Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη σε οποιο κουμπι και να βαλεις το σουτ δεν δουλευει?Κουλο

Ετσι ακριβως . εκανα ροτατιον τα κουμπια κ τιποτα... σαν να ειναι νεκρο.. αλλα μονο το σουτ στην αμυνα ολα καλα κλεβει κ πηδαει τι να πω.. οτι σκεφτει κανεις δεκτο..

αρχικα ευχαριστω για το αμεσο της απαντησης ξερω οτι σουταρει με δεξι μοχλο και L2 αλλα δ ειναι αυτο το κανονικο σουτ το απλό.. γενικα το μπερδεψαν.. το απλο σουτ που πηγε? ξαναλεω πως εχω κοιταξει πολλες φορες τις ρυθμισεις στο controller setup και ειναι ολα ετσι οπως πρεπει κ οπως τα θελω γιατι ομως δεν ακουει το κουμπι απο τη στιγμη που εχει δηλωθει σωστα? στην αμυνα ακουει.. στην επιθεση τιποτα μιλαω για το απλο σουτ το x . Η πασα δουλευει κανω τραμπα τα κουμπια βαζω στο χ την πασα παλι δουλευει καλα αλλα το σουτ παλι τιποτα ρε γαμωτο.. τι μπορει να γινει? ασε που οι αλλαγες καθε χρονο στα κουμπια δ μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει . . :(

το εχω κανει ρε φιλε και αυτο αλλα τιποτα !!!

με τις ιδιες ρυθμισεις στο 12 ΔΕΝ εχω προβλημα...

αρχικα ευχαριστω για το αμεσο της απαντησης ξερω οτι σουταρει με δεξι μοχλο και L2 αλλα δ ειναι αυτο το κανονικο σουτ το απλό.. γενικα το μπερδεψαν.. το απλο σουτ που πηγε? ξαναλεω πως εχω κοιταξει πολλες φορες τις ρυθμισεις στο controller setup και ειναι ολα ετσι οπως πρεπει κ οπως τα θελω γιατι ομως δεν ακουει το κουμπι απο τη στιγμη που εχει δηλωθει σωστα? στην αμυνα ακουει.. στην επιθεση τιποτα μιλαω για το απλο σουτ το x . Η πασα δουλευει κανω τραμπα τα κουμπια βαζω στο χ την πασα παλι δουλευει καλα αλλα το σουτ παλι τιποτα ρε γαμωτο.. τι μπορει να γινει? ασε που οι αλλαγες καθε χρονο στα κουμπια δ μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει . . :(

το εχω κανει ρε φιλε και αυτο αλλα τιποτα !!!

με τις ιδιες ρυθμισεις στο 12 εχω προβλημα...

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αραγε κανει το ιδιο και με το πληκτρολογιο?Για δοκιμασε λιγο

δεν το χω ρυθμισει το πληκτορλογιο κ δεν εχω παιξει ποτε... το θεμα ειναι να λύθει απο το joystic

ασε που στα γρηγορα που τα πατησα ολα δ σουταρε... μηπως με καποιο τροπο εχει απενεργοποιηθει ?

μηπως υπαρχουν τετοιες ρυθμισεις? οπως στο coach settings που κλεινεις-ανοιγεις πραγματα πχ τα συστηματα?

Δημοσ.

Για δοκιμασε να κανεις ενα reset τα κουμπια.Δεν μου ρχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη :mellow:

υπαρχει καποιος τροπος που να μπορεις να το κανεις αυτο αυτοματα?

μετα φανταζομαι θα πρεπει να τα δηλωσω παλι απο την αρχη ολα? κ τους συνδυασμους?

η με το reset επιστρεφουν στις αρχικες ρυθμισεις?

Δημοσ.

Με το reset επιστρεφουν στις αρχικες ρυθμισεις.

οκ να εισαι καλα φιλε θα το δω και θα επανελθω

αν θυμασαι και απο που κανει reset πες μου

Δημοσ.

οκ να εισαι καλα φιλε θα το δω και θα επανελθω

αν θυμασαι και απο που κανει reset πες μου

sorry again , alla αν θυμασαι και απο που κανει reset πες μου :)

Δημοσ.

sorry again , alla αν θυμασαι και απο που κανει reset πες μου :)

Σορρυ που αργησα.Εχεις ενα δικιο γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο, ενω θυμομουν πως υπηρχε τετοια επιλογη.

Δημοσ.

Σορρυ που αργησα.Εχεις ενα δικιο γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο, ενω θυμομουν πως υπηρχε τετοια επιλογη.

παλι τα ιδια ομως εγω.... δεν βρηκα λυση !!

θα παω σε μεντιουμ !!!!!

Δημοσ.

Πωωωω ναρκωτικο φετος το παιχνιδι.Ισως να φταιει και που τοσο γρηγορα "φτιαχτηκε" το παιχνιδι με τα sliders.Πλεον σε All-Star για πρωτη φορα το παιχνιδι ειναι αψογο και θεαματικο απο αποψη τακτικης.

• Like 1
Δημοσ.

Υπ' όψιν ότι τα sliders ανανεώθηκαν σήμερα.

Χθες έκανα μεγάλη εμφάνιση νικώντας εκτός έδρας 78-52 τους Kings, με πάρτυ των... πάντων (Love 22-7 σε 25', Ρούμπιος 8π. 5ρ. 7ασ., Roy 18π., Κρέας 8π. 10ρ.) και συνολικά 9/20 τρίποντα. Ειδικά αυτός ο Ridnour έχει ξεκινήσει με 9/10 τρίποντα σε 6 αγώνες.

Σήμερα θα δοκιμάσω τα ανανεωμένα sliders και θα επανέλθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...