Alejandro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα Έχεις δίκιο αλλά είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρέπει να κινούμαστε τόσο βιαστικά σε τέτοιου είδους αγορές. 2
lak10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έχεις δίκιο αλλά είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρέπει να κινούμαστε τόσο βιαστικά σε τέτοιου είδους αγορές. δεν μπορουσα να φανταστω οτι δεν θα κοψουν ουτε πιστωτικο οταν μαλιστα λεει οτι θα το παρεις στην χαμηλοτερη τιμη στο εξωτερικο θα εκαναν επιστροφη κατευθειαν στην καρτα. Εδω ουτε το συζηταμε. Ενας απο το chat οτυ public μου ειπε οτι θα μου στειλουν εφαπαξ το ποσο αλλος παλι μου ειπε σε δοσεις ενα μπαχαλο.Εστειλα e-mail με παραπονα να δουμε τι θα γινει
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βλεπω απο τωρα την κονσολα στα επομενα black friday στα 350ευρω και μου τρεχουν τα σαλια Στο μεθεπόμενα θες να πεις(λιγο δυσκολο να το δωσουν τοσο φετος)
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 δεν μπορουσα να φανταστω οτι δεν θα κοψουν ουτε πιστωτικο οταν μαλιστα λεει οτι θα το παρεις στην χαμηλοτερη τιμη στο εξωτερικο θα εκαναν επιστροφη κατευθειαν στην καρτα. Εδω ουτε το συζηταμε. Ενας απο το chat οτυ public μου ειπε οτι θα μου στειλουν εφαπαξ το ποσο αλλος παλι μου ειπε σε δοσεις ενα μπαχαλο.Εστειλα e-mail με παραπονα να δουμε τι θα γινει Η καλύτερη λύση θα ήταν να σου έδιναν ένα πιστωτικό των 50 ευρώ και να συνέχιζε κανονικά η παραγγελία.
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα ακυροι αυτοί, αλλά και σύ φίλε είσαι λίγο ακυρος. επρεπε να κανεις αγορά με πληρωμή στο κατάστημα, και όταν με το καλό πήγαινες απο εκεί το νοέμβριο, τότε θα ζήταγες τις ατοκες δόσεις στην καρτα σου.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 3
jokul7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 Το ξέρεις ότι ακόμα είναι στην Alpha έτσι;
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ^your point ? Το point μου το είπα ήδη. Απλά γελάω με τον Spencer. Το ξέρεις ότι ακόμα είναι στην Alpha έτσι; Φυσικά. Όπως επίσης ξέρω και την ubisoft των τελευταίων χρόνων. Στις παρουσιάσεις βλέπουμε συνήθως καλύτερο αποτέλεσμα από ότι στο τελικό παιχνίδι. Οπότε δεν έχω και μεγάλες ελπίδες για το συγκεκριμένο.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στο μεθεπόμενα θες να πεις(λιγο δυσκολο να το δωσουν τοσο φετος) Ναι στα επομενα εννοουσα του 2018. 1
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ξεζούμισμα κονσόλας βλέπεις κυρίως στα exclusive. Τώρα που κάθε παιχνίδι θα βγαίνει παράλληλα σε μία κονσόλα 1.31tflops καθώς και για PC που συνεπάγεται αμέτρητους συνδυασμούς hardware ξεχνάμε το optimization. Μακάρι να διαψευστώ..
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... Αν οντως το ειπε αυτο καπου(δεν παρακολουθω δηλωσεις γενικα και συνεντευξεις)ειναι για κλωτσιες,γιατι δεν χρειαζοταν να πει κατι. Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Οσο για αυτο,πιστεψε με αγαπητε πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι καλο παρα πως θα τρεχει. Ουτε εμενα παντως μαρεσε αυτο το spam με 4κ που πεταγε παντου. Ρε spencer ορισμενα παιχνιδια σε 4κ εδειχναν χειροτερα οπτικα απο το gears of war 4 σε 720p,σοβαρεψου λιγο..... 2
HolyMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 τα περι native 4k ειναι παπαρολογιες για να πουλησουν! ελαχιστα παιχνιδια θα ειναι σε 4k οπως γινεται κ στο pro. στο συγκεκριμενο για 500€ αξιζει το συνολικο πακετο που προσφερει.
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 διαβαζεις comments στο youtube και μπαινεις εδω να πεις τι, οτι γελας ? ακομα δε βγηκε η κονσολα ο καθενας λεει οτι να ναι, εννοειται οτι δε στοχευει στο προ η κονσολα, η σονυ ειναι πολυ μπροστα ετσι κ αλλιως
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν οντως το ειπε αυτο καπου(δεν παρακολουθω δηλωσεις γενικα και συνεντευξεις)ειναι για κλωτσιες,γιατι δεν χρειαζοταν να πει κατι. Οσο για αυτο,πιστεψε με αγαπητε πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι καλο παρα πως θα τρεχει. Ουτε εμενα παντως μαρεσε αυτο το spam με 4κ που πεταγε παντου. Ρε spencer ορισμενα παιχνιδια σε 4κ εδειχναν χειροτερα οπτικα απο το gears of war 4 σε 720p,σοβαρεψου λιγο..... Μα πως ρε συ, αφού έδειξαν Minecraft σε 4K. Ο ίδιος ο Spencer είπε στη σκηνή ότι δείχνει απίστευτο τα περι native 4k ειναι παπαρολογιες για να πουλησουν! ελαχιστα παιχνιδια θα ειναι σε 4k οπως γινεται κ στο pro. στο συγκεκριμενο για 500€ αξιζει το συνολικο πακετο που προσφερει. Περιμένω να δω περισσότερα και κυρίως διαφορές με το pro. Γιατί στα χαρτιά σίγουρα είναι πιο δυνατό και θεωρώ πως αξίζει το 500άρι που ζητάει. Αρκεί να υπάρχουν εμφανή διαφορές με το Pro. διαβαζεις comments στο youtube και μπαινεις εδω να πεις τι, οτι γελας ? ακομα δε βγηκε η κονσολα ο καθενας λεει οτι να ναι, εννοειται οτι δε στοχευει στο προ η κονσολα, η σονυ ειναι πολυ μπροστα ετσι κ αλλιως Σε ποια comments αναφέρεσαι? Εγώ σου μίλησα για επίσημες δηλώσεις του Spencer, της κεφαλής του Xbox. Και το βίντεο που σου έδειξα δεν λέει ότι να ναι. Είναι του Digital Foundry. Να σου θυμίσω πως η Microsoft επέλεξε αυτό το media για να δείξει για πρώτη φορά την δύναμη της κονσόλας της στο κοινό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις