just_a_dude Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αααα. Εμείς στο steam σας φάγαμε! Πιο μεγάλο έιναι 😛 δεν έχω το dlc, ίσως γι' αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liakinen είπε Όποιος έχει το βασικό παιχνίδι και αγοράσει το Dlc τώρα, αποκτά την ultimate edition σωστά; Η ultimate δεν είναι κάτι άλλο παρά ένα bundle του vanilla, των dlc και του expansion μαζί. Δε θα αλλάξει καν κάτι στο όνομα του steam library (όπως είχε γίνει και με το witcher3 και την complete edition) Για κάποιον που δεν έχει το παιχνίδι και θέλει να τα πάρει μαζί και όχι κομμάτι κομμάτι είναι. 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε δεν έχω το dlc, ίσως γι' αυτό. Λες; Ίσως. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) FIY Spoiler Αν καλέσεις την Panam σπίτι και κοιμηθείτε, το άλλο πρωί ο V θα είναι χωρίς ρούχα με την τσα έξω. Δεν το είχα καταλάβει και τριγύριζα στην πόλη κύριος και σε κάποια φάση μπαίνω στο inventory και τον βλέπω με το παργαλάτσο έξω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 12:18 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Και το καλύτερο έρχεται τώρα Μπορω να προσκαλεσω την Panam ως female V? 😭
just_a_dude Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler Πάντως είναι λίγο meh το romance, τα ίδια λες όλοι την ώρα και μετά απλά κοιμάστε κάνει ένα loading screen (πήρε ιδέα από το Starfield μάλλον) και μετά είναι η Panam με τα εσώρουχα (not complaining, just saying) και ο V με την ψ@@λη έξω. ε δεν έχει και πολύ νόημα να το κάνεις. Το μετρό επίσης 1-2 φορές θα το κάνεις, ούτε αυτό έχει πολύ νόημα. Βέβαια τζάμπα προσθήκες είναι όποτε εντάξει.
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Meh παλι εχουν περιορισμους male V = χυλοπιτα απο τη judy ... Τι fun service ειναι χωρις ενα τριολε με panam και judy 2 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Meh παλι εχουν περιορισμους male V = χυλοπιτα απο τη judy ... Τι fun service ειναι χωρις ενα τριολε με panam και judy
Sprou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Προτείνω πριν κοιμήθητε με τη Panam να κάνετε ένα μπάνιο μαζί της.. μη σπάσετε χειριστήρια πληκτρολόγια και ποντίκια δεν πάει πιο κάτω το καρέ 😄
Aris-leme Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αν και δεν έχω προχωρήσει αρκετά το γκειμ μπήκε και το λιμπερτι στη συλλογή να το δούμε και αυτό.
noFEARgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Top 5 expansions σιγουρα το συγκεκριμενο . Σχεδον σε ολα ειναι καλυτερο απο το base. 1
panagiotis54 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Cyberpunk 2077 Now Features the Sad Keanu Reeves Meme Cyberpunk 2077 recreates the scene exactly with Johnny Silverhand, famously played by Reeves, during a scene players can occasionally encounter while riding the metro system. As long as players don't use the metro to fast travel but instead sit and wait for added immersion, there's a chance the scene will materialise.
Charismo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Πέρα από τα ανούσια features του τελευταίου patch πάντως όσον αφορά το performance και άλλα χαζά έχει και κάποια που το ανεβάζουν τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω. Οπως για παράδειγμα το παρακάτω. Spoiler
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 νομίζω λέει ψέματα, γιατί στο insomnia δεν είχε κανείς θέματα και το παιχνίδι έτρεχε νεράκι και όσοι είχαμε ήμασταν τρελοί, αλλά τι ξέρουν αυτοί που φτιάξανε το βίδεο και όλοι εμείς;😛 Πέρα από τη πλάκα, το παιχνίδι ΕΦΤΙΑΞΕ. Και με ξέρετε ότι ήμουν ο μεγαλύτερος επικριτής του εδώ μέσα και όχι εδώ μέσα μόνο. Θα πω, είναι must buy πλέον! Τις γιορτές στις steam εκπτώσεις πάρτε το να το χαρείτε! 1
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στο PC δεν είχε ποτέ perf issues εκτός αν είχες χρεπι σύστημα (i3 + 950 ξέρω γω). Είχε visual bugs και soft locks σε quests. 2
Zus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Τελικά στο τέλος ήταν έπος. Μου πήρε 3 χρόνια σχεδόν να ασχοληθώ στα σοβαρά αλλά τώρα που το κατάφερα έχω αλλάξει άποψη για αρκετά πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα