Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λέμε για τις εντυπώσεις γενικά, λέμε για τις εντυπώσεις στην Ε3. Και μέχρι στιγμής κερδίζει η Microsoft! Είναι ο νικητής μέχρι στιγμής, έχει βάλει 5 γκολ (και ένα ανάποδο ψαλίδι) και δεν έχει φάει κανένα! Microsoft = Νικητής εναντίον Sony στην Ε3 μέχρι στιγμής!

Τα 5 γκολ απο που ειναι ακριβως?

Απο τα 40-50 παιχνιδια που εδειξε και απο ολα αυτα τα μονα 5 ηταν αξιοπρεπει.

Αν αυτα εννοεις γκολ τοτε αποψη σου και επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη.

Δημοσ.

Backwards Compatibility με Original XBOX, Τιμή 499 ευρώ, Ημερομηνία κυκλοφορίας 7 Νοεμβρίου, Δωρεάν 4Κ patches, Forza 7, Ori 2, Anthem, Metro εναντίον του μηδέν της Sony που δεν έχει κάνει ακόμα press conference. Ξεκάθαρος νικητής Ε3 μέχρι στιγμής η Microsoft εναντίον της Sony!

Δεν σχολίασα για να συγκριθεί η παρουσίαση με της sony η οποία δεν έχει γίνει ακόμα lol ότι να ναι..αλλά ξέρω δεν το ξεκίνησες εσύ. Anyway..

Σε εντυπωσίασε δηλαδή ότι θα μπορείς σε κονσόλα του 2017 να παίξεις παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2005. Επίσης, περίμενες ότι τα patches θα ήταν επί πληρωμή και έμεινες έκπληκτος που θα γίνει το αυτονόητο και δεν θα τα πληρώνεις... To forza 7 όντως μια χαρά. Δεν είναι νέο ip αλλά ευπρόσδεκτο. Κάθε χρόνο από 2 forza καθόλου άσχημο.. Anthem και Metro δεν είναι exclusives.. Τώρα το ori 2 καλό παιχνίδι αλλά και στο switch θα έτρεχε..Τέλος πάντων περί γούστου.. 

Δημοσ.

Τα 5 γκολ απο που ειναι ακριβως?

Απο τα 40-50 παιχνιδια που εδειξε και απο ολα αυτα τα μονα 5 ηταν αξιοπρεπει.

Αν αυτα εννοεις γκολ τοτε αποψη σου και επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη.

40-50? πολλα λες. μονο το metro ξεχωρισε κ για να το παιξεις 4k θα θες 1080ti sli.

Δημοσ.

Το CS, το WoW, το LoL, τα Starcraft και οι φίλοι τους λένε «hi»!

Ρε παιδια ειμαστε στο θεμα του Xbox,εγω μιλαω για το Online των κονσολων σε συγχρονα γνωστα online παιχνιδια αυτης της γενιας και γιαυτο το λογο και αναφερω και παραδειγματα κιολας,τι γραφετε ορισμενοι?

Καλα για τον παραπανω συμφορουμιτη με την gtx 1070 απορω γιατι μπαινει στα θεματα των κονσολων αφου εχει εκφρασει απειρες φορες οτι τα 30fps δεν παλευονται......

Βλεπω αναφερεται και σε sony fanboys και να πως σιγα σιγα παει και αυτο το θεμα για κλειδωμα....

Δημοσ.

Παιδιά είστε ανυπόφοροι... Προσπάθησα να πω στον φίλο ότι δεν κερδίζει κάποιος εντυπώσεις χωρίς να έχει κάνει ακόμα το press conference αλλά ο άτιμος είναι ακλόνητος! Τεσπά, εγώ δεν θα αγοράσω την κονσόλα άμεσα σε αυτήν την τιμή (νομίζω θα περιμένω το 400 με παιχνίδι), αλλά θεωρώ ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 1000 ευρώ PC για να παίξεις στην ίδια ποιότητα που θα παίζεις στο ΧΟΧ.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια ειμαστε στο θεμα του Xbox,εγω μιλαω για το Online των κονσολων σε συγχρονα γνωστα online παιχνιδια αυτης της γενιας και γιαυτο το λογο και αναφερω και παραδειγματα κιολας,τι γραφετε ορισμενοι?

Άφησες να εννοηθεί άλλο πράγμα από αυτό που πραγματικά εννοούσες (όχι απαραίτητα από σκοπού).

Η πραγματικότητα είναι ότι τον κόσμο και την ποιότητα γενικότερα των online pc games, οι κονσόλες δεν τον βλέπουν ούτε με το κυάλι.

Ειδικότερα, σε 5-6 σύγχονα online shooters (και πολλά μπορεί να λέω), ναι οι κονσόλες πιθανότατα να έχουν περισσότερο κόσμο και να μην υπάρχουν και cheaters.

Δημοσ.

Άφησες να εννοηθεί άλλο πράγμα από αυτό που πραγματικά εννοούσες (όχι απαραίτητα από σκοπού).

Η πραγματικότητα είναι ότι τον κόσμο και την ποιότητα γενικότερα των online pc games, οι κονσόλες δεν τον βλέπουν ούτε με το κυάλι.

Ειδικότερα, σε 5-6 σύγχονα online shooters (και πολλά μπορεί να λέω), ναι οι κονσόλες πιθανότατα να έχουν περισσότερο κόσμο και να μην υπάρχουν και cheaters.

Δεν αφησα να εννοηθει αλλο πραγμα,αλλος ειναι που ενιωσε οτι του εθιξα την αγαπημενη του πλατφορμα και αναφερω μαλιστα ποιον εννοω. Και με αυτα και με κοινα παλι για κλειδωμα παει το θεμα γιατι βλεπω οτι γυρναει παλι σε vs χωρις λογο απο ορισμενους λες δεν γνωριζαμε τι ρολο θα βαραει στην αγορα το παλιο Scorpio και νεο X πριν καν κυκλοφορησει,τωρα πεσαμε απο τα συννεφα.

Δημοσ.

που υπαρχει ποιοτητα? lol ? wow ? σε ποιο ακριβως αναφερεσαι ?

εγω απορω, μπαινετε εδω μεσα μονο για να μειωσετε την κονσολα, δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει

κανενας δε σας αναγκαζει να την αγορασετε, απλα αγνοηστε την, θα την χαρουμε εμεις που θα την παρουμε

• Like 1
Δημοσ.

Στο call of duty είναι η ποιότητα όλοι το ξέρουν αυτό :-D ..

Δημοσ.

Online shooters... Μονο τον κοσμο που εχει το csgo καθε μερα δεν τα έχουν όλα αυτά τα 5-6 μαζι..

Το εν λογω παιχνιδι που αναφερεις δεν βγαινει σε κονσολες. Εγω αναφερθηκα σε online multiplatform παιχνιδια συγκεκριμενα αυτης της γενιας....

Δημοσ.

Στο call of duty είναι η ποιότητα όλοι το ξέρουν αυτό :-D ..

που υπαρχει στους υπολογιστες ποιοτητα, αυτο ρωταω, μιλησα εγω για cod ?

anyway, δε το κουραζω, δε ξανακοιταω το τοπικ, ο καθενας γραφει οτι να ναι και βγαζει κομπλεξ χωρις λογο

• Moderators
Δημοσ.

εγω απορω, μπαινετε εδω μεσα μονο για να μειωσετε την κονσολα, δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει

κανενας δε σας αναγκαζει να την αγορασετε, απλα αγνοηστε την, θα την χαρουμε εμεις που θα την παρουμε

Μιλάμε για την ποιότητα των servers, του προστιθέμενου content, της διαχείρισης κοκ, όχι για το gameplay ή τον τεχνικό τομέα, δεν ήταν αυτό το ζήτημα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά έχω X1S και δεν έχω PS4, δεν μπήκα για να μειώσω κάτι, δεν έχω μετοχές πουθενά.

Ερώτηση on-topic: το OG Xbox BC θα είναι available και στο X1S, όχι μόνο στο X1X, σωστά;

Δημοσ.

Μιλάω για την ποιότητα των servers, του προστιθέμενου content, της διαχείρισης κοκ, όχι για το gameplay ή τον τεχνικό τομέα, δεν ήταν αυτό το ζήτημα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά έχω X1S και δεν έχω PS4, δεν μπήκα για να μειώσω κάτι, δεν έχω μετοχές πουθενά.

Ερώτηση on-topic το OG Xbox BC θα είναι available και στο X1S, όχι μόνο στο X1X, σωστά;

φιλε malthador το ξερω οτι δε γραφεις για να μειωσεις δε πηγαινε για σενα, αυτη την ποιοτητα που λες δε μου ελειψε στο πσ4, εγω καλυτερο κοσμο βρηκα, καλυτετο community, 0 cheaters εκτος απο κατι εξαιρεσεις με kontrolfreeks etc. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...