Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Νέο patch (2.31). Πέρα από bugfixes, τα highlights είναι το AutoDrive upgrade και ρυθμίσεις για το Photo Mode. https://www.cyberpunk.net/en/news/51794/patch-2-31 5
ultraex2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου ετοιμο το πατσακι για να δουμε και το autodrive !!
AntonisKo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Ω ρε φιλεε.. https://youtu.be/ukwqgsD1bPA?si=h3d0capuc3SRytoJ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, AntonisKo said: Ω ρε φιλεε.. https://youtu.be/ukwqgsD1bPA?si=h3d0capuc3SRytoJ Όπως γράφουν και στα σχόλια τα ξεχωριστά LED το χαλάνε. 1
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Ήρθε πια η ώρα να το πιάσω κι εγώ. Σε 3440*1440 με την 9070ΧΤ με FSR4 δεν θα έχω κάποιο θέμα, φαντάζομαι, για full RT (no PT). Στο GOG το έχω. Υπάρχει κάποιο visual mod που είναι "απαραίτητο"? Αν ναι, θα μου δημιουργήσει θέμα στα "achievements"?
Sprou Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ 28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ήρθε πια η ώρα να το πιάσω κι εγώ. Σε 3440*1440 με την 9070ΧΤ με FSR4 δεν θα έχω κάποιο θέμα, φαντάζομαι, για full RT (no PT). Στο GOG το έχω. Υπάρχει κάποιο visual mod που είναι "απαραίτητο"? Αν ναι, θα μου δημιουργήσει θέμα στα "achievements"? Χωρίς path θα χάσεις λίγο οπτικά αλλά για μένα μη βάλεις κάποιο mod ,είναι έτοιμα τα visuals.. Πιστεύω είναι η "επιτομή" σε αυτό το τομέα! 1
just_a_dude Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ (επεξεργασμένο) Θέλει HD Reworked για τα textures. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:34 μμ από just_a_dude 1
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:33 μμ Στις 7/10/2025 στις 2:33 ΜΜ, just_a_dude είπε Θέλει HD Reworked για τα textures. Απλό κατέβασμα και πέταμα μέσα στη διαδρομή, έτσι? Δεν χρειάζομαι mod manager ή οτιδήποτε άλλο για αυτό? Στον launcher, εκεί που έχει το "enable mods", δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω. Επιπλέον, τρώω αυτό στο ξεκίνημα: Repair κλπ έχουν γίνει.
_Theo_ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Ακριβώς. Απλό κατέβασμα, το πετάς στον φάκελο και ενεργοποιείς τα mods. Το έχω πάθει και εγώ. Πρέπει να πας στα DLC και να κατεβάσεις επιπλέον τον mod launcher. Μετά απλά τον ενεργοποιείς. 1 1
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:59 μμ ναι θέλει το redmod και μετά κατεβάζεις την έκδοση για redmod απ' το nexus. Έτσι το έκανα στο GOG. Φαντάζομαι και στο steam το ίδιο θα είναι. 1 1
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Ακριβώς. Απλό κατέβασμα, το πετάς στον φάκελο και ενεργοποιείς τα mods. Το έχω πάθει και εγώ. Πρέπει να πας στα DLC και να κατεβάσεις επιπλέον τον mod launcher. Μετά απλά τον ενεργοποιείς. 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε ναι θέλει το redmod και μετά κατεβάζεις την έκδοση για redmod απ' το nexus. Έτσι το έκανα στο GOG. Φαντάζομαι και στο steam το ίδιο θα είναι. To οποίο αρνείται να κατεβάσει...κολλάει συνέχεια κα τρώει error (GOG). Εκεί, θέλει να με βασανίσει... Ήθελε να ανοίξω το παιγνίδι (να προλάβω πριν πάει να κάνει update και κολλήσει, εν τω μεταξύ) και μετά να το κλείσω. Μετά έκανε update κανονικά και πήρε και το Mod. Άντε, καλή μου αρχή. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα