Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μου εμφανιζει 3-4 μεγαλα σουπερ μαρκετ (Carrefour-Bazaar) . Θα το χρησιμοποιησω με την πρωτη ευκαιρια.

εγώ με το που πάω να βρω καταστήματα μου λέει ότι πρέπει να ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις το Location services.

τα έχω όλα ενεργοποιημένα αλλά τίποτα.

Και πως γίνεται η διασταύρωση ότι όντως ψωνίσες;

για να σου δώσει τα χρήματα σου ζητάει κάποια στοιχεία από την  απόδειξη του σούπερ μαρκετ

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παραπάνω να έχει η απόδειξη από το barcode του προϊόντος και τα στοιχεία της επιχείρησης;

Νομίζω κατάλαβα, αφού rtfm. Η εφαρμογή ζητάει κάποια στοιχεία από την απόδειξη και λογικά είναι συνδεδεμένη με το εκάστοτε κατάστημα. Εξακριβώνει ότι όντως αγοράσαμε τα συγκεκριμένα είδη και μας πιστώνει το λογαριασμό στην τράπεζα.

Δημοσ.

Μόλις το έβαλα το pockee σε Android. Λειτουργεί αλλά πρέπει να επισκεφθώ σούπερ μάρκετ για να το ελέγξω. Και για να καταλάβω, έχει 0.80 λεπτά τις αμστελ. Τις αγοράζω εγώ σε κανονική τιμή και μετά από κάποιον καιρό μπαίνουν τα χρήματα στο λογαριασμό;

Αυτό το Pockee είναι πολύ καλό!

Δημοσ.

σχετικα με τον μασουτη.παλαιοτερα ειχε και τα ανταλακτικα σε προσφορα.και oral b και gillette.πλεον τα σταματησαν ευτυχως στοκαραμε.επισης η προσφορα ειναι προσφορα φυλλαδιου οποτε no news.

παντως δεν ξερω αν ειναι λογβ καλοκαιριου αλλα οι προσφορες του carrefour ειναι πλεον τριημερες και διημερου.

Δημοσ.

Δεν ξερω τιμη δεν ξερω γραμμαρια αλλα στον Σκλαβενιτη εχει τα κορν φλεικς 1+1 δωρο

τα βάζουν ανα καιρούς 1+1 δώρο της kellogs τα κλασικά.

Ωραία είναι σε σχέση με κάτι fitness που δεν τρώγονται με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Παρασκευή 22.08, από τις 13:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:
-25% στα chips/snacks
-25% στους χυμούς (ψυγείου & μακράς διάρκειας)

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...