Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηταν μια "οφτοπικ" παρεμβαση για το που εχει φτασει η τιμη τους

και φυσικά δεν ήταν κάτι προσωπικό εναντίον των "λαγωνικών των προσφορών" που μας έχουν καβατζώσει άγρια ουκ ολίγες φορές!

μια απλή διαπίστωση ήταν.

πριν 1-2 χρόνια η τιμή τους ήταν κάτω από 1 ευρω και τώρα το 1,19 χαρακτηρίζεται προσφορά!

• Like 7
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οι τιμες εχουν πεσει και στις λαικες παιδια, και με 0.60 βρηκε γνωστος πριν 4-5 μερες σε λαικη αγορα. Από τον Βασ. πριν 25 μερες στα 1.99/κιλο που πηρα κατι πρασινα, όταν αλλου ειχαν 3€, ηθελες 5 για να παρεις ζουμι ενός. Προφανως για να πεφτουν οι τιμες, περασε η εποχη που υπηρχε ελλειψη.

• Like 3
Δημοσ.

10% έκπτωση στον λογαριασμό κάθε Τρίτη στα ΑΒ Βασιλόπουλος Θεσσαλονίκης.
Ισχύει συνδυαστικά με όλες τις άλλες προσφορές.

Δεν θυμάμαι ως πότε ισχύει, αλλά νομίζω είναