Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορυ αν εχει ξαναμπει

Gabe Newell Has "A Lot Of Sympathy" For CDPR After Cyberpunk 2077 Launch

Στις 4/2/2021 στις 12:25 ΠΜ, p4n0s86 είπε

Κάτσε λίγο ρε συ, θα αρχίσουμε να τους χρεώνουμε και mods που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη; Εσύ πειράζεις βάζοντας πράγματα από τρίτες πηγές, εσύ έχεις την ευθύνη.

μα με τα δικα τους επισημα mod  εργαλεια, φτιαχνονται αυτα τα mods. αν το framework τους ειναι γεματο τρυπες ασφαλειας, αυτοι εχουν την ευθυνη.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

για το παιχνίδι μιλάς ή για το τελευταίο patch?

70GB λέει το steam για όλο το παιχνίδι

14MB το patch 1.12

Πανάθεμά σε βγάλε την μύγα από την sig, έφαγε μπουκέτο το monitor βραδιάτικα.😁

Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 12:53 ΠΜ, CarlitoGR είπε

Βεβαια εχουμε πολυ δρομο ακομα γιατι κατα την γνωμη μου θα πρεπει οι καρτες που κοστιζουν χιλιαρικο να μπορουν να τρεξουν τετοια παιχνιδια στα ultra με RT και χωρις dlss τουλαχιστον στα 60fps.

Aυτό απλά σαν σχόλιο δεν βγάζει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει "πρέπει". Άσε το cyberpunk στην άκρη. Ας πούμε βγάζω εγώ αύριο ένα παιχνίδι που είναι κυριολεκτικά φωτορεαλισμός, σαν να βλέπεις ταινία. Θα πρέπει να τρέχει ultra RT χωρίς DLSS στις τωρινές κάρτες? Πως που και γιατί? 

Σημασία έχει απλά οι επιδόσεις του εκάστοτε game να ανταποκρίνονται στα γραφικά. Δηλαδή αν βγάζει 30 fps σε 3090 να υπάρχει και το ανάλογο οπτικό αποτέλεσμα. Το με το ζόρι να τρέχει τουλάχιστον 60 fps χωρίς να κοιτάμε το οπτικό αποτέλεσμα στερείται λογικής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2021 στις 1:11 ΜΜ, Balantakos είπε

Fixed και αυτο, παμε επομενο!

Κάποιος ρώτησε πιο πίσω αν είναι playable πλέον το παιχνίδι ώστε να το αγοράσει και του απάντησα να δούμε και το 1.2

Still Waiting GIF

ας δούμε και το 1.3

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Μην περιμενετε θαυματα απο τα επομενα updates.

Το παιχνιδι ειναι ηδη playable με εξαιρεση μερικα bugs αλλα δυστυχως απεχει ετη φωτος απο αυτο που ειχε υποσχεθει η CDPR.

Εγω το τερματισα προχθες και δυστυχως απογοητευτηκα σε πολυ μεγαλο βαθμο, αν το βαθμολογουσα θα εβαζα ενα 6,5. Αυτα που λειπουν ειναι αρκετα απιθανο να προστεθουν με μελλοντικα updates.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Κάποιος ρώτησε πιο πίσω αν είναι playable πλέον το παιχνίδι ώστε να το αγοράσει και του απάντησα να δούμε και το 1.12

Still Waiting GIF

ας δούμε και το 1.13.

Το 1.2 μήπως εννοούσες? Αυτά τα ενδιάμεσα, είναι μικρά μπαλώματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Κάποιος ρώτησε πιο πίσω αν είναι playable πλέον το παιχνίδι ώστε να το αγοράσει και του απάντησα να δούμε και το 1.12

Still Waiting GIF

ας δούμε και το 1.13.

Μου φαινεται δεν παρακολουθεις το παιχνιδι..

Εχει βγει roadmap εδω και καιρο.

Cyberpunk-2077-roadmap.jpg.dc925b5ca9a9d60508b1c873b25d0b85.jpg

Οπως βλεπεις λοιπον παραπανω πριν το πρωτο DLC υπαρχει το patch 1.2.

Aυτο σημαινει οτι για να βγαλουν το DLC πρεπει να εχουν σκοτωσει τα περισσοτερα bugs/glitches που υπαρχουν εως τωρα.

Αυτο θα γινει στο 1.2 και μετα θα βγαλουν κανα 2 hotfix επειδη σιγουρα κατι αλλο θα σπασει με το patch αυτο..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μου φαινεται δεν παρακολουθεις το παιχνιδι..

Εχει βγει roadmap εδω και καιρο.

Cyberpunk-2077-roadmap.jpg.dc925b5ca9a9d60508b1c873b25d0b85.jpg

Οπως βλεπεις λοιπον παραπανω πριν το πρωτο DLC υπαρχει το patch 1.2.

Aυτο σημαινει οτι για να βγαλουν το DLC πρεπει να εχουν σκοτωσει τα περισσοτερα bugs/glitches που υπαρχουν εως τωρα.

Αυτο θα γινει στο 1.2 και μετα θα βγαλουν κανα 2 hotfix επειδη σιγουρα κατι αλλο θα σπασει με το patch αυτο..

Πάντως είναι ότι πιο γενικό, ραντομ roadmap που έχει δείξει εταιρεία...ίσα ίσα να ηρεμήσει το πλήθος. Μετά το 1.2 το χάος...ούτε ημερομηνίες, ούτε άλλες εκδόσεις, στο " κάποτε" ή όποτε το πούνε. Τέσπα, ας φτιάξει κάποτε έστω, μήπως δούμε ότι είχαν υποσχεθεί-δείξει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάντως είναι ότι πιο γενικό, ραντομ roadmap που έχει δείξει εταιρεία...ίσα ίσα να ηρεμήσει το πλήθος. Μετά το 1.2 το χάος...ούτε ημερομηνίες, ούτε άλλες εκδόσεις, στο " κάποτε" ή όποτε το πούνε. Τέσπα, ας φτιάξει κάποτε έστω, μήπως δούμε ότι είχαν υποσχεθεί-δείξει!

Δεν ειναι mmo το παιχνιδι ουτε game as a service για να σου βγαλει κατι παραπανω..

Δημοσ.

@optimus prime @xtrmsnpr

Έχω σταματήσει το game κάνα μήνα πίσω νομίζω πλέον. διέγραψα από μνήμης τα πάντα μετά την απογοήτευση και προφανώς ναι μιλάω για 1.2 και 1.3 (αν υπάρξει τέτοιο)

Ναι το roadmap είναι απλά ένα φλου διάγραμμα. Αν δεν βγει κάνα συνταρακτικό νέο εντός του επόμενου μήνα πάω για refund να το ξαναγοράσω ΟΤΑΝ θα είναι έτοιμο...στην ΤΟΤΕ τιμή.

Και μια γενική διαπίστωση...Όταν ακόμα και οι καλής φήμης εταιρίες που προμοτάρουν μάλιστα και την καλή τους φήμη και το μοτίβο οτι νοιάζονται, καταλήγουν 2μήνες μετά την κυκλοφορία να μην μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις, τι να περιμένεις γενικότερα στο τομέα του gaming τα επόμενα χρόνια. Δε ξέρω τι σκέφτεστε οι υπόλοιποι αλλά παίζει να καταλήξουμε τις δεκαετίες του gaming σα τη μουσική.

Μετά τα 90's και 2000's η κατηφόρα είναι συνεχής.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...