Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος σκληρος δισκος του xbox one x?

Εννοειτε οτι θα χαθει η εγγυηση που εχει η κονσολα απλα θελω να μαθω αν υπαχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος δισκος της κονσολας.

Και δεν μιλαω τοσο για το να βγαλεις αυτον που εχει και να βαλεις εναν αλλο 2.5 ιντσων sata δισκο αλλα αν χρειαζεται να κανεις στο νεο δισκο που θα βαλεις στη κονσολα και τιποτα αλλο απο software για να δει το δισκο κανονικα σαν εσωτερικο.

Δες το βιντεο εδω εξηγεί τα παντα

https://www.ifixit.com/Guide/Xbox+One+Hard+Drive+Replacement/36771

να ρωτήσω για επέκταση χώρου στο xbox s μπορώ να βάλω και usb 2 ή θέλει μόνο usb 3 σκληρό ?

Και usb2 και usb3.

Επεξ/σία από Tiphonas
Δημοσ.

Γεια χαρά. Προσπάθησα να βρω μήπως έχει ειπωθεί ξανά το πρόβλημα που θα περιγράψω παρακάτω αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό με το search (και είναι αδύνατο να διαβάσω 900 σελίδες). Παραθέτω λοιπόν το πρόβλημά μου. Έχω το xbox one (το χοντρό), 500GB εδώ και ένα χρόνο. Πρόσφατα ξέμεινα από χώρο στο δίσκο και, αφού είχα ένα 2,5άρι 500gb αχρησιμοποίητο από laptop, πήρα μια θήκη usb 3.0 και τον κούμπωσα στο xbox. Αρχικά όλα καλά. Κατέβασα κι ενα παιχνίδι στον εξωτερικό δίσκο και έκλεισα το xbox. Από τότε όποτε το ανοίγω με τον δίσκο κουμπωμένο δε συνδέεται σε κανένα wifi (ενώ τα βλέπει σαν δίκτυα). Αν βγάλω το δίσκο και κάνω restart συνδέεται κανονικά (όχι χωρίς restart όμως). Επίσης 4 στις 5 φορές που θα συνδέσω το δίσκο αφού bootάρει το xbox και συνδεθεί στο wifi, κάνει disconnect από το wifi και πάμε πάλι από την αρχή. Οπότε η κατάσταση είναι ή WiFi ή εξωτερικός δίσκος. Δεν γίνεται και τα δύο μαζί. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποιον άλλο σκληρό να δεις αν επαναλαμβανεται το πρόβλημα; φαντάζομαι ότι για κάποιο λόγο θα φταίει η θήκη

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποιον άλλο σκληρό να δεις αν επαναλαμβανεται το πρόβλημα; φαντάζομαι ότι για κάποιο λόγο θα φταίει η θήκη

Δανείστηκα έναν σήμερα και θα το δοκιμάσω αργότερα. Γιατί ρίχνει το wifi όμως; Θα μου φαινόταν λογικά να τρωει disconnects ο δίσκος. Κάποιο ρεύμα ίσως; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Θα το δω ξανά το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει και μενα το s καιζει εξωτερικους υποτιτλους;; Αν ναι με ποιο τροπο;;Στο netflix παιζει απροβληματιστα;;

Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει και μενα το s καιζει εξωτερικους υποτιτλους;; Αν ναι με ποιο τροπο;;Στο netflix παιζει απροβληματιστα;;

κατεβασε το vlc player απο το store για να παιζουν σωστα φιλε μου.καποιο παιδι εδω ειχε πει και για καποιον αλλον player ακομα καλαυτερο αλλα δεν τον θυμαμαι

Παιδια μηπως να φτιαξουμε ενα club εδω απο το insomnia;δεν θα ταν καλη ιδεα;

• Like 1
Δημοσ.

Το xbox διαβάζει usb 3.0 εξωτερικούς και όχι 2.0 όπως γράφτηκε πιο πάνω.

Έχω δοκιμάσει αρκετούς usb 2.0 και δεν διαβάζει κανέναν....

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.

• Like 7
Δημοσ.

Καλοπαιχνιδο!!

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.[/quote

Καλοπαιχνιδο!! Πολυ ωραιο πακετο!

Δημοσ.

Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575.

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.

Πολυ καλη τιμη.καλοριζικο!

Δημοσ.

Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575.

To pugb το δίνει έτσι και αλλιώς δωρεάν η microsoft με το Χ, και τα συγκεκριμένα παιχνίδια πάνω κάτω τόσο βγαίνουν αν τα πάρεις σκέτα σε digital μορφη.

Θετικό πάντως το ότι βάζουν bundles για το X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...