empire21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." 4
status Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." Αναφορά..χαλαρά όμως. 2
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." Αναφορά..χαλαρά όμως. 27
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κ@υλιάρα, θέλω να σε ξεσκίσω !-Πως μιλάς έτσι;-Είμαι λίγο βραχνιασμένος 17
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κ@υλιάρα, θέλω να σε ξεσκίσω ! -Πως μιλάς έτσι; -Είμαι λίγο βραχνιασμένος Το οποίο μου θύμισε... Τύπος την πέφτει σε άγνωστη σε μπαρ: - Μανάρι μου, γουστάρω να το κάνουμε! - Ο.Κ., φύγαμε! Σπίτι σου, σπίτι μου, ή σε ξενοδοχείο; - Ε, άμα είναι ν' ανοίξουμε κουβέντα... Το οποίο με τη σειρά του μου θύμισε... Άλλος τύπος την πέφτει σε άλλη άγνωστη σε άλλο μπαρ: - Πάμε για σεξ; - Τι λες ρε κάθαρμα; Για καμιά πουτάνα με πέρασες; - Ποιος μίλησε για λεφτά μωρό μου; 6
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 "Ρε κάθαρμα"; Αλήθεια; "Ωχ, ένας Μουργόλυκος! Στάσου πονηρέ!" 5
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 "Ρε κάθαρμα"; Αλήθεια; "Ωχ, ένας Μουργόλυκος! Στάσου πονηρέ!" ???
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ε, πολύ 70ς ορολογία. Ε, ναι, είμαι παλιός ο άτιμος!
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ενας μεθυσμένος και μπαίνει στο ταξί να πάει σπίτι Εκει καπου στον δρόμο λέει τον ταξιτζή " Φίλε , να σου αφησω 1 πίτσα και 3 μπύρες εδω ;; " " Αστες μωρε , ναι " και ξερνάει στο πισω καθισμα 4
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ενας μεθυσμένος και μπαίνει στο ταξί να πάει σπίτι Εκει καπου στον δρόμο λέει τον ταξιτζή " Φίλε , να σου αφησω 1 πίτσα και 3 μπύρες εδω ;; " " Αστες μωρε , ναι " και ξερνάει στο πισω καθισμα Αυτό, ενώ είναι καλό, ανήκει στην κατηγορία εκείνη που δε βγάζει γέλιο αν το διαβάσεις. Πρέπει να σου το πουν προφορικά, να υπάρχει η κίνηση, το ηχητικό εφέ και τα σχετικά. Ξέρω κάμποσα τέτοια, τα οποία όποιος τα έχει ακούσει έχει χεστεί στο γέλιο, αλλά είναι αδύνατον να αποδοθούν γραπτώς... 3
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αναγεια σου , ναι απλά επειδή σχεδόν πάντα ξεχνάω τα ανέκδοτα που μου λένε εκτως απο αυτά που μου αρέσουν , αυτό μου ήρθε τωρα απο το μυαλό και ήθελα να το γράψω
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπαίνει ένας σουρεαλιστής σε 2 μπαρ...Μπαίνουν 2 δυσλεκτικοί σε ένα αμρπ...Τwo dyslexic guys walk into a bra Μπαίνουν 2 τυφλοί σε ένα μπαρ, αλλά τελικά ήταν κομμωτήριο...-Ο τύπος που γνώρισα με πήγε χθες πρώτη φορά σπίτι του.-Και, πώς ήταν;-Sweet home αλλά μπάμιας... 11
Superuser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Φθινοπωρινό σούρουπο, σε ένα πάρκο... Σε ένα παγκάκι ένα ζευγαράκι ερωτοτροπεί. Κάποια στιγμή η κοπελιά λέει : - Νίκο. - Μμμμμμ.. - Νίκο! - Μμμ?μμμ.. - Νίκο γαμώτο,σου μιλάω! - Μμμμ..Τι είναι; - Βγάλε τα γυαλιά σου! Μου γρατσουνάς τα μπούτια! - Mμμμ, καλά. Περνάνε πέντε λεπτά ησυχίας.. Κάποια στιγμή η κοπελιά κάνει πάλι : - Νίκο. - Μμμμμ.. - Νίκο! - Μμμμ?μμμμ.. - Ρε Νίκο σου μιλάω επιτέλους! - Έλα,τι είναι πάλι; - Ξαναφόρεσε τα γυαλιά σου! Γλύφεις το παγκάκι!! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις