Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπαρχει καπου καλη τιμη σε ουισκυ; τελευταια στιγμη με καλεσαν σε σποτι, η σχεση μου με τα ποτα ουτε τριτα ξαδερφια.

Δημοσ.

Πριν από λίγες μέρες είχα πάρει από Σκλαβενίτη Famous grouse σε χάρτινο κουτί με 2 ποτήρια μέσα (έτσι για να βρίσκεται)

14.80 περίπου (κάτω από 15 σίγουρα)

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλή η τιμή διότι και εμένα η σχέση μου με τα ποτά είναι πέμπτα ξαδέρφια και βάλε.

Αν πάντως ήθελα να πάρω δωράκι ουίσκυ θα το έπαιρνα πάλι ;)

Δημοσ.

Στα καταστήματα cosmote μοιράζουν φυλλάδια με barcode τα οποία μπορείτε να ελέγξετε μέσα στο κατάστημα. Σχεδόν όλα έχουν κάποιο δωράκι, από χρόνο ομιλίας και στυλό μέχρι δώροεπιταγές...

Δημοσ.

Στα καταστήματα cosmote μοιράζουν φυλλάδια με barcode τα οποία μπορείτε να ελέγξετε μέσα στο κατάστημα. Σχεδόν όλα έχουν κάποιο δωράκι, από χρόνο ομιλίας και στυλό μέχρι δώροεπιταγές...

Ισχύει και για γερμανο?

Δημοσ.

Ούτε ο υπάλληλος στο Γερμανό δεν το πίστευε σ' αυτή τη τιμή, ευχαριστώ.

παιζει ακομα η τσαντα? η τελος?στο σαιτ λεει οτι δεν υπαρχει οποτε ακυρο?

• Like 1
Δημοσ.

παιζει ακομα η τσαντα? η τελος?στο σαιτ λεει οτι δεν υπαρχει οποτε ακυρο?

Στο κατατστημα του βολου ειχε μια τελευταια canyon, αλλα ειχε καποιες lenovo που τις ειδα απο κοντα και ηταν σχεδον ιδιας ποιοτητας με τη canyon.

Δημοσ.

To έγραψα στο topic του sd, το γράφω και εδώ για να το δουν περισσότεροι...Στο sportsdirect δίνουν δωρεάν μεταφορικά μέχρι και αύριο το βράδυ στις 23.59  αλλά μόνο μέσω του app και αφού χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ''FREEDEL''.Ισχύει μόνο για standard delivery και για αγορές άνω των 12€.

Καλά Χριστούγεννα, υγεία και χαμόγελα στις οικογένειες όλων μας!

• Like 26
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...