Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απάντησα πιό κάτω ποιό είναι το φαινόμενο αλλά εξακολουθείς να κάνεις τον ανήξερο. Εγώ όταν άνοιξε το thread είχα την εντύπωση ότι οι υποστηρικτές της νομιμοποίησης το θέλουν για να καταπολεμήσουν τη χρήση της κάνναβης και να βοηθήσουν τους χρήστες. Απο τη στιγμή που ούτε κάν το θεωρούν πρόβλημα, και απλά θέλουν να καπνίζουν χορταράκι χωρίς να φοβούνται υπάρχει προφανώς ένα τεράστιο χάσμα απόψεων.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ρε φίλε. Θεωρείς ότι οι χρήστες χασίς/κάναβης χρήζουν βοήθειας. Για ποιό λόγο; Είναι εξαρτημένοι; Βλάπτονται από αυτό που κάνουν; Βλάπτουν τους γύρω τους από αυτό που κάνουν;

Το επιχείρημα "γίνονται οκνηροί, άρα πρέπει να μην επιτρέπεται" καταλαβαίνεις ότι δεν είναι επιχείρημα, έτσι;

Θα συμφωνήσω πάντως, ότι εάν ποτέ υπάρξει νομιμοποίηση θα πρέπει να συνοδεύεται παράλληλα με νόμο που να απαγορεύει την οδήγηση εν ώρα μαστούρας. Κάτι αντίστοιχο με το αλκοόλ.

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ρε φίλε. Θεωρείς ότι οι χρήστες χασίς/κάναβης χρήζουν βοήθειας. Για ποιό λόγο; Είναι εξαρτημένοι; Βλάπτονται από αυτό που κάνουν; Βλάπτουν τους γύρω τους από αυτό που κάνουν;

Το επιχείρημα "γίνονται οκνηροί, άρα πρέπει να μην επιτρέπεται" καταλαβαίνεις ότι δεν είναι επιχείρημα, έτσι;

Θα συμφωνήσω πάντως, ότι εάν ποτέ υπάρξει νομιμοποίηση θα πρέπει να συνοδεύεται παράλληλα με νόμο που να απαγορεύει την οδήγηση εν ώρα μαστούρας. Κάτι αντίστοιχο με το αλκοόλ.

1333124996026.jpg

Δημοσ.

Εγώ θέλω νομιμοποίηση για να μην μας έχουνε τις τιμές που μας έχουν και είναι και τίγκα στα φυτοφάρμακα και για να βρεις καλό μαύρο να πρέπει να σου βγει η πίστη.

5 ευρώ το γραμμάριο(ΑΑΑ class ε) με σηματάκι της εφορίας να πάρει και έσοδα χωρίς να κάνει την ντομάτα να κοστίζει χρυσάφι.

7-12/g οι μάρκες οι καλές και όποιος δε γουστάρει να μην πίνει.

Πιστεύω ότι υποχρεωτικά θα έπρεπε η χρήση να γίνεται μέσα σε σπίτι ή σε συγκεκριμένα μαγαζιά και η οδήγηση υπό την επήρεια (είτε μπάφου είτε αλκοόλ είτε οποιαδήποτε άλλη ναρκωτική ουσία να έχει υπερβολικά βαρύ πρόστιμο)

Δημοσ.

Άμα σκεφτείς ότι για 4 ευρώ καπνού ο περιπτεράς παίρνει 0.20 ευρώ και η καπνοβιομηχανία 0.30 καταλαβαίνεις για πόσο φόρο υπάρχει ήδη, με την ίδια αναλογία φόρου μια χαρά έσοδα θα έχει το κράτος

Δημοσ.

Η μαστιγα της κανναβης ομως? Εκει που νοθευει ο dealer την κανναβη με νικοτινη????

Δημοσ.

Ακριβώς ;)

Μόνο που το πρόβλημα που αναφέρεις είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε κάποιον που πίνει τέσσερις εσπρέσσο τη μέρα, σε κάποιον που καπνίζει τρία πακέτα τη μέρα και σε κάποιον που κατεβάζει ένα λίτρο κρασί κάθε βράδυ, παρά σε αυτόν που καπνίζει μαριχουάνα. Είτε περιστασιακά είτε ακόμα και συστηματικά.

Οχι μωρε το πολυ πολυ να καψει λιγο φλατσα και να τρωει φρικες οτι τον κυνηγαει ο μπατμαν επειδη του πηδησε τη γκομενα :mrgreen: ή ακομα καλυτερα να καταληξει να τριπιετε και να σου λεει φιλε εχεις ενα κατοσταρικο ε sorry ευρω ηθελα να πω :P

Δημοσ.

Οχι μωρε το πολυ πολυ να καψει λιγο φλατσα και να τρωει φρικες οτι τον κυνηγαει ο μπατμαν επειδη του πηδησε τη γκομενα :mrgreen: ή ακομα καλυτερα να καταληξει να τριπιετε και να σου λεει φιλε εχεις ενα κατοσταρικο ε sorry ευρω ηθελα να πω :P

Καλα αυτά ούτε η γενιά των 50ρηδων δεν τα πιστεύει... Εντάξη όλοι οι γονείς τα μεγαλοποιούν για να φοβηθείς αλλα είπαμε, μην πιστεύουμε και ότι μας λένε.

Δημοσ.

Φρίκες με μπάτμαν και πηδηματα από THC; Είσαι σίγουρος; :P

Εντωμεταξύ αυτός ο μύθος του gateway drug... πόσο μα πόσο άκυρος;

Με το ίδιο σκεπτικό δηλαδή η καφεϊνη είναι ο πρόδρομος του αλκοόλ, το οποίο είναι ο πρόδρομος του τσιγάρου, το οποίο είναι ο πρόδρομος της κάνναβης, η οποία είναι ο πρόδρομος της πρέζας η οποία είναι ο πρόδρομος του Big Brother και πάει λέγοντας.

BAN COFFEE!

:P

Δημοσ.

Έτσι έλεγα κι εγώ, μέχρι που το έκοψα.

Μετά από καμιά εικοσαριά μέρες, όταν αποκαταστάθηκαν οι γευστικές απολήξεις στην γλώσσα μου, ρε παιδί μου ένοιωθα οτι έπινα άλλο καφέ. Πραγματικά το τσιγάρο σου σκίζει την γεύση παρα φύση και με κόντομ από γυαλόχαρτο.

Μετά ο μαλάκας το ξανάρχισα. :-(

Δημοσ.

Μήπως σου νοθεύανε τα τσιγάρα με νικοτίνη; Γιατί εγώ δε νοιώθω διαφορά, βέβαια δε φημίζομαι για τη γευστική μου αντίληψη.

Δημοσ.

Παντως αν ηταν νομιμο το μαυρο θα δοκιμαζα να κανω. Ο λογος που δεν του εχω δωσει ευκαιριες ειναι επειδη δεν θελω να συναναστρεφομαι με dealers και να παιρνω οτι νανε πραγματα. Απο οτι εχω διαβασει ειναι 2 διαφορετικα φυτα και εχουν διαφορετικα effects (cannabis indica vs cannabis sativa)Αν ηταν να ξερω ακριβως τι strain παιρνω, θα δοκιμαζα.

Δημοσ.

Οχι καθολου ρε συ. Θα επαιρνα vaporizer και θα δοκιμαζα, ενας λογος που δεν μου αρεσει ειναι επειδη το ανακατευουν με καπνο κατα το στριψιμο (ή και οι dealers οπως ειπε μια ψυχη). Σκετο μαυρο δεν με ενοχλουσε, με καπνο δεν μου αρεσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...