Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ομως τα γουρουνια φερονται ετσι ακριβως σαν γουρουνια τοτε τρεχουμε στο Ινδψυμεδια να κλαφτουμε οτι οι αλητες μας πεταξανε χημικα,μας επιτεθηκανε αδικα,κτλ κτλ.

ΓΙατι πεφτετε απτα συνεφα ρε παιδια; οι αλητες και τα βρωμογουρουνα ετσι κανουν.

Γιατι τετοια εκπληξη καθε φορα;

Δεν είναι θέμα κλάψας το indymedia, είναι θέμα ενημέρωσης. Τι θέλεις να γίνει, όποιος τρώει χημικά να..... το συζητάει ήσυχα με τον θεό; :P θα βγει και θα πει την αποψή του, θα βρίσει, κλπ

O kαθενας κανει την πουστια του στο ειδος του. Ο γιατρος αν δε του δωσεις φακελακι θα σε αφησει να πεθανεις στον ευαγγελισμο (πουναι χειροτερο απτο να σουριχνε μια κλωτσια), ο πετρελεατζης θα σε κλεψει στο πετρελαιο παρολο που εσυ χαροπαλευες 5 μηνες να μαζεψεις τα λεφτα και παει λεγοντας.

Εχω αλλα 400 τετοια παραδειγματα να σου πω απ οκαθε επαγγελμα.

Σωστός. Αλλά μερικά επαγγέλματα το έχουν παραχέσει. Και όχι μόνο οι αστυνομικοί φυσικά.

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστός. Αλλά μερικά επαγγέλματα το έχουν παραχέσει. Και όχι μόνο οι αστυνομικοί φυσικά.

Ποσα τοπικς εχεις δει για τα επαγγελματα πουτοχουν παραχεσει και ποσα για τους αστυνομικους;

προφανως απειρα για το δευτερο και μαλλον κανενα για το πρωτο.Γιατι αραγε; κομπλεξ; τι αλλο δε μπορω να σκεφτω.

Ή κλασσικος ελληναρας -εγω δε φταιω σε τιποτα για ολα φταινε οι αλλοι;-

Δημοσ.

Ενάντια στους αντικειμενικούς

Όταν αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στο Άδικο

δείχνουν τα πληγωμένα τους πρόσωπα

είναι η ανυπομονησία εκείνων που ήταν ασφαλείς

μεγάλη.

Γιατί παραπονιέστε, ρωτάνε

παλέψατε το άδικο! τώρα

αυτό σας νίκησε: σωπάστε λοιπόν!

Όποιος αγωνίζετε, λένε, πρέπει να ξέρει να χάνει

Όποιος ψάχνει τον καυγά, μπαίνει σε κίνδυνο.

Όποιος συμπεριφέρεται βίαια

δεν μπορεί να κατηγορεί τη βία.

Αχ, φίλοι, που είστε ασφαλείς

γιατί τόσο εχθρικοί; Εμείς είμαστε

οι εχθροί σας, που είμαστε οι εχθροί του Άδικου;

Αν οι αγωνιστές εναντίον στο Άδικο νικηθούν

το άδικο πράγματι δεν έχει δίκαιο!

Οι ήττες μας δεν αποδυκνείουν

τίποτα παραπάνω από το ότι

είμαστε λίγοι

αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό

και από τους θεατές περιμένουμε

τουλάχιστον να ντρέπονται.

Μπρεχτ!!!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δύσκολη απόφαση, τι είναι χειρότερο:

εγώ δεν φταίω σε τίποτα για όλα φταίνε οι άλλοι

ή

γιατί, μόνο εγώ τα κάνω αυτά?

Δημοσ.

Όταν ακούω για τίμιες δουλειές γελάω. Θα ήθελα κάποιος να μου απαριθμήσει δέκα επαγγέλματα που είναι Indymedia approved, τίμια δηλαδή.

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια στο πειραμα του Stanford. ΓΚουκλαρετε το να δειτε λιγο την πραγματικοτητα. Να καταλαβετε οτι οταν παρεις εξουσια ειναι επομενο να την καταχραστουν μερικοι. στο πειραμα πηρανε απλους ανθρωπους αλλος ταριφας,αλλος δασκαλος,αλλος μαναβης. Ριχτε μια ματια

Δημοσ.

Ποσα τοπικς εχεις δει για τα επαγγελματα πουτοχουν παραχεσει και ποσα για τους αστυνομικους;

προφανως απειρα για το δευτερο και μαλλον κανενα για το πρωτο.Γιατι αραγε; κομπλεξ; τι αλλο δε μπορω να σκεφτω.

Ή κλασσικος ελληναρας -εγω δε φταιω σε τιποτα για ολα φταινε οι αλλοι;-

Ίσως επειδή ειδικά σε μια περίοδο κρίσης, η αστυνομική βία είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο ακόμα και για τον απλό πολίτη ή εργαζόμενο.

Δημοσ.

Οι αστυνομικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι γενικότερα είναι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοι και σαφέστατα δεν είναι συγκρίσιμοι με τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Αυτή η γενίκευση, δεν πρέπει να γίνεται για οποιοδήποτε λόγο. Ενας πολίτης πρέπει να μπορεί να εμπιστεύεται το κράτος, διότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση "τα τρώμε μαζί" ή και τον τρώμε μαζί. Η δημόσια διοίκηση υπάρχει για να διαιτητευει την κοινωνία.

Δημοσ.

Ίσως επειδή ειδικά σε μια περίοδο κρίσης, η αστυνομική βία είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο ακόμα και για τον απλό πολίτη ή εργαζόμενο.

Ενω σε περιοδο προ κρισης ηταν αλλιως; δεν εβριζε κανεις της αστυυνομια και ολοι ηταν αντικειμενικοι για τα επαγγελματα που κανουν "καταχρηση εξουσιας";

Επισης απλος πολιτης-εργαζομενος δεν θεωρειται αυτος που κανει ντου στο ΓΕΣ ή παει στο μεγαλυτερο κτιριο της αστυνομιας να πεταξει κροτιδες.

Αντι να κοιταξουν να βρουν καμια δουλεια πηγαν να πεταξουν δυναμιτακια στη ΓΑΔΑ. σοβαροι ανθρωποι.

Οι αστυνομικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι γενικότερα είναι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοι και σαφέστατα δεν είναι συγκρίσιμοι με τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Αυτή η γενίκευση, δεν πρέπει να γίνεται για οποιοδήποτε λόγο. Ενας πολίτης πρέπει να μπορεί να εμπιστεύεται το κράτος, διότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση "τα τρώμε μαζί" ή και τον τρώμε μαζί. Η δημόσια διοίκηση υπάρχει για να διαιτητευει την κοινωνία.

ΑΥτα ισχυουν σε ΚΡΑΤΟΣ. Οχι στην Ελλαδα. Ας ειμαστε ρεαλιστες.

Δημοσ.

Αφού ισχύουν στα κράτη κι όχι στην ελλαδα, ας μη ζητάνε οι δημόσιοι λειτουργοί 800-1100 ευρώ το μήνα συν υγειονομική ασφάλεια και ένσημα. Διότι αυτοί που πήγαν στο πεντάγωνο είναι ήδη 6 μήνες άπλήρωτοι απο το ίδιο κράτος που δίνει στους ξυλοφορτωτές του τουλάχιστον 800 ευρώ.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, που ήταν οι αστυνομικοί που ήταν υπόχρεοι να βρίσκονται στο ΓΕΣ;;; Σκαστοί ε;

Δημοσ.

@Physics_Rulez επειδη προβλεπω οτι συντομα θα βγει ο λαος με τις καραμπινες στους δρομους για πες μου ποσοι αστυνομικοι υπαρχουν να ξερω να ετοιμαζω κρεμαλες απο τωρα...

κερατεα rulezZzZz

Δημοσ.
@Physics_Rulez επειδη προβλεπω οτι συντομα θα βγει ο λαος με τις καραμπινες στους δρομους για πες μου ποσοι αστυνομικοι υπαρχουν να ξερω να ετοιμαζω κρεμαλες απο τωρα...

κερατεα rulezZzZz

Κανένας δε θα βγει πουθενά. Στο insomnia και στο Facebook θα κράζουν, όπως κάνουν τώρα. Άμα είναι για επανάσταση κάντε ένα poke κατά δω... Καληνύχτα και τις καραμπίνες δίπλα στο κρεβάτι :-P

Δημοσ.

Ναι με το που κλεισει το iphone απο μπαταρια το πρωτο πραγμα που θα κανει ο λαος θαναι να παρει την καραμπινα καινα βγει εξω.

Αφού ισχύουν στα κράτη κι όχι στην ελλαδα, ας μη ζητάνε οι δημόσιοι λειτουργοί 800-1100 ευρώ το μήνα συν υγειονομική ασφάλεια και ένσημα. Διότι αυτοί που πήγαν στο πεντάγωνο είναι ήδη 6 μήνες άπλήρωτοι απο το ίδιο κράτος που δίνει στους ξυλοφορτωτές του τουλάχιστον 800 ευρώ.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, που ήταν οι αστυνομικοί που ήταν υπόχρεοι να βρίσκονται στο ΓΕΣ;;; Σκαστοί ε;

ΑΥτοι που πηγαν στο πενταγωνο εχουν τις ψευδαισθηση οτι δεν πληρονονται εξαιτιας του πενταγωνου και των φανταρων που ταπανε εκει;

Οσο για τους αστυνομικους που ηταν υποχρεοι να βρισκονται στο ΓΕΣ θα πρεπει να φανε τακο αν δεν ηταν εκει που πρεπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...