Balantakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Αλλο ενα review που βρηκα εκει εξω: There's nothing new in this game, everything it has, was done already 5 years ago. Dying Light (2015) was more complex. Τιναφτορε?
liakinen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαν να έχουν πάρει λάθος δρόμο, κατηφορικό. Κρίμα 😟 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από liakinen
SabotazNic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, sistah είπε Προσοχη μεχρι και αν το αλλαξουν. Απο οτι καταλαβα αυξανεται αρκετα με τα items που εχεις, οποτε εκτος και αν εχετε 50κ craft items, ειστε οκ.
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 πάντως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως έχει περάσει στον κόσμο η εντύπωση ότι η cd project έδινε έτοιμα game. δλδ η cd project δεν έγινε γνωστή για το φοβερό της προγραμματισμό αλλά για τα game που έφτιαχνε. Ολα τα witcher στις αρχικές τους εκδόσεις ήταν τελέιως σπασμένα. Aπορώ γιατί περίμενε ο κόσμος αυτό να μην είναι. 2
_Theo_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ μόλις τελείωσα ένα quest και ένας τύπος που λέγεται Dum-Dum σε ακολουθεί όλη την ώρα και αν χρειαστεί πολεμάει και μαζί σου! 😂 Από ότι είδα πρόκειται για Bug το οποίο θα διορθωθεί στο επερχόμενο update (1.05)...
SabotazNic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ειπαν ποτε θα το δωσουν σε pc το 1.05? Οκ περιμενα για καθυστερηση 2-3 ωρες, οχι να παει για Δευτερα
_Theo_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ειπαν ποτε θα το δωσουν σε pc το 1.05? Οκ περιμενα για καθυστερηση 2-3 ωρες, οχι να παει για Δευτερα Μάλλον Δευτέρα...
nickk0kkav Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε πάντως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως έχει περάσει στον κόσμο η εντύπωση ότι η cd project έδινε έτοιμα game. δλδ η cd project δεν έγινε γνωστή για το φοβερό της προγραμματισμό αλλά για τα game που έφτιαχνε. Ολα τα witcher στις αρχικές τους εκδόσεις ήταν τελέιως σπασμένα. Aπορώ γιατί περίμενε ο κόσμος αυτό να μην είναι. Ε πεστο. Ειδικά το Witcher 1 είναι περιβοητο για το ποσους μήνες έκανε να φτιαχτεί. Αν και ήμουν από αυτους που το έπαιξαν 1-2 χρόνια μετά, έτοιμο. Βέβαια πολυ μικρότερη εταιρεία τοτε σε σχέση με σήμερα, καμιά συγκριση
Anastazio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, chek2fire said: πάντως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως έχει περάσει στον κόσμο η εντύπωση ότι η cd project έδινε έτοιμα game. δλδ η cd project δεν έγινε γνωστή για το φοβερό της προγραμματισμό αλλά για τα game που έφτιαχνε. Ολα τα witcher στις αρχικές τους εκδόσεις ήταν τελέιως σπασμένα. Aπορώ γιατί περίμενε ο κόσμος αυτό να μην είναι. Γιατι δεν ειναι πια το στουντιακι που ηταν πριν βγει το W3?Παλιοτερα τους χαζονταντευαμε λεγαμε ειναι μικρο στουντιο δε πειραζει,οταν ριχνεις ομως 300+ μυρια για αναπτυξη και δεν εχεις δωσει ευρω και καλα για QC θα βελαξεις!🤣
NickTG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Επιτέλους ήρθε το ένα. Άντε τώρα να περιμένω 2-3 μέρες για να κατέβει. 8
Balantakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Παιζει να ερθει ελλαδα? Μονο στο εξωτερικο το βρισκω.. 1
greekfragma Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τέρμα λάθος όσοι έτρεξαν να τελειώσουν το game, κυρίως αφήνοντας στην άκρη side quests, gigs και προφανώς μην κάνοντας υπομονή λίγες μέρες για το 1.05. Λες και θα πάθουμε κάτι αν το αφήσουμε λίγο στην άκρη ή πάμε πιο αργά χαζεύοντας την Night City με χαλαρό περπάτημα και βοηθώντας κάναν αθώο από τις συμμορίες στα στενάκια. Είμαι στις 12ώρες στο 10% και γυρνάω την πόλη χαλαρά μέχρι να έρθει και το 1.05 Αν δω οτι παίζουν κι άλλες bug-ιες σοβαρές θα το περιμένω κι άλλο. 8
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Balantakos είπε Παιζει να ερθει ελλαδα? Μονο στο εξωτερικο το βρισκω.. Ασε και εγω θελω. Ενας φιλος που παρηγγειλε απο εξωτερικο εφαγε ακυρο στην Αγγλικη.. Αργησαμε πολυ.. 27 λεπτά πριν, greekfragma είπε Τέρμα λάθος όσοι έτρεξαν να τελειώσουν το game, κυρίως αφήνοντας στην άκρη side quests, gigs και προφανώς μην κάνοντας υπομονή λίγες μέρες για το 1.05. Λες και θα πάθουμε κάτι αν το αφήσουμε λίγο στην άκρη ή πάμε πιο αργά χαζεύοντας την Night City με χαλαρό περπάτημα και βοηθώντας κάναν αθώο από τις συμμορίες στα στενάκια. Είμαι στις 12ώρες στο 10% και γυρνάω την πόλη χαλαρά μέχρι να έρθει και το 1.05 Αν δω οτι παίζουν κι άλλες bug-ιες σοβαρές θα το περιμένω κι άλλο. Εγω που εγραψα 60 ωρες πριν το τερματισω σε ποια κατηγορια ανηκω; 😜 Δεν εχω δει τα alternate endings γιατι θελω να κανω play απο την αρχη παλι και με αλλο build.. Παροτι και αυτο γινεται fix με cyber mod θελω να κανω τα παντα δοκιμαζοντας και σαν nomad και αργοτερα corporate.. Street kid ξεκινησα Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα