Προς το περιεχόμενο

Samsung : 20 εκατομμύρια πωλήσεις Galaxy S II σε 10 μήνες


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελεος με τις "ναυαρχίδες" (κρατάτε το τελευταίο συνθετικό) της κάθε εταιρίας.. Δηλαδη τι μπορεί να χρειάζονται 4 πυρήνες (2 σημερα) σε ένα εξαρτημα που η βασική του αποστολή (για τους περισσότερους) είναι να παίρνει και να δέχεται.. τηλέφωνα?

Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα μου φαίνεται.

 

Το Galaxy S2 ΔΕΝ είναι τηλέφωνο...είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Δεν κρίνουμε την τιμή του ως ένα απλό τηλέφωνο, αλλά ως μια πολυσυσκευή. Και σίγουρα η εμπειρία χρήσης και οι δυνατότητες του δεν είναι ίδιες με φτηνότερα τηλέφωνα/smartphone.

 

Κάτι παρόμοιο ισχύει σε όλα τα προϊόντα της αγοράς. Γι'αυτό τον λόγο ένα MACBOOK PRO έχει τριπλάσια τιμή από ένα ACER αντίστοιχων δυνατοτήτων όπως και ένα BMW 1600cc είναι κατά 15.000-20.000 ευρώ ακριβότερο από ένα αντίστοιχο συμβατικό 1600αρι. Μπορεί να κάνεις την δουλειά σου και με το ACER και με το συμβατικό αυτοκίνητο, η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα όμως διαφέρουν και αυτό ακριβώς πληρώνεις.

 

Ο καθένας λοιπόν κάνει τις επιλογές του, βάζει τις προτεραιότητες του και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν προϊόντα για όλα τα βαλάντια και όλες τις ανάγκες. Άλλος επιλέγει να έχει έχει ένα ιδιόκτητο πολυτελές σπίτι και να κυκλοφορεί με φιατάκι, άλλος επιλέγει να έχει Ferrari και να νοικιάζει, άλλος αναγκάζεται να πάρει μικρό σπίτι και μικρό αυτοκίνητο, άλλος πάλι έχει την δυνατότητα να αγοράζει ότι γουστάρει και κάποιος άλλος δεν έχει την δυνατότητα για τίποτα από τα παραπάνω.

 

Πάντως για να επιστρέψω στο θέμα, θα πω και εγώ με την σειρά μου ότι το Galaxy S2 είναι μια καταπληκτική συσκευή και βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένες τις πωλήσεις του. Ήμουν χρόνια χρήστης iphone 3GS & 4 αλλά με κούρασε αρκετά η εσωστρέφεια και οι περιορισμοί του ios και της Apple. Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει που πέρασα σε Android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρακολουθώ τόσο καιρό το forum και ακούω για κινητά με 400-500 ευρώ και σκέφτομαι

που τα βρίσκουν ρε γαμώτο τοσα λεφτά για ένα κινητό για να μπαίνουν από την καφετέρια στο ιντερνετ?

έναν υπολογιστή θέλω να πάρω για την σχολή

και πρέπει να κάνω οικονομία ένα χρόνο για να τα μαζέψω. Υπάρχει κάποια έυκολη λύση που δεν την ξέρω?

έχω χάσει επεισόδια? τί γίνεται?

αρκετά έχεις χάσει, πλέον τα smartphone έχουν φτάσει να είναι Netbook-mini laptop αντικαταστάτες!

Εμένα προσωπικά (που κάηκε το λάπτοπ μου), αγόρασα το Motorola Atrix μαζί με το lapdock. Κάνει τα πάντα! δεν πιάνει χώρο, ούτε ζυγίζει και τρέχει πολύ καλύτερα από ότι ένα ανάλογο Laptopάκι των 600Ευρώ. Με μόνο περιοριστικό ότι δεν έχει remote desktop (των windows) για να συνδεθώ στο serverάκι από μακρυά. Πρέπει να αγοράσω με 20 λίρες την android εφαρμογή. (γιατί τρέχει android + webtop).

Σε λίγο καιρό που θα βλέπουμε Quadcore κινητά με nvidia tegra III τα netbook θα τα βλέπουμε σαν 80386.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To galaxy S το I (ενα) ξεκίνησε να κοστίζει.. 600€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και μεσα σε ένα περίπου χρόνου έκανε 200€ (τα χρηστουγεννα). Ενας που το πήρε 600€ πως αισθάνεται που σε ένα χρόνο εχει το 1/3? Ειναι σε ενα χρόνο 2/3 χειρότερο από οταν το αγόρασε? Δεν προσφέρει όταν κάνει 200Ε την ίδια (ή και καλύτερη λογω αναβαθμίσεων) εμπειρία με το κινητό το ίδιο όταν έκανε 600€?? Ασφαλώς.. Συμπέρασμα.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ένα κινητό να κάνει 600Ε. Σε τέτοια τιμή ειναι ένα "παραφουσκωμένο" γκατζετάκι και το παίρνουν "ψευδοελιτιστές" που τους "φτιαχνει" να έχουν το "καλύτερο" άσχετα πόσο κάνει. Ετσι το βλέπω με την λογική που έχω..

 

Νομίζω μέχρι 200 βαριά 300€ θα ήταν το ΜΑΞ που θα έδεινα σήμερα για κινητό και που μπορεί να "αξίζει" ενα κινητό (καλύτερα ακόμα αν κάνει κοντά στα 150€). ΚΑι σε αυτή την τιμή έχουν ότι χρειάζεται ένα καλό κινητό.. Δεν προσφέρει δραματικά καλύτερη εμπειρία το S-II από το S-I για να αξίζει περίπου τα 3-πλάσια σε χρήματα. Ελεος με τις "ναυαρχίδες" (κρατάτε το τελευταίο συνθετικό) της κάθε εταιρίας.. Δηλαδη τι μπορεί να χρειάζονται 4 πυρήνες (2 σημερα) σε ένα εξαρτημα που η βασική του αποστολή (για τους περισσότερους) είναι να παίρνει και να δέχεται.. τηλέφωνα?

 

Υ.Γ. Το ίδιο και με την υπερεκτιμημένη υπόθεση του iphone που ούτε με bt δεν μπορεί να στείλει ή να δεχθεί αρχείο :P

 

παμε παλι με τους παραπονεμενους που πεφτει η τιμη στα ηλεκτρονικα προιοντα.. Εχετε δικιο, οι τιμες δεν επρεπε να πεφτουν ποτε!!

 

ασε που μονο κατι χαπατα πηραν το SII στα 600 ευρω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εχετε δικιο' date=' οι τιμες δεν επρεπε να πεφτουν ποτε!!

 

ασε που μονο κατι χαπατα πηραν το SII στα 600 ευρω..[/quote']

Εννοείται. Πηρες ένα κινητό με cpu στα 300 mhz οθόνη αναλυσης 320x160 τεχνολογίας mekapses στα 600€ και σημερα κανει 60€;

Εγκλημα. Κανονικά έπρεπε να κανει ακόμα 600€ και να πωλείται στην ιδία τιμή με το sgs2.

 

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά τα νούμερα ! Εδώ το iPhone 4s πούλησε 37 εκατομμύρια σε 3 μήνες !

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

E ναι αφου καποιοι σκασαν 800 ευρω για να παρουν ενα iphone 4 με siri καλα να παθουν... Δεν σχολιαζω οπως αρμοζει για κατι τετοια ατομα γιατι θα φαει διαγραφη και εγω κανενενα ban. Να σου θυμησω μονο οτι το sgs2 βγηκε τον περασμενο μαρτιο και οχι τον δεκεμβρη και ακομα ειναι το ποιο δυνατο κινητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύουμε ξέρω γω μερικοί από δω.

Και στην καφετέρια δε μπαίνω στο internet εγώ προσωπικά. Πίνω καφέ και κοιτάω κώλους.

 

Χααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα.... εγραψες μεγαλε, κατουρηθηκα απο τα γελια!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

φυσικα. εχω hdmi out και το κοτσαρω στις τηλεορασεις της παρεας μου και βλεπουμε αλλιως σπιτι και streamaro απο το υπολογιστη στο κινητο καιαπο εκει στην TV.

 

Χωρις παρεξηγηση, γιατι για να δεις μια ταινια πρεπει να πας μεσω Λαμιας, που λενε? καλη φαση βεβαια, αλλα υπαρχουν και πιο απλοι τροποι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φυσικα. εχω hdmi out και το κοτσαρω στις τηλεορασεις της παρεας μου και βλεπουμε αλλιως σπιτι και streamaro απο το υπολογιστη στο κινητο καιαπο εκει στην TV.

Καλα αμα συνδεσω εγω το τηλεφωνο μου στην τηλεοραση για να δω ταινια δε προκειτε να δω ουτε για 10 λεπτα γιατι θα με παιρνουν τηλεφωνα.

 

Εσυ απο οτι μας εδωσες να καταλαβουμε δε σε παιρνει ποτε κανεις τηλεφωνο, ειτε εισαι σπιτι, ειτε εισαι με την παρεα σου και το κινητο το χρησημοποιεις για media player.

Ομορφαντρα μουυ, δε πειραζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά το τηλέφωνο. Δεν έχουν ολοι κλησεις κάθε 10 λεπτα..

 

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παμε παλι με τους παραπονεμενους που πεφτει η τιμη στα ηλεκτρονικα προιοντα.. Εχετε δικιο, οι τιμες δεν επρεπε να πεφτουν ποτε!!

 

ασε που μονο κατι χαπατα πηραν το SII στα 600 ευρω..

Αυτό κατάλαβες? Οχι φίλε μου, εγώ δεν λέω κακώς πέφτουν οι τιμές. Εγώ λέω δεν εχει νοημα ο κόσμος να δείνει 600Ε και να έχει 4 πυρήνες και 1gb RAM, για μια συσκευή που 90% χρησιμοποιεί ως απλό τηλέφωνο (δέχομαι και κάνω κλήσεις) κάτι στο οποίο τα κινητά των 50-100 ερώ (συμβατικά) είναι καλύτερα. Και εμένα μου χρειάζεται ένα 10-20% που το τηλέφωνο το θέλω για αλλες δουλειές (gps, internet) αλλά δεν εχει νόημα να επενδύσω 600€ σε κάτι τέτοιο. Και ναι μπορεί ένα 10-20% να ξέρει γιατί επιλέγει το S II, και να χρειάζεται τα λιγο καλύτερα χαρακτηριστικά του δλδ ίσως την οθόνη (αν και τους 2-4 πυρήνες τι του θέλει? password cracking και εύρεση αμινοξέων σε δηδακτορικό θα κάνει?) αλλά το άλλο 90-80% μάλον από τεχνολογικό ελισιτισμο (να έχω το καλύτερο) το επιλέγει. Ιδια κατάσταση και με πολλούς τομείς της τεχνολογίας. από φίλους μου που παίρνουν το καλύτερο intel i7 για να.. σερφάρουν στο facebook και άλλους που παίρνουν DSLR για να τις έχουν στο AUTO!!!

 

Αυτό επικρίνω και αυτό θέλω να πώ. Για αυτό το λόγο πιστευω οτι το S II ειναι ΑΣΚΟΠΟ, ΠΕΡΙΤΟ στην τιμή που έχει. Τα χρησιμα χαρίσματα του, αυτά που κατα τη γνώμη μου έχουν νόημα σε κινητό (καποιος θέλει μεγάλη οθόνη και καλή φωτογραφική) τα έχει ΟΛΑ και το Galaxy S I στα 250€( πλην του led που δεν εχει, που το θεωρώ πολύ πιο απαρέτητο από τον δευτερο πηρύνα στο επεξεργαστή του κινητού).

