The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν πηγαίνω συχνά στο cosmos αλλά κοντά στο magic park έχει δωρεάν στάθμευση. Δεν είναι πολύ μακριά. Για μένα είναι μεγάλο λάθος να υπάρχει χρέωση στο πάρκινγκ. Με την ίδια λογική μπορεί να βάλει και το ΙΚΕΑ , το Lidl ή το Carrefour. Δεν έχει καμία λογική γιατί όσοι πηγαίνουν στο cosmos είναι πελάτες, δεν είναι περαστικοί ούτε κάτοικοι της περιοχής... 2
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Στο αστικό εισιτήριο δε κόβεις προφανώς εε; κόβεις , απλώς είναι μια εναλλακτική για όσους "απο άποψη" δεν θέλουν να πληρώσουν το 1,5€ (δε ξέρω και πόσο είναι) στο parking .
Alithinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 βασικα βρε μαν εγω Αθηνα μενω, και σε οσα εμπορικα κεντρα εχω παει, πληρωνεις για το παρκινγκ. το να μη σου ζηταν ειναι που μου φαινεται παραξενο.
kanesaxo Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Εμένα πάντως με εκνευρίζει το να πληρώνω για κάτι δεδομένο που μια επιχείρηση διαφημιζει πως προσφέρει. Αλλιως γιατί καιγονται εταιρείες, μεγαλοκαταστήματα να βρίσκουν εκτάσεις ΕΚΤΟΣ πόλης συνήθως, για να κατασκευάσουν και παρκινγκς; Και στη τελική, ας πληρώσω το 1.5ε Έχεω ομως την απαίτηση να φυλάσσεται. Κάτι που δεν ισχύει όμως. Τότε ναι τα πληρώνω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πάντως όσοι έχετε μηχανή να ξέρετε ότι περνάτε άνετα από το κενό στις μπάρες
jpaokx Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πεταμένα λεφτά...Καλύτερα να μην πάει κανένας για να αλλάξει η πολιτική αυτή. Κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν για ένα σημείο που είναι ΕΚΤΟΣ πόλης. Εγώ έχω να πάω 3-4 χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα...μάλλον αυτοί χάσανε παρά εγώ. 1
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν διάβασα όλες τις σελίδες και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα (είμαι από επαρχεία), κατάλαβα το εξής από όσα διάβασα μέχρι τώρα. Υπάρχει ένα κατάστημα με την ονομασία Cosmos. Το κατάστημα αυτό έχει ως τώρα ελεύθερο πάρκινγκ. Στο πάρκινγκ αυτό υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν και αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και πηγαίνουν βόλτα αλλού και όχι για να επισκεφτούν το κατάστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι αν το πάρκινγκ γεμίσει, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα τα οποία όντως θέλουν να επισκεφτούν το εν λόγω κατάστημα. Εσείς που λέτε ότι από δω και στο εξής δεν θα αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο εν λόγω πάρκινγκ δεν μου λέει απολύτως τίποτα, ίσα ίσα που θα κάνετε χώρο για αυτούς που θέλουν όντως να επισκεφτούν το κατάστημα. Κατά την προσωπική μου γνώμη το μόνο που θα κατακρίνω είναι αν δεν επιστρέφει με κάποιο τρόπο τα χρήματα αυτά σε αυτούς που ψωνίζουν πράγματα. Θα μπορούσε για παράδειγμα στο ταμείο ο πελάτης να δείχνει το απόκομμα του πάρκινγκ και να αφαιρούνται τα χρήματα από το συνολικό ποσό.
Linus_Lost Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 <p>Δεν διάβασα όλες τις σελίδες και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα (είμαι από επαρχεία), κατάλαβα το εξής από όσα διάβασα μέχρι τώρα. Υπάρχει ένα κατάστημα με την ονομασία Cosmos. Το κατάστημα αυτό έχει ως τώρα ελεύθερο πάρκινγκ. Στο πάρκινγκ αυτό υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν και αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και πηγαίνουν βόλτα αλλού και όχι για να επισκεφτούν το κατάστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι αν το πάρκινγκ γεμίσει, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα τα οποία όντως θέλουν να επισκεφτούν το εν λόγω κατάστημα. Εσείς που λέτε ότι από δω και στο εξής δεν θα αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο εν λόγω πάρκινγκ δεν μου λέει απολύτως τίποτα, ίσα ίσα που θα κάνετε χώρο για αυτούς που θέλουν όντως να επισκεφτούν το κατάστημα. Κατά την προσωπική μου γνώμη το μόνο που θα κατακρίνω είναι αν δεν επιστρέφει με κάποιο τρόπο τα χρήματα αυτά σε αυτούς που ψωνίζουν πράγματα. Θα μπορούσε για παράδειγμα στο ταμείο ο πελάτης να δείχνει το απόκομμα του πάρκινγκ και να αφαιρούνται τα χρήματα από το συνολικό ποσό.</p> Αφού δεν το γνωρίζεις γιατί γράφεις? Το 99% που παρκάρουν εκεί γύρω πάει στο εμπορικό... 2
Donalhioy Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 εγω 2-3 φορες που πληρωσα μου κακοφανηκε.. για ψωνια πλεον παω αλλου.. για σινεμα ετσι και αλλιως μετα τις 20 και ή αν τυχει για ρουχα
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αφού δεν το γνωρίζεις γιατί γράφεις? Το 99% που παρκάρουν εκεί γύρω πάει στο εμπορικό... Αυτό που έγραψα είναι αυτό που κατάλαβα από αυτά που γράφονται σε αυτό το νήμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και ότι τον συμφέρει, ίσως ένα μάτι και ένα αυτί που είναι έξω από τον χορό και που δεν έχει αντικρουόμενα συμφέροντα, να βλέπει καλύτερα τα πράγματα. Στο κάτω κάτω ούτε εμένα με συμφέρει να πληρώνω πάρκινγκ αλλά όταν θέλω να πάω κάπου θέλω να βρίσκω πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο, και όχι να μην βρίσκω γιατί έφαγε την θέση κάποιος άλλος που απλώς βρήκε θέση εκεί και δεν έχει σκοπό να επισκεφτεί το μέρος στο οποίο ανήκει το πάρκινγκ.
Adon1s Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το Cosmos είναι για χάριν συντομίας το "Mediterranean Cosmos" , ενα τεράστιο εμπορικό κέντρο .
ask Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 παρτε το 36 !! ε τι περιμεναμε;καμια προκοπη;θα πρεπει το καθε καταστημα καφετερια να δινει πλεον κουπονια για παρκινγκ για να βγαινει παλι φρεε η εστω μειωμενο πανω απο 50% 1
φραμπάλα Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω παρκαρω στο παρκινγκ του μασουτη που ειναι μεσα στο κοσμος και ειναι δωρεαν.Πρεπει βεβαια να αγορασεις κατι απο το σουπερ.Αλλα παντα κατι εχω να παρω απο εκει.Και ειναι για 2 ωρες.Ετσι κι αλλιως ποτε δεν αντεχω στα εμπορικα πανω απο 2 ωρες. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από φραμπάλα
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αυτό που έγραψα είναι αυτό που κατάλαβα από αυτά που γράφονται σε αυτό το νήμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και ότι τον συμφέρει, ίσως ένα μάτι και ένα αυτί που είναι έξω από τον χορό και που δεν έχει αντικρουόμενα συμφέροντα, να βλέπει καλύτερα τα πράγματα. Στο κάτω κάτω ούτε εμένα με συμφέρει να πληρώνω πάρκινγκ αλλά όταν θέλω να πάω κάπου θέλω να βρίσκω πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο, και όχι να μην βρίσκω γιατί έφαγε την θέση κάποιος άλλος που απλώς βρήκε θέση εκεί και δεν έχει σκοπό να επισκεφτεί το μέρος στο οποίο ανήκει το πάρκινγκ. Ναι μόνο που αυτό που κατάλαβες μέσα στην αντικειμενικότητά σου δεν έχει σχέση ούτε με την πραγματικότητα ούτε με το πρόβλημα που συζητείται στο νήμα. 2
gokuthelegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ναι μόνο που αυτό που κατάλαβες μέσα στην αντικειμενικότητά σου δεν έχει σχέση ούτε με την πραγματικότητα ούτε με το πρόβλημα που συζητείται στο νήμα. Για εξήγησε μου τότε, τι συζητάτε σε 12 σελίδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα