Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά οι καφέδες έχουν 3.5 έκαστος;

Πολύ καλό μίξερακι από Σκλαβενίτη με ρεύμα στα 7 ευρώ και μπαταρίες στα 5 . Και τα 2 αρκετά δυνατά .τα έχω δοκιμάσει.

Του Σκλαβενίτη φαινεται και καλύτερης ποιότητας απο του νεσκαφέ .

Οπότε αν τα βάλεις κάτω δεν ειναι προσφορά.

Αν τα βάζε στο 10αρικο ναι .

Δημοσ.

7.5 € εχει ο 300γρ nescafe
4.5€ εχει ο flavoured nescafe
οι τιμες πανως κατω...
στο makro το αθροισμα των 2 καφεδων ηταν ακριβως το πακετο..οποτε πραγματι το χτυπητηρι ηταν 100% δωρο
η ενσταση απλα ειναι στην αναγκη του να παεις τον flavoured nescafe (και για μενα επιπλεον η συσκευασια 300γρ)

Παρεπιπτοντως αυτους τους καφεδες υπαρχουν και σε καλυτερες τιμες αμα τους βρεις προσφορα προφανως (πχ -20% carrefour).
Οποτε ψιλοχαλαει σαν προσφορα.

Δεν μπορω παντως να εκτιμησω την αξια του mixer

• Like 2
Δημοσ.

εξαρτατε ποσα watt ειναι, για να κανεις ωραιο μάχιμο αφρό (προσωπικά μονο ετσι με αρέσει) θελει τουλάχιστον πανω απο 70-80watt, για να αντεξει στο χρονο (τα μικρα στη αρχη τη παλεύουν αλλα απο κάποια στιγμη σαν να στραβώνουν κ πέφτει αισθητά η απόδοσή τους)

Δημοσ.

7.5 € εχει ο 300γρ nescafe

4.5€ εχει ο flavoured nescafe

οι τιμες πανως κατω...

στο makro το αθροισμα των 2 καφεδων ηταν ακριβως το πακετο..οποτε πραγματι το χτυπητηρι ηταν 100% δωρο

η ενσταση απλα ειναι στην αναγκη του να παεις τον flavoured nescafe (και για μενα επιπλεον η συσκευασια 300γρ)

Παρεπιπτοντως αυτους τους καφεδες υπαρχουν και σε καλυτερες τιμες αμα τους βρεις προσφορα προφανως (πχ -20% carrefour).

Οποτε ψιλοχαλαει σαν προσφορα.

Δεν μπορω παντως να εκτιμησω την αξια του mixer

Δεν είδα οτι ηταν ο μεγάλος. Αν έχει 7.5 και το μιξεράξι είναι πολυ καλό τότε ίσως αξίζει.

Απλά σε αναγκάζει όπως σωστά λές να αγράσεις 300γραμμάρια και flavoured.. 

Αν κάποιος τα αγόραζε ουτος η αλλιώς τότε εντάξει.

Δημοσ.

Αν είναι το γνωστό παλιό μιξεράκι που έδιναν είναι πάρα πολύ καλό. Εννοείται φυσικά αν βάνει τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα με τον καφέ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι το γνωστό παλιό μιξεράκι που έδιναν είναι πάρα πολύ καλό. Εννοείται φυσικά αν βάνει τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα με τον καφέ.

Ειναι ιδιο ακριβως, εχω το παλιο πήρα και 2 καινούργια

Δημοσ.

Παιδιά όσον αφορά το μίξερ,κατά τη γνώμη μου αξίζει μόνο σε "φορητες" καταστάσεις. Για το σπίτι με ένα εικοσάρικο παίρνεις σταθερό που φυσάει.Έχω ένα εδώ και 7 χρόνια και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος με την αξιοπιστία του.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά όσον αφορά το μίξερ,κατά τη γνώμη μου αξίζει μόνο σε "φορητες" καταστάσεις. Για το σπίτι με ένα εικοσάρικο παίρνεις σταθερό που φυσάει.Έχω ένα εδώ και 7 χρόνια και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος με την αξιοπιστία του.

/Offtopic

Αμα δεν εχεις χωρο ομως οπως ενας φοιτητης η εργενης πχ. ειναι must ενα χειρος ασχετα απο το συγκρκιμενο.

Δημοσ.

επιβεβαιώνω οτι το μιξεράκι της νεσκαφε είναι πολύ καλό και δυνατό. Το δοκίμασα χθές.

Είχε 5 κομμάτια στο Σκλαβενίτη Μελίσσια.

Δημοσ.

Παιδιά το μιξεράκι του Nescafe το έχω 3-4 χρόνια.Είναι δυνατο - κάνει  το αφρόγαλα για τον fredo σε 30 δευτερόλεπτα - και είναι σκυλί.

έχω μπει στο τρυπάκι να πάρω άλλο ένα για καβάτζα.

Πάντως ο Σκλαβενίτης στην Αγία Παρασκευή και στό Χαλάνδρι είναι γεμάτος με μιξεράκια Nescafe

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...