 

Πολλά τα βρίσκω περίεργα στην σημερινή κατάσταση, όπως το ότι χάθηκαν αξίες όπως του το κινητό να είναι μικρό και να "κρατάει" η μπαταρία του. Σημερα με το ζόρι χωράνε στις τσέπες σας τα παντοφλοειδή κινητά που κυκλοφορούν. Κάποτε δίναμε παραπάνω χρηματα για να μην φουσκώνει η τσέπη από το πουκάμισό μας από το κινητό. Σημερα θέλουμε τελαμώνα (ταγάρι, μπανανα) για να τα κουβαλίσουμε και φορτιστή μαζί μας γιατί θα μας χρειαστεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, τι κολημα στον εγκέφαλο έχετε ορισμένοι να θεωρητε ότι ολοι κάνουν την ιδία χρηση με εσας, και αρα αφού ειναι άχρηστο κάτι για εσας (δε διαφωνώ ότι ειναι όντως άχρηστο για εσένα - μη το αγοραζεις), αρα ειναι άχρηστο για ολους, είμαστε θυματα του μάρκετινγκ, εφεντζιδες και ένα καρο μαλακίες που διαβάζω συνέχεια; Απορώ πραγματικά με τον εγκέφαλο σας, πως διάολό σκεπτεστε. Ποσο μυαλό τέλος πάντων χρειάζεται για να κατανοήσει κανείς ότι οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων μας δεν ειναι ιδία και ότι κάτι που για εναν ειναι άχρηστο για τον αλλο ειναι πολύτιμο;

Πως νομίζεις ότι αισθάνεται κάποιος που έχει πχ ένα sgs2 που του έχει λυσει τα χερια, σε βαθμο να θεωρεί ότι ειναι η ποιο φτηνή συσκευή που πηρε ποτε, όταν διαβαζει τα παραπάνω; Κάθεστε και γράφετε πιπες για συσκευες που δεν έχετε καν πιασει στα χερια σας, και νομίζετε μέσα στη χαζομάρα σας ότι προσφέρουν την ιδία εμπειρια με κινητα των 200€ Guess something: They dont! Ούτε θέλουμε ολοι μικρά κινητά. Αν θελαμε θα παιρναμε. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι να πρέπει να μας το υπόδειξει κανείς για να το κάνουμε.

Δε λεω, υπάρχει και αυτό που γράφετε, ατομα που παίρνουν ακριβα κινητά χωρίς να τα χρειάζονται καθόλου, η ότι όντως η τεχνολογία ολο και περισσότερο προσφέρει hardware που δεν αξιοποιηται, αλλα δεν ειναι ο κανόνας. Επίσης τα 600€ τουλάχιστον μεχρι πρόσφατα, δεν ήταν ένας μισθός, όπως τα τσουβαλιαζετε όλα και τα απλοποιητε στο βωμό των εύκολων εντυπώσεων. Οι μισοι τα παίρνουν σχεδόν τσάμπα λόγω υψηλών πάγιων. Γιατί δε γράφετε για όσους ειναι θυματα των εταιριών και έχουν υψηλά πάγια χωρις, συχνα, να τα χρειάζονται; Πιθανότατα είσαι εσι ο ίδιος που μας κανείς μαθήματά γιατί παίρνουμε ακριβα κινητα που πληρώνεις 50€ το μηνά παγιο.

Επίσης μη αρχίσω να γραφω ποσοστά ποσοι Έλληνες βγαζανε 2000€ προ κρίσης. Δεν ήταν καθόλου λιγοι.

 

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά τα νούμερα ! Εδώ το iPhone 4s πούλησε 37 εκατομμύρια σε 3 μήνες !

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

Μην μπερδευεσαι... Το Galaxy S2 εχει Android, το οποιο το προσφερουν κι αλλες εταιρειες, οι οποιες πουλανε κι αυτες!!! Iphone βγαζει μονο η Apple... Δεν ειναι συγκρισιμα τα μεγεθη που αναφερεσαι... Αν υπηρχει ΜΟΝΟ Iphone και ΜΟΝΟ Galaxy S2, τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε συγκριση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά το τηλέφωνο. Δεν έχουν ολοι κλησεις κάθε 10 λεπτα..

 

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

 

Ναι αλλά όλοι κοιτάμε κώλους όταν πάμε για καφέ ε?

Έστω και αντρικούς..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...