοείται ότι πάρα πολλά κακά reviews στο PS4 ήταν από XBOX trolls.

• Like 1
Δημοσ.

καποιο γραναζι στο drive κολλαει με αποτελεσμα να χτυπαει και να κανει eject!

κατσε, κατσε

για να καταλαβω υπαρχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο Χ1, και μαλιστα Day 1? μας πως ειναι δυνατο κατι τετοιο????

Δημοσ.

κατσε, κατσε

για να καταλαβω υπαρχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο Χ1, και μαλιστα Day 1? μας πως ειναι δυνατο κατι τετοιο????

θες να καταληξεις καπου? γιατι αμα βαλουμε κατω τα προβληματα στα δυο μηχανηματα η διαφορα ειναι χαοτικη!

Δημοσ.

κατσε, κατσε

θες να καταληξεις καπου? γιατι αμα βαλουμε κατω τα προβληματα στα δυο μηχανηματα η διαφορα ειναι χαοτικη!
Θελει να καταληξει οτι μας τα ειχες κανει τσουρεκια τοτε με το ps4 και τωρα κανεις τον κινεζο..
  • Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...