Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ συμφερουσα προσφορα του Γαλαξια, ειδικα για τους φανατικους χρηστες, τα αποσμητικα old spice 1+1 δωρο, ρολ ον και σπρευ....

Στην κανονικη τους τιμη, και οχι ως δια μαγειας προσαυξημενη, λογω προσφορας,,,3,90 και 4,20 περιπου, αντιστοιχως

Στοκαρεις με την μια, για αρκετο καιρο αν θες, και τυπικα χωρις να εχουν ημερομηνια ληξης σαν προιον...

Στον Κρητικό, μέχρι 19/4 όλα τα Old Spice -55%. Δεν ξέρω τι παίζει με τις αρχικές τιμές.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ συμφερουσα προσφορα του Γαλαξια, ειδικα για τους φανατικους χρηστες, τα αποσμητικα old spice 1+1 δωρο, ρολ ον και σπρευ....

Στην κανονικη τους τιμη, και οχι ως δια μαγειας προσαυξημενη, λογω προσφορας,,,3,90 και 4,20 περιπου, αντιστοιχως

Στοκαρεις με την μια, για αρκετο καιρο αν θες, και τυπικα χωρις να εχουν ημερομηνια ληξης σαν προιον...

Η ίδια προσφορά ''τρέχει'' επίσης  και στον Χόντο αυτή την περίοδο (όπου υπάρχουν 1+1 και Axe και Fa και Noxzema και BU κ.α)

Δημοσ.

Για τις κυρίες ή τους ανήσυχους στην κουζίνα κυρίους...

Στο My market -30% στα τηγάνια Fest (βλ. φυλλάδιο). Πέτυχα προσφοράρα δυο αντικολλητικά μαζι (δεμενα) Fest Cook and fun 22+28 cm στα 7,96 και τα δυο μαζι.

Στο σκρουτζ 7.5 εχει το ενα και 11,9 το άλλο συνολο πανε στο 20αρικο

• Like 3
Δημοσ.

Η ίδια προσφορά ''τρέχει'' επίσης  και στον Χόντο αυτή την περίοδο (όπου υπάρχουν 1+1 και Axe και Fa και Noxzema και BU κ.α)

Στα ΕΛΟΜΑΣ το ιδιο . Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα αφρολουτρα και αποσμητικα 1+1 δωρο.

Δημοσ.

Για τις κυρίες ή τους ανήσυχους στην κουζίνα κυρίους...

Στο My market -30% στα τηγάνια Fest (βλ. φυλλάδιο). Πέτυχα προσφοράρα δυο αντικολλητικά μαζι (δεμενα) Fest Cook and fun 22+28 cm στα 7,96 και τα δυο μαζι.

Ευχαριστώ και ήθελα να πάρω τηγάνι γιατί το παλιό άρχισε να τα παίζει.

post-211026-0-31063100-1491906724_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ και ήθελα να πάρω τηγάνι γιατί το παλιό άρχισε να τα παίζει.

Τελικά πήρα κι εγώ το τελευταίο bundle που είχε ένα συνοικιακό MyMarket. :D

Οπότε καλό είναι πριν πάτε να πάρετε ένα τηλ. στο κατάστημα.

Δημοσ.

Ειναι καλα αυτα τα τηγανια η θα μας βγουν μιας χρησης?

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με το ερωτημα σου χερθαν.

1-2 αντικολλητικα ακριβα μαλιστα και εντελως επωνυμα (40€ το ενα) εχουν βγει οφ, ευκολα ή πολυ ευκολα. Τηγάνια εγω λεω μονο ανοξειδωτα. Τιποτα αλλο.

• Like 2
Δημοσ.

1-2 αντικολλητικα ακριβα μαλιστα και εντελως επωνυμα (40€ το ενα) εχουν βγει οφ, ευκολα ή πολυ ευκολα. Τηγάνια εγω λεω μονο ανοξειδωτα. Τιποτα αλλο.

Γι'αυτο ρωταω κι εγω γιατι εδωσα αρκετα χρηματα για τηγανι κι εχει βγει off και δεν θελω να ξαναδωσω παλι πολλα χρηματα.

Ανοξειδωτα εδω αυτα εννοεις ε?

https://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pans/f/454191/%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B7.html

Ειναι καλα δοκιμασμενα?

Δημοσ.

και εγω οτι αντικολιτικο εχω παρει απο 10 -50 ευρω βγήκαν ολα off Πολυ γρήγορα 

τελικα το πηρα απόφαση πως ειναι πεταμενα λευτα και επένδυσα σε μαντέμενιο τηγανι  πριν κανα 6μηνο και βρήκα την υγεια μου

ουτε φοβαμε μη το γρατζουνισω ουτε τπτ και το φαγητό αλλη γεύση 

απο κει και περα τωρα 8 ευρω 2 τηγάνια που θα βγουνε off οπως βγαινουν ολα και ας κοστιζουν 50 ευρώ ειναι εξαιρετικη προσφορα

Δημοσ.

1-2 αντικολλητικα ακριβα μαλιστα και εντελως επωνυμα (40€ το ενα) εχουν βγει οφ, ευκολα ή πολυ ευκολα. Τηγάνια εγω λεω μονο ανοξειδωτα. Τιποτα αλλο.

Τα teflon αντικολλητικά όπως τα παραπάνω όντως εύκολα ή δύσκολα / αργά ή γρήγορα θα βγουν off.

Επιπλέον έχουν ακουστεί και διάφορα για την αντικολλητική επιφάνεια και την επικινδυνότητά της, χωρίς να γνωρίζω περισσότερα.

Έχω πάρει ένα κεραμικό εδώ και κάμποσο καιρό και ακόμα δεν έχω δει φθορά...

Όπως και τα ανοξείδωτα ενδεχομένως να είναι άλλη μια εναλλακτική.

Δημοσ.

Πολυ γρήγορα τελικα το πηρα απόφαση πως ειναι πεταμενα λευτα και επένδυσα σε μαντέμενιο τηγανι  πριν κανα 6μηνο και βρήκα την υγεια μου ουτε φοβαμε μη το γρατζουνισω ουτε τπτ και το φαγητό αλλη γεύση

Για δωσε info.....!

Έχω πάρει ένα κεραμικό εδώ και κάμποσο καιρό και ακόμα δεν έχω δει φθορά...

Για δωσε κι εσυ info.......!

Δημοσ.

κοιτα να δεις το μαντεμι δεν ειναι για ολους 

ειναι ακριβό (αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις) και βαρύ που σημαίνει οτι η νοικοκοιρα στο σπιτι θα ζοριστεί (καπου 1,5 kg) κατα τα αλλα ειναι τελειο.

εγω ετυχε και ημουν αμερικη και το εφερα απο εκει γιατι τα βρηκα 14 δολάρια τελική το ενα... εδω στη καλυτερη να τα βρεις 60-70 ευρω το ενα 

http://bbqphilosophy.gr/product/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CF%8D-lodge-26-%CE%B5%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC/ 

ψαξε lodge iron cast

το παρα πανω όσο ηταν σε stock ηταν καλη τιμη για τα 2 για δεδομενα ευρωπης γιατι ειναι made in usa και πέφτουν δασμοι 

το χω βαλει σε τζακι σε ψησταριά στη βεραντα (κανει απιστευτες τηγανιτές πατάτες και γενικα οτι δητποτε τηγανιτό ) και φυσικα στη κουζινα. δεν τιθετε θεμα χαραγματος και αν το προσεξεις στην αρχη γίνεται αντικολιτικο στη πορεια

• Like 3
Δημοσ.

Για δωσε info.....!

Για δωσε κι εσυ info.......!

Αυτό έχει 6 επιστρώσεις κι είναι 100% ανοξείδωτο και από μάρκα-εγγύηση, εμένα δε μ'έχουν απογοητεύσει τόσα χρόνια...

https://www.skroutz.gr/s/9842433/Tefal-Expertise-%CE%A4%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-28cm.html

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...