Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι! Οι περισσότεροι είναι απλά τίγκα πιωμένοι!

Αλλά ναι θα έπρεπε θεωρητικά να πηγαίνουν και αυτοί φυλακή!

Δυστηχως υπαρχουν πολυ που μονο πινουν χασις και ακομα χειροτερα καπιοι που κανουν και τα δυο

Να πανε φυλακη, δεν λεει κανεις οτι πρεπει να οδηγανε υπο την επηρεια οποιασδηποτε ουσιας.

Χαιρομαι που τουλαχιστον συμφωνεις με αυτο γιατι στην ελλαδαρα μερικοι εχουν την αποψη οτι ειναι μαγκια με τη γνωστη δυστηχως συνεπεια.

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστηχως υπαρχουν πολυ που μονο πινουν χασις και ακομα χειροτερα καπιοι που κανουν και τα δυο

Υπάρχουν κάποια επίσημα στοιχεία που σε κάνουν να το λες αυτό;

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια επίσημα στοιχεία που σε κάνουν να το λες αυτό;

Επισημα οχι απλα αυτα που ξερω απο φιλους και γνωστους.

Δημοσ.

Δηλαδή για πόσα τροχαία ατυχήματα σε διαβεβαίωσαν φίλοι/γνωστοί σου οτι προκλήθηκαν επειδή ο οδηγός είχε καπνίσει χόρτο και πως το γνώριζαν αυτό οι ίδιοι;

Δημοσ.

Δηλαδή για πόσα τροχαία ατυχήματα σε διαβεβαίωσαν φίλοι/γνωστοί σου οτι προκλήθηκαν επειδή ο οδηγός είχε καπνίσει χόρτο και πως το γνώριζαν αυτό οι ίδιοι;

Εγω ξερω 4 περιστατικα εκτον οποιον 3 ηταν γνωστη μου ο 4ος δυστηχως δεν εζησε και το εμαθα απο ενα φιλο αστυνομικο επειδη το περιστατικο εγυνε στη γειτονια.

Εγω δεν ηξερα το σκηνικο αλλα ειδα το χαρτι του μνημοσυνου και ετσι ρωτησα.

Δημοσ.

Κάτι τέτοια μπορώ να πω και εγώ για Επαφές 1-3ου τύπου με UFO αλλά δε πάει να πει ότι είναι και facts σόρρυ κιόλλας.

Ξέρω πάνω από 20 άτομα που πίνουν τακτικά και κανένας ποτέ δεν έχει πάθει τίποτα (ούτε εγώ δόξα τον θεό), αλλά αντιθέτως τα περιστατικά με αλκοόλ είναι άπειρα.

Και πάλι όμως ξαναλέμε ότι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Από την άλλη αν βάλουμε τις καρδιαγκιακές παθήσεις, κιρρώσεις και καρκίνους στο ύπαρ και χίλια δυο ακόμα που προκαλεί το νόμιμο αλκοόλ δίπλα σε αυτά που προκαλεί ο μπάφος (που είναι τα ίδια με το τσιγάρο λόγω καπνού όχι δραστικής ουσίας) τα νούμερα ξεφεύγουν.

Ά και την οικογενειακή και μη βία, που απλά είναι μάστιγα λόγω αλκοόλ ενώ με μπάφο απλά να γ@μιθούν σαν να ήταν η πρώτη τους φορά (γιατί κάνεις τρομερά μαμίσια με μπάφο)

Υ.Γ. Σόρρυ αν τα έγραψα ωμά δεν θέλω να προκαλέσω απλά βαριέμαι να τα ξαναγράψω πιο κόσμια.

Δημοσ.

Κάτι τέτοια μπορώ να πω και εγώ για Επαφές 1-3ου τύπου με UFO αλλά δε πάει να πει ότι είναι και facts σόρρυ κιόλλας.

Ξέρω πάνω από 20 άτομα που πίνουν τακτικά και κανένας ποτέ δεν έχει πάθει τίποτα (ούτε εγώ δόξα τον θεό), αλλά αντιθέτως τα περιστατικά με αλκοόλ είναι άπειρα.

Και πάλι όμως ξαναλέμε ότι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Τα περιστατικα με αλκοολ ειναι περισσοτερα ακριβως γιατι ειναι ΝΟΜΙΜΟ αν και το χασις γυνει νομιμο θα γυνει της που@#$@ το καγκελο και τα περιστατικα θα πολλαπλασιαστουν αμεσως.

Ενας λογος που πολυ χρηστες χασις κρατανε χαμηλο προφιλ ειναι γιατι ακριβως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Δημοσ.

Τα περιστατικα με αλκοολ ειναι περισσοτερα ακριβως γιατι ειναι ΝΟΜΙΜΟ αν και το χασις γυνει νομιμο θα γυνει της που@#$@ το καγκελο και τα περιστατικα θα πολλαπλασιαστουν αμεσως.

Ενας λογος που πολυ χρηστες χασις κρατανε χαμηλο προφιλ ειναι γιατι ακριβως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Που το στηρίζεις αυτό; Στην Ολλανδία που είναι νόμιμο και κανείς δεν θα σε ελέγξει, τα τροχαία παραμένουν λιγότερα και από την Ελλάδα. Και μην μου πείς άλλο οι Ολλανδοί γιατί αν το χόρτο έχει τέτοιο effect όπως λες, θα έπρεπε να επηρεάζει τους πάντες.

Δημοσ.

Είναι αστείο να έχουν άποψη κάποιοι για το χόρτο όταν δεν έχουν βάλει στο στόμα τους ούτε ένα γαμημένο τσιγάρο. Και δεν το λέω υποτιμητικά. Νομίζω δηλαδή.

Δημοσ.

Είναι αστείο να έχουν άποψη κάποιοι για το χόρτο όταν δεν έχουν βάλει στο στόμα τους ούτε ένα γαμημένο τσιγάρο. Και δεν το λέω υποτιμητικά. Νομίζω δηλαδή.

Καλά, δεν είναι απόλυτο αυτό. Αρκεί να έχουν κάποια άλλη αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης (πχ επιστημονικά δεδομένα). Αντιστοίχως, αν κάποιος καπνίζει δε σημαίνει ότι έχει άποψη της προκοπής, την προσωπική του εμπειρία μπορεί να παρουσιάσει.

Δημοσ.

Που το στηρίζεις αυτό; Στην Ολλανδία που είναι νόμιμο και κανείς δεν θα σε ελέγξει, τα τροχαία παραμένουν λιγότερα και από την Ελλάδα. Και μην μου πείς άλλο οι Ολλανδοί γιατί αν το χόρτο έχει τέτοιο effect όπως λες, θα έπρεπε να επηρεάζει τους πάντες.

Επισης η ολλανδια εχει καλυτερη παιδια, υγεια, συγκοινωνιες κλπ και εντελως διαφορετικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!

Μηπως γιατι δεν θελουν να παραβιασουν το ΝΟΜΟ ???

Δημοσ.

Επισης η ολλανδια εχει καλυτερη παιδια, υγεια, συγκοινωνιες κλπ και εντελως διαφορετικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!

Από μόνος σου λοιπόν καταλήγεις οτι ο αριθμός των τροχαίων ατυχήματων εξαρτάται περισσότερο από την κουλτούρα ενός λαού και όχι από το αν επιτρέπεται ή όχι η χρήση κάνναβης στη χώρα του. Το οποίο σημαίνει οτι το προηγούμενο συμπερασμα σου 'αν το χασις γυνει νομιμο θα γυνει της που@#$@ το καγκελο και τα περιστατικα θα πολλαπλασιαστουν αμεσως' είναι αβάσιμο. Συμφωνούμε!

Δημοσ.

αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης

Ορίστε μία:

ο αριθμός των τροχαίων ατυχήματων εξαρτάται περισσότερο από την κουλτούρα ενός λαού

Και να σε πάω και λίγο παρακάτω, η ανευθυνότητα συγκεκριμένα του καθενός. Δυστυχώς υπάρχουν παντού.

την προσωπική του εμπειρία μπορεί να παρουσιάσει.

Πάρε και μια τέτοια. Αλκοολ και τσιγάρο και γάρο. Δεν κινδύνεψε κανένας στο σπίτι μου. ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΖΗΣΩ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...