Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ιβιζα φίλου 1.2 tsi δεύτερο πόδι ( πολύ στροφή, ελάχιστη 5η ), χαλαρή οδήγηση 7,5lt/100 σε ανοιχτό δρόμο με 100 παίζεις στο 5-5,5lt/100.

Στο αμάξι 3 άτομα και μπαγάζια.

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε πάντως.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 6 διπλα στην ωρα ειναι η σχεση στο κιβωτιο;Αν ναι τοτε ειναι δυνατον να εχεις 6η με 100χλμ και 1900 στροφες;Μου φαινεται κουφο!Εκτος αν οντως ειναι κατηφορα.

Δημοσ.

Το 6 διπλα στην ωρα ειναι η σχεση στο κιβωτιο;Αν ναι τοτε ειναι δυνατον να εχεις 6η με 100χλμ και 1900 στροφες;Μου φαινεται κουφο!Εκτος αν οντως ειναι κατηφορα.

γιατι στη κατηφορα αλλαζουν οι στροφες σε σχεση με τη ταχυτητα? δε νομιζω..

Δημοσ.

Αλλάζει η κατανάλωση. Όπως και να έχει επειδή το έχω οδηγήσει επιβεβαιώνω ότι η κατανάλωση κάπου εκεί είναι στα 100.

Δημοσ.

γιατι στη κατηφορα αλλαζουν οι στροφες σε σχεση με τη ταχυτητα? δε νομιζω..

αμε.. βαζεις 6 ταχυτητα.. πατας συμπλεκτη και σταθεροποιεις οπου θες...χαχαχαχα και βρισκεσαι στης 2κ στροφες΄...

οχι παιδια για τα χιλιομετρα του ειναι μια χαρα.. καταραμενο 6ταχυτο.. εδω αλλα 1800cc δεν εχουνε 6 ταχητητες και εχει το 1.2

Δημοσ.

αμε.. βαζεις 6 ταχυτητα.. πατας συμπλεκτη και σταθεροποιεις οπου θες...χαχαχαχα και βρισκεσαι στης 2κ στροφες΄...

οχι παιδια για τα χιλιομετρα του ειναι μια χαρα.. καταραμενο 6ταχυτο.. εδω αλλα 1800cc δεν εχουνε 6 ταχητητες και εχει το 1.2

Θεμα καταναλωσης ειναι, η 6η ειναι καθαρα overdrive.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειπα πουθενα το αντιθετο.

Απλα λες οτι δεν εχουν τα 1.8 6 ταχυτητες :P (βγαινει πλεον οτιδηποτε αυτοκινητο εκτος απο μικρο πολης με λιγοτερο απο 6 ταχυτητες?)

Δημοσ.

Mitsubishi Lancer 1.5-1.6-1.8

honda jazz 1.4.

mitsubishi asx 1.6

subaru impreza 1.5

mazda 2 3 6

suzuki swift.

και αλλα πολλα.

Καλα ενταξει παιζει ρολο γενικα η κλιμακωση του κιβωτιου, αλλα μου φαινεται περιεργο τα μεσαια (lancer, impreza) να μην ειναι 6ταχυτα

Δημοσ.

Καλα ενταξει παιζει ρολο γενικα η κλιμακωση του κιβωτιου, αλλα μου φαινεται περιεργο τα μεσαια (lancer, impreza) να μην ειναι 6ταχυτα

αλλη νοοτροπια.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...