liakinen Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αύριο διαθέσιμο στο PC. Βγήκαν και τα Full Patch Notes: https://www.cyberpunk.net/en/news/51674/update-2-3-patch-notes Επεξ/σία 16 Ιουλίου από liakinen 2
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, psof είπε Το παιχνίδι το είχα παίξει day 1 στο medium αδιάκοπα μέχρι το τέλος και ήταν τρομερό για μένα με εξαίρεση τα bugs και απο τότε δεν το ξαναακούμπησα. Μόλις βγει η 2.3 θα το ξαναπαίξω αυτή τη φορά με το expansion στο max με RT. Περιμένω να πάθω σοκ απο τις διαφορές τόσο στα γραφικά όσο και στα skills και το gameplay . Η μέρα με την νύχτα θα ναι! Φαντάσου και γω day 1 το είχα παίξει και το παράτησα από το μαύρο χάλι που ήταν, και το έπιασα ξανά στο day 1 του expansion και ήταν άπειρα διαφορετικό σα παιχνίδι. Καμία σχέση με την σαπίλα που είχαν βγάλει! Θα πεις ότι παίζεις άλλο παιχνίδι! Όσο για το νέο patch, είπαμε το marketing team στα καλύτερα του. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από xtrmsnpr 1
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Τελικα μηπως ειναι καλυτερα να παιζουμε τα παιχνιδια στο end of life τους? Τα SP προφανως. Απειρα updates καμια σχεση day one με το τελικο παιχνιδι μετα απο 20 updates. Δηλαδη και beta testers και 60αρι για day one και σαν νεο πολυ πιο βαρυ παιχνιδι για το συστημα που εχουμε. 4
psof Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 37 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελικα μηπως ειναι καλυτερα να παιζουμε τα παιχνιδια στο end of life τους? Τα SP προφανως. Απειρα updates καμια σχεση day one με το τελικο παιχνιδι μετα απο 20 updates. Δηλαδη και beta testers και 60αρι για day one και σαν νεο πολυ πιο βαρυ παιχνιδι για το συστημα που εχουμε. Εγώ έχω κόψει τελείως τα early access στο steam. Μπαίνουν απλά στη λίστα και περιμένω για τη 1.0. Δεν ακούμπησα καθόλου το BG3 μέχρι να βγει. Το ίδιο και με τα Hades. Απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το ίδιο με AAA εταιρίες που έχουν βγάλει πραγματικά διαμάντια σαν την CDPR. 1
ultraex2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου ετοιμο το update σε 2.3 λεω να το ξαναπαω ξανα ολο !! 1
just getting started Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 minute ago, ultraex2003 said: ετοιμο το update σε 2.3 λεω να το ξαναπαω ξανα ολο !! Παίζει να έτρεξες benchmarks ακριβώς πριν το update για σύγκριση? Ήθελα να το κάνω για να δω πιθανή πτώση/άνοδο αλλά δεν πρόλαβα μέχρι να γυρίσω από τη δουλειά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Cyberpunk 2077 just got a fully-featured apartment rent system
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Cyberpunk 2077 just got a fully-featured apartment rent system Μιας και δεν έφτανε το άγχος στη πραγματική ζωή με τα ενοίκια, να τα έχουμε και σε φανταστικούς κόσμους . Ξέρουν όμως να φωνάζουν στους devs και να λένε "πω εμείς θέλουμε τις κοπέλες να είναι μοντέλα, βγαλμένα από πορνό στα παιχνίδια μας, όχι πως είναι στη πραγματικότητα"😅.
ilos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Έχω να παίξω από το launch που το παράτησα με τον γερό 1600 και την gtx 1080.🤣 Κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη/ομαλότερη εμπειρία οπτικά για rdna4 (9070)? patch 2.3 1440p native ultra NO RT patch 2.3 FSR4 quality + RT (όχι path tracing φυσικά) patch 2.1 (ακούγονται παράπονα για performance downgrade σε 2.3) FSR4 με optiscaler και DLSS inputs + RT
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και δεν έφτανε το άγχος στη πραγματική ζωή με τα ενοίκια, να τα έχουμε και σε φανταστικούς κόσμους . Ξέρουν όμως να φωνάζουν στους devs και να λένε "πω εμείς θέλουμε τις κοπέλες να είναι μοντέλα, βγαλμένα από πορνό στα παιχνίδια μας, όχι πως είναι στη πραγματικότητα"😅. Θελω σε δυο μηνες να εχεις φυγει απο το διαμερισμα στον πυργο της Αρασακα, θα το κανω ερ πι εν πι Τζονι 5
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, ilos είπε Έχω να παίξω από το launch που το παράτησα με τον γερό 1600 και την gtx 1080.🤣 Κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη/ομαλότερη εμπειρία οπτικά για rdna4 (9070)? patch 2.3 1440p native ultra NO RT patch 2.3 FSR4 quality + RT (όχι path tracing φυσικά) patch 2.1 (ακούγονται παράπονα για performance downgrade σε 2.3) FSR4 με optiscaler και DLSS inputs + RT Τελευταίο patch και maxed out τα πάντα εκτός από pathRT και άσε να λένε! Δε ξέρουν αυτοί! (έχω να παίξω από όταν βγήκε το expansion ) Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Θελω σε δυο μηνες να εχεις φυγει απο το διαμερισμα στον πυργο της Αρασακα, θα το κανω ερ πι εν πι Τζονι ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτοοοοο!😝 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, ilos είπε Έχω να παίξω από το launch που το παράτησα με τον γερό 1600 και την gtx 1080.🤣 Κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη/ομαλότερη εμπειρία οπτικά για rdna4 (9070)? patch 2.3 1440p native ultra NO RT patch 2.3 FSR4 quality + RT (όχι path tracing φυσικά) patch 2.1 (ακούγονται παράπονα για performance downgrade σε 2.3) FSR4 με optiscaler και DLSS inputs + RT Θα διαλεγα το 2. Εαν δεν ειναι κατι που να δημιουργει μεγαλο echo chamber μαλλον bitching μου κανει το 3.. 3
AntonisKo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Idris Elba would love to do a live-action Cyberpunk movie with Keanu Reeves: 'Let's speak that into existence' | PC Gamer https://share.google/4RdWpRU97aRJaruXb 🤟 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα