tonino73 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 σας είναο εύκολο να μου προτείνεται 2-3 εταιρίες αν δίνουν και μπόνους ακόμα καλύτερα για να ξεκινήσω
oneirobatis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου με δυο τρεις εταιριες δεν προκειται να κανεις τιποτα! Οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο και επισης πανω απο 2000 ευρω για να ξεκινησεις. Στα 5000 ευρω κ πανω για να εχεις περιπου 600-900 ευρω τον μηνα με 2-3 ωρες την μερα. Αν θες να ακουσεις αυτο που πραγματικα ισχυει κ οχι παραμυθια. Καλο βραδυ!
tonino73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ φιλε μου για την ενημέρωση στα 2000 χιλιάρικα είναι που έχω και θέλω να ξεκινήσω αλλα θέλω να μάθω ποίες εταιρίες είναι καλές για αρχή ,και πάλι σε ευχαριστώ
newtech Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δες αν θελεις εδω εχουμε φτιαξει λιστα με ολες τις λεπτομεριες που σε ενδιαφερουνε https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj38BoZ4IwxDdERZNnlMVWJXUFBaTWQ5djJ1VFpKSUE#gid=0 και εδω τα αντοιστοιχα banner τους. www.123pame.net
terry4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 νεος στο arbitrage betting.. εχω προς το παρον βαλει 300 euro... δεν εχω κατεβασει καποιο προγραμμα.. καθομαι σιγα σιγα και παρατηρω τις αποδοσεις... πιο πολυ σαν hobby το κανω.. εχτες εβγαλα τα πρωτα 7 euro απο το τεννις.. το μονο προβλημα που εχω ειναι η καθυστεριση του να τραβηξω λεφτα απο τις εταιριες...
newtech Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 νεος στο arbitrage betting.. εχω προς το παρον βαλει 300 euro... δεν εχω κατεβασει καποιο προγραμμα.. καθομαι σιγα σιγα και παρατηρω τις αποδοσεις... πιο πολυ σαν hobby το κανω.. εχτες εβγαλα τα πρωτα 7 euro απο το τεννις.. το μονο προβλημα που εχω ειναι η καθυστεριση του να τραβηξω λεφτα απο τις εταιριες... Για αυτο κανεις skrill (MONEYBOOKERS) http://www.123pame.net/mb.htm
terry4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 διαβασα γι'αυτο.. δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες.. δεν την ξερω την εταιρια αυτη, τραπεζα ή οτι αλλο ειναι... και ειμαι λιγο δυστακτικος... επισης ενα αλλο θεμα που θελω να πω ειναι το προβλημα που εχω προς το παρων με την εταιρια Pinnacle (μπορει να το εχω και με αλλες εταιριες θα το δουμε στο μελλον) που για να κανω αναληψη θελουν 12 euro...
newtech Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 διαβασα γι'αυτο.. δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες.. δεν την ξερω την εταιρια αυτη, τραπεζα ή οτι αλλο ειναι... και ειμαι λιγο δυστακτικος... επισης ενα αλλο θεμα που θελω να πω ειναι το προβλημα που εχω προς το παρων με την εταιρια Pinnacle (μπορει να το εχω και με αλλες εταιριες θα το δουμε στο μελλον) που για να κανω αναληψη θελουν 12 euro... Η skrill ειναι η paypal του στοιχηματως.. την εχω χρονια τωρα δεν ειχα ουτε ειχε κανεις ΠΟΤΕ προβλημα (αν βαλεις παντα τα πραγματικα σου στοιχεια) Απο εκει και περα ναι καθε 2η αναλιψη στο μηνα ειναι 12€ για αυτο εχω πει οτι πρεπει να εχεις ενα κεφαλαιο και σε αυτες που χρεονουν να κρατας χρηματα μεσα. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj38BoZ4IwxDdERZNnlMVWJXUFBaTWQ5djJ1VFpKSUE#gid=0
geortsaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 τελικα για ξεκινημα στο arbitage ποιο κεφαλαιο ενδείκνυται ως κατωτερο δυνατο;
newtech Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 τελικα για ξεκινημα στο arbitage ποιο κεφαλαιο ενδείκνυται ως κατωτερο δυνατο; Δεν εχιε κατωτερο.. απλα αν εχεις πολλα μπορεις ανετα να τα εχεις πχ 1 μηνα στις εταιριες και μετα να κανεις την αναληψη σου. καλο ειναι να αρχισεις με 300ευρ+ οπου το 5% ειναι πχ 15€ κερδος
gdimoulas7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Κατεβασα κι εγώ το rebel betting το προγραμματακι για να δω τι παίζει γενικά και έχω την εξής απορία. Έστω ότι βρίσκω το arb που θέλω να παίξω και παταω πονταρισμα μέσα απο το προγραμμα.Το πονταρισμα γίνεται αυτόματα απο το προγραμμα και ταυτόχρονα και στα δυο site; Γιατί-χωρίς να έχω βάλει τα στοιχεία μου βέβαια στις ρυθμίσεις για το κάθε site-μου έβγαζε έναν browser πονταρισματος όπως τον έλεγε χωρισμενο στη μέση, με τη μια στοιχηματικη σελίδα πάνω και την άλλη απο κάτω και περίμενε να το κάνω εγώ χειροκινητα.Έτσι δουλεύει η άμα βάλω τους κωδικούς θα το κάνει μόνο του;Επίσης μπορεί να τύχει αυτό που λέγανε τα παιδιά πιο πίσω ότι μπορεί ένα site να μη σου δεχτεί το στοίχημα κι ας το έχει κάνει το rebelbetting ταυτόχρονα;Έχουν τόσο εξελιγμενο software οι εταιρίες;
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Κατεβασα κι εγώ το rebel betting το προγραμματακι για να δω τι παίζει γενικά και έχω την εξής απορία. Έστω ότι βρίσκω το arb που θέλω να παίξω και παταω πονταρισμα μέσα απο το προγραμμα.Το πονταρισμα γίνεται αυτόματα απο το προγραμμα και ταυτόχρονα και στα δυο site; Γιατί-χωρίς να έχω βάλει τα στοιχεία μου βέβαια στις ρυθμίσεις για το κάθε site-μου έβγαζε έναν browser πονταρισματος όπως τον έλεγε χωρισμενο στη μέση, με τη μια στοιχηματικη σελίδα πάνω και την άλλη απο κάτω και περίμενε να το κάνω εγώ χειροκινητα.Έτσι δουλεύει η άμα βάλω τους κωδικούς θα το κάνει μόνο του;Επίσης μπορεί να τύχει αυτό που λέγανε τα παιδιά πιο πίσω ότι μπορεί ένα site να μη σου δεχτεί το στοίχημα κι ας το έχει κάνει το rebelbetting ταυτόχρονα;Έχουν τόσο εξελιγμενο software οι εταιρίες; Αν εχεις βαλει τα στοιχεια σου στις 2 εταιριες τοτε μετα το CLICK θα σου μενει 1 ακομα σε καθε μια εταιρια. (για επιβεβεωση) απο εκει και περα αυτο που λες να μην δεχτει.. καθε εταιρια βαζει ορια.. δες στα ορια ΕΔΩ (MAX BET). Συνηθος συμβενει σε μεγαλα ποσα. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj38BoZ4IwxDdERZNnlMVWJXUFBaTWQ5djJ1VFpKSUE#gid=0
gdimoulas7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εννοω φιλε μου να μην το δεχτει οχι λογω ποσου,αλλα επειδη επαιξα σε αλλη εταιρεια το αντιστροφο αποτελεσμα.Να καταλαβει δλδ οτι παω να κανω arbitrage bet και να μη με αφησει.Υπαρχει δλδ πιθανοτητα μεσα σε ενα δυο δευτερολεπτα που θα κανω μεχρι να πατησω για το δευτερο στοιχημα να δει η αλλη εταιρεια το πρωτο που επαιξα και να με μπλοκαρει;Αυτο ρωταω αν εχει τυχει σε κανεναν.Ευχαριστω για το χρονο σου και για τις πολυτιμες συμβουλες που εχεις δωσει σε ολο το νημα.
tonino73 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ,η marathon σε όλα τα arbibet έχει max bet 1,2-1,00 τη γίνεται μόνο σε έμενα συμβαίνει η και σε άλλους αααα με την ευκαιρία κιόλας ΠΡΟΣΟΧΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα