dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ όταν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για πρεζάκια και για διαιτησίες πείτε μου 1
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν τον τράβαγε και αυτόν μια τάπα ο μαυρούλης να ησυχάσουμε;...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ όταν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για πρεζάκια και για διαιτησίες πείτε μου E αν φυγει το συννεφακι της διαιτησιας απο πανω μας ευχαριτως να μιλησουμε για μπασκετ: Ο ΟΣΦΠ παρουσιαζεται ανετιμος και στους 2 τελικους μεχρι στιγμης. Ακομα και χθες που ειχε χτισει μια μικρη διαφορα δεν ηταν γιατι εκανε κατι το ιδιαιτερο, αλλα επειδη εμεις κοντευαμε να τελειωσουμε την 2η περιοδο με ενα τριποντο ολο κι ολο, αυτο του Ουκιτς στο ξεκινημα της. Καναμε προς το τελος 3-4 ωριμες επιθεσεις και πανευκολα το -7-9 εγινε -2 και ολα ηταν πιο ηρεμα ενοψει δευτερου ημιχρονου. Το ιδιο μοτιβο συνεχιστηκε και στις επομενες 2 περιοδους με αποτελεσμα μια νικη που ηλθε ευκολοτερα αποσο δειχνει το σκορ. Χαρακτηριστικο οτι ειχε 9 κατοχες παραπανω στο Α ημιχρονο ο ΟΣΦΠ (λογω λαθων μας και χαμενων ριμπαουντ) και παρολα αυτα δεν καταφερε να κρατησει μια διαφορα. Επισης σε αυτους τους τελικους υπαρχει ενα κλειδι που ισως να εχει παιξει ρολο και στα 2 αποτελεσματα: Καρι. Σκεφτειτε οτι μεχρι προτινος στη θεση αυτου του παικτη ειχαμε τον Μπανκς ή τον Ξανθοπουλο. Δεν ειναι τοσο οτι σκοραρει, ειναι οτι ΔΟΥΛΕΥΕΙ πολυ οταν δεν εχει την μπαλα στα χερια του, ειναι οτι κανει πολυ ωριμα και ηρεμα παιχνιδια λες και ειναι μπαρουτοκαπνισμενος απο τετοια ντερμπι και γενικα ειναι το συν που ψαχναμε στην περιφερεια μας. Χαμηλο προφιλ, πολλη δουλεια, αποτελεσματικος, τι αλλο να ζητησω απο μια μεταγραφη της τελευταιας στιγμης, περα απο το να του ανανεωσουν το συμβολαιο χθες? Κατωτεροι των περιστασεων μεχρι στιγμης οι Παπανικολαου, Σλουκας, Αντιτς, Πριντεζης, Σχορτσιανιτης, Τσαρτσαρης, Μασιουλις. Πρεπει στον 3ο τελικο ειδικα αυτοι του ΟΣΦΠ να ματωσουν την φανελα τους. Ο Μπαρτζωκας οπως φαινεται απο αυτα τα 2 παιχνιδια, αδυνατει να διαχειριστει την επιτυχια της Ευρωλιγκας σε επιπεδο ψυχολογιας και οι παιχτες του δειχνουν ξεφουσκωμενοι. Απο εμας πολυ σταθεροι οι Λασμε (χθες εβγαινε αλλαγη, εκανε εμετους και ξαναμπαινε για ταπες και καρφωματα), Γκιστ, μαζι κανουν την φροντ λαιν μας να φαινεται ανικητη. Βεβαια απτην αλλη οταν ο Χαινς δεν τραβαει, υπαρχει ο Σερμαντινι με τον Παουελ, φεξε μου και γλιστρησα δηλαδη...Γενικα αυτο που θαυμαζα στην περσυνη φροντ λαιν του γαυρου το εχουμε φετος εμεις: ενεργεια, δυναμη, εκρηκτικοτητα. Σε θεματα τακτικης ο Μπαρτζωκας ητταται κατα κρατος απο τον Πεδουλακη μεχρι στιγμης. Ο δευτερος εχει απαγορεψει το βασικο στοιχειο του ΟΣΦΠ, τους αιφνιδιασμους και το τρανσισιον. Ετσι ο ΟΣΦΠ αναγκαζεται να στριφογυριζει στην επιθεση και απο ουσια τιποτα. Κακες επιλογες, χανεται η μπαλα, εκνευρισμος, τιποτα. Ακομα και στο σετ παιχνιδι ειναι διαβασμενος ο Πεδουλακης εχοντας επιτρεψει στον Σπανουλη το πολυ 2-3 απτις γνωστες του μπουκες σε συνολο 2 τελικων. ΥΓ. Προφανως και βλεπουμε μετριο μπασκετ. Πεδουλακης vs Μπαρτζωκας ειναι και οχι Ιφκοβιτς vs Ομπραντοβιτς. 2
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τις πινακίδες που κλώτσησαν πέρσυ μετά την πρόκριση με τη Σιένα στο Φ4; Αυτό εννοείς; Αυτό πως γίνεται να δυναμιτίσει το κλίμα σε ένα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;Let me understand this...κλωτσας πινακιδες με Σιενα, κανενα καραγκιοζιλικι. Πανηγυριζεις με τον Γκιστ, καραγκιοζιλικι, απελαση, να ξαναπαει το σκορ 0-0, μην σου πω στα χαρτια 2-0. Μεγαλο ζητημα Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδων Α dkni σημερα τις κροτιδες τις ακουσες και τις σειρηνες? Για να ξερουμε να μην λες οτι ειστε καλυτεροι και εσεις... Προηγουμενα ποστς διαβαζεις ή τα περνας ετσι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδωνΔεν χωνευεται ευκολα να εχεις βαλει σε 2 αγωνες στον ΠΑΟ του Αρτζι τοσους ποντους οσους εβαλες σε 3 περιοδους στον τελικο της Ευρωλιγκας στην Ρεαλ... Με τι κουραγιο να μιλησουν για αγωνιστικα θεματα και να πουνε τι
dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου κάνουν εντύπωση πολλά πράγματα σε αυτούς τους τελικούς. Καταρχάς η κατακόρυφη πτώση του Σλουκα. Εστιάζω σε αυτόν για πολλούς λόγους. θα μπορούσα να πω και για τον Πρίντεζη αλλά ο Γιωργάκης έχει να παίξει μπάσκετ από το πρώτο ματς με την Εφες. Θα μπορούσα να πω για το γίγαντα τον Χαινς αλλα όταν του ζητάς συνέχεια να παίζει αντίπαλος σε ψηλότερους/αθλητικότερους παίχτες (και μάλιστα μόνος του) τότε είναι λογικό κάποια στιγμή να κλατάρει. Αντίθετα ο Σλούκας μέχρι προχτές πήγαινε τρένο. 105% στις βολές 98% στα τρίποντα και δε συμμαζεύεται. Και πάνω απ'όλα, καθαρό μυαλό. Από τους λίγους παίχτες και στις 2 ομάδες που θα ήθελε να έχει ο Ζοτς σε ομάδα του. Και στους τελικούς παρουσιάζεται νευρικός, ασταθής και άστοχος. Ο Ούκιτς. Τους άλλους τους περίμενα. Τον Ουκιτς όχι. Μέχρι και σήμερα, στο μυαλό μου τον έχω σα τσαρλατάνο, πραγματικά. Και τον είδες χτες να παίρνει σωστές αποφάσεις ( Κατά ένα μεγάλο ποσοστό), να φοβάσαι να του αφήσεις οποιοδήποτε σουτ, και γενικά να παίζει τέλεια αυτό που του ζητάει ο Αρτζι. Δε ξέρω αν ήταν θέμα μέρας ή αν τον έστρωσε ο προπονητής του, αλλά αν μείνει έτσι πιστεύω ότι του χρόνου θα έχετε μια αρκετά καλή περιφέρεια. + μια ακόμα κίνηση ίσως, δεδομένου ότι οι 2 από τους 3 guard σας θα είναι 33+( Διαμαντίδης και Κάρι) και δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να βγάλουν τόσα ματς στην Ευρώπη. Διαμαντίδης. Ο τύπος χάνει σουτ ΜΟΝΟΣ του, παίρνετε επιθετικό και ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον Ουκιτς να του δώσει τη μπάλα για να το ξαναβαρέσει. Πραγματικά, πίστευε κανείς ότι θα το χάσει αυτό το σουτ? Και αυτό σε μέρα που δεν είχε 20 πόντους ας πούμε. Από τους λίγους ηγέτες που έχουν μείνει στην Ευρώπη. ( Τους άλλους 2 τους έχουν μαζέψει στη Βαρκελώνη) Και τέλος, το άδειασμα που βλέπουμε στον ολυμπιακό. Προφανώς ο Μπαρτζώκας δεν είναι Ιβκοβιτς αλλά ρε διάολε, κοντεύει μήνας από το Λονδίνο. Αυτό που έκαναν εκεί ήταν μυθικό και μπράβο τους αλλά δεν δικαιολογείται να παρουσιάζεσαι τόσο κακός σε ματς με τον Παναθηναικό. Σε οποιοδήποτε ματς με τον Παναθηναικό, πόσο μάλλον όταν αυτή η σειρά σου κρίνει πρωτάθλημα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2013 από dismemberer 2
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι γιατι περυσι εμεις ειχαμε ενα ντορσευ που τανε θηριο. Σκεψου εβγαινε αυτος κ εμπαινε ο χαινς. Φετος εχουμε μεινει μονο με τον χαινς. Ο παουελ δε τραβηξε καθολου , ο σερμα ειναι καλος για 3ος-4ος, ο Μαυροειδης εξω ποσο καιρο... Γενικα αν σκεφτεις οτι κερδισαμε (ανετα) τσσκα και γενικα πηραμε την κουπα, μ εναν σεντερ τσεπης, ειναι απιστευτο. Κι αυτο γινεται πιο πολυ γιατι ο ολυμπιακος λειτουργει περισσοτερο ως ομαδα κι οχι σαν μοναδες. Καποιοι παιχτες ως μοναδες ειναι μετριοι αλλα τους βλεπεις να λειτουργουν αριστα μεσα στο συνολο. Χτες ο Πριντεζης ηταν ο καλυτερος σας παιχτης ας πουμε, ο σλουκας χαμενος, ο λο πηγε να ταβλιαστει απ την ελλειψη προπονησεων, σπανουλης μετριος,περπερογλου τιποτα γενικα κανεις δε διακριθηκε χτες. Παντως τη διαφορα τη πηρατε εκει με τα συνεχομενα τριποντα. Ο παο απ την αλλη πηρε δυο ψηλους πολυ αθλητικους που του χουν δωσει ο,τι ειχε ο οσφπ περυσι με ντορσευ ή ο,τι εχει οταν παιζει σουπερ ο χαινς. Ε οταν αυτα δε λειτουργουν λογικο ειναι οι αλλοι να κανουν παρτυ, αν και ουτε ο παο εκανε κανα καλο παιχνιδι χτες. Βασικα επαιξε ο,τι επαιζε και πριν και του βγηκε αφου εμεις δεν... Αυτος ο Καρι ειναι αποριας αξιο πως κολλησε ετσι αμεσως, δε το περιμενα. Ο Περκινς ας πουμε που ρθε σε μας δεν ειναι καθολου κακος παιχτης, αλλα ηταν τελειως εκτος κλιματος. Εγω απ την ομαδα μου και μονο που πηρε το ευρωπαικο μ εναν τελειως απειρο προπονητη, εκανε το ριποτ, με τον μαντζαρη εκτος στο πιο κρισιμο σημειο, ειμαι πολυ ευχαριστημενη και την Τεταρτη θα παω να τους αποθεωσω γιατι το αξιζουν. Φανηκε ο Μπαρτζωκας να μην ειναι ικανος να διαχειριστει την επιτυχια γι αυτο κ οι παιχτες ειναι ο,τι να ναι. Βεβαια κραταω μια πισινη μπας και γινει κανα θαυμα με 3 νικες αν και πολυ χλωμο
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 lroi επειδη παντα γινεσαι επιθετικος και προκαλεις πηγαινε κοιτα τα συγχαρητηρια και τα περσινα και τα φετινα που δωσαμε οταν πηρατε Ευρωπαικο και μετα ελα να μας πεις αν μας τσουζει. Η διαφορα φαινεται και απο τους παικτες. Δες αντιδραση παικτων Παναθηναικου μετα τη σφαγη στη Βαρκελωνη (παικτων και προπονητων, οχι οπαδων και παραγοντων) και δες αντιδραση γαυρων χτες χωρις καμια σφαγη Παραβλεποντας τα ανεκδοτα των γαυρων απο χθες, θα σταθω σε κατι αλλο. Ελπιζω πλεον, ολοι να καταλαβαινουν γιατι ο Ζοτς δεν ειχε καμια ελπιδα συνενοησης με τον τρακη και τι μπορει να συνεβη μεταξυ τους οταν ο πρωτος δηλωνε οτι ολα ειναι θεμα σεβασμου και οχι χρηματων. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εξω πεφτεις Αν θες στο εξηγω με πμ
gamanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 51 στο ένα ματς, 52 στο άλλο. Τούβλα, αίρμπολ , τάπες και χαμένα καρφώματα (όπως είπε και κάποιος εχθές, στο χαμένο κάρφωμα του Πρίντεζη φάνηκε το 2-0). Βοήθεια από τον πάγκο καμία. Διάβασμα των προσθηκών του αντιπάλου μηδέν. Διάβασμα του ματσαρίσματος στον Σπαν από ψηλό - ελάχιστο (απλά ήταν ελάχιστα πιο εύστοχος από το πρώτο) . Απάντηση στις απουσίες, τακτικές και έκτακτες , καμία. Εκνευρισμός για το πώς σφύριζαν οι διαιτητές στην χθεσινή τρίτη περίοδο, πρίν από την πρώτη περίοδο του ματς στο σεφ. Ένα τρικ, ένα πλάνο, τίποτα.
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βρε παιδιά πότε μα πότε ακούσατε γαύρο να παραδέχεται την ήττα του χωρίς γκρίνια. Εντάξει υπάρχουν κάποιες φάσεις που δίκαια φωνάζει αλλά εγώ θυμάμαι και άλλες τρεις φάσεις με βηματάκια του σπανούλη και του περπέρογλου και κανείς δεν ασχολήθηκε. Μη λέμε αστειότητες όταν έχεις μονοψήφιο ποσοστό στα τρίποντα δεν πας πουθενά. Οταν χάνεις με κατεβασμένα χέρια μέσα στο σπίτι σου χωρίς να μπορέσεις να παλέψεις το παιχνίδι δεν πας πουθενά. Ας έκανε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός να πήγαινε στους 70-80 πόντους και δεν θα έχανε έτσι απλά. Γιατι εσυ ποτε ακουσες βαζελο να παραδεχτει μια ηττα χωρις γκρινια?Εχεις ακουσει? Οχι.Επισης αν εχεις διαβασει ποστ εχω πει οτι ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.Ποσες φορες πρεπει να το πω για να το καταλαβεις? Απλα ειπα οτι η διαιτησια δεν ηταν 50-50.Με ακουσες να πω τιποτα για την διαιτησια της Παρασκευης ας πουμε?Οταν ομως εχασες με κατω τα χερια στην Ευρωλιγκα οταν ειχες και εσυ 4 στα 37 τριποντα ελεγες αλλα.Αν ειναι ετσι και τοτε,ας εβαζες και εσυ παραπανω τριποντα να μην εχανες ετσι απλα.Ας μην εσπαγες το σιδερο και εσυ τοτε... Let me understand this...κλωτσας πινακιδες με Σιενα, κανενα καραγκιοζιλικι. Πανηγυριζεις με τον Γκιστ, καραγκιοζιλικι, απελαση, να ξαναπαει το σκορ 0-0, μην σου πω στα χαρτια 2-0. Μεγαλο ζητημα Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδων Προηγουμενα ποστς διαβαζεις ή τα περνας ετσι? Ενω οποτε χανεις εσυ το μονο που συζητας ειναι η αγωνιστικη αποδοση των ομαδων ετσι?
gamanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε super, για όλες τις ήττες στην α1 και την τελευταία ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν μίλησε κανείς. Λες συνέχεια το ίδιο και το έχεις πιστέψει .
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εξω πεφτεις Αν θες στο εξηγω με πμ Θέλω και εγώ αν είναι εύκολο. Πάντως ο Ο.Σ.Φ.Π. θα είναι άλλη ομάδα, ιδιαίτερα αν γυρίσει ο Λο. Θέλει πολύ πολύ προσοχή, μην βρεθούμε από τον παράδεισο στα τάρταρα. Το φοβάμαι πολύ.
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε super, για όλες τις ήττες στην α1 και την τελευταία ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν μίλησε κανείς. Λες συνέχεια το ίδιο και το έχεις πιστέψει . Γιατι ρε φιλε μιλησα εγω για τις ηττες ποτε στην Α1? Για τους τελικους μιλαμε,εκει ειναι ολη η ουσια αν το εχεις καταλαβει.Γιατι και 10 ηττες να κανει ο Ολυμπιακος ή ο ΠΑΟ στην Α1 παλι εκεινοι θα ειναι στους τελικους..Εσεις δεν παραδεχεστε τιποτα,τουλαχιστον εχουμε παραδεχτει και για την παραγκα στο ποδοσφαιρο μεχρι ενα σημειο,και για τον τελικο Ελλαδος,και για αλλα θεματα που σπρωχτηκαμε,και οτι δικαια κερδισατε και την παρασκευη και η διαιτησια ηταν καλη.Παραδεξου λοιπον και εσυ καποια πραγματα και μην παρουσιαζετε οτι οταν κερδιζει ο ΠΑΟ τους κερδιζει ολους (διαιτησια και την ομαδα) και οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος κερδιζει παντα χαρη στην διαιτησια και χαρη στο ντοπαρισμα που εχει ειπωθει..Παραδεξου οτι η διαιτησια χθες δεν ηταν 50-50 και μην μου φερνεις παραδειγμα οτι ας εβαζες τα τριποντα να κερδιζες,δεν σου φταιει κανεις γιατι το ιδιο μπορω να σου πω και εγω για το δικο σου ματσ στην Ευρωλιγκα που εχασες με τον ιδιο τροπο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις