pirate79 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 -Τι θα κάνουμε σήμερα μωρό μου;;-Ό,τι θες εσύ αγάπη μου..-Πάμε για ποτάκι;-Όχι..-Ταβερνάκι;;-Όχι!!-Σινεμά;-Όχι.!-Φίλους;-Όχι..-Πού θέλεις;-Όπου θες εσύ... 11
anwnymh29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε μπροστά στη LOUIS VUITTON στη Βουκουρεστίου.
theoritikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Νεκροί όλου του κόσμου ενωθείτε! Θάνατος στον προδότη Λάζαρο !! 3
agrio.imeros Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πλησιάζει η μεγάλη εβδομάδα ... ας τα ρίξω ... Μαζεύτηκαν οι μαθητές και ο Χριστός για το Μυστικό Δείπνο και παραγγέλνουν γύρους ...– Εγώ θέλω ένα γύρο πίτα απ΄όλα ! Λέει ο Πέτρος .– Και εγώ , λέει ο Ιωάννης .– Εγώ ένα γύρο μόνο πατάτες ντομάτα μέσα , λέει ο Ιάκωβος .– Και γω ένα γύρο χωρίς κρεμμύδι , λέει ο Ιούδας .Και γυρνάει ο Χριστός και του λέει:– Γιατί ρε ; Θα φιλήσεις κανέναν ; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατί ο Χριστός σφυρίζει πάνω στο σταυρό ; Για ξεκάρφωμα ... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Περνάει αμέριμνος ο Ρωμαίος στρατιώτης κάτω από το σταυρό του Χριστού . Και ο Χριστός του λέει: - Τι θα γίνει ρε μάγκα θα πιούμε κάνα ξύδι ; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μπήκαν δυο κάγκουροι στην εκκλησία και παρατηρούσαν τον επιτάφιο εξονυχιστικά .Στο τέλος είπε ο ένας ... " Μαλάκα σήκωνε ακόμα 3 πόντους χαμήλωμα " ... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Να κάνει κανά χαζό ,να μην αναστηθεί φέτος , να το βάλουμε στο κώλο μας ... 17 κιλά αρνί ... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φέτος το Πάσχα μη ξεχάσετε να αγοράσετε λαμπάδα Chuck Norris ! To καλύτερο δώρο !!! Δε σβήνει με τον αέρα , δεν στάζει κερί στο χέρι και ανάβει απ' ευθείας από τα Ιεροσόλυμα ... 20
star12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μια κοπελα ηθελε να φαει γαριδακια μπαινει σε ενα μαγαζι σας παρακαλω κυριε μηπως πουλατε γαριδακια; βεβαιως λεει ο μαγαζατορας ωραια μπορειτε να μου βαλετε μια σακουλα γαριδακια; οκ α και βαλτε μου αλλη μια σακουλα γαριδακια τις γεμιζει και μετα λεει α βαλτε μου και μια 3η σακουλα με γαριδακια οκ α και βαλτε μου και μια 4 η σακουλα με γαριδακια τις γεμιζει και παει να πληρωσει α στην 4η επειδη σας αρεσουν τα γαριδακια δωρο α ευχαριστω κυριε λεει χαρουμενη η κοπελα.τα γαριδακια με αρεσουν και θα το πω στις φιλες μου και θα ρχομαστε ολες μαζι να τρωμε απο δω γαριδακια ναι ειναι ωραια τα γαριδακια α ποιο ειναι το ονομα σας;; γιωργος και το επιθετο;; Γαριδακης 2
stratigos24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 'Εβγαλα ένα. Πώς λέγεται ο μεταμφιεσμένος κινέζος? στολή 2
discoboyminimal Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 'Εβγαλα ένα. Πώς λέγεται ο μεταμφιεσμένος κινέζος? στολή και η κακογουστη κιναζα ,βιζαρου? Tso-Li ΧΑΧΑΧΑ
8elwADSL Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Η επιρροή του star12 είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. 14
vasilisaerox Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αγαπητό μου κουνούπι, νιώθω πως η σχέση μας περνάει κρίση... Έχω την εντύπωση πως με θες μόνο για το κορμί μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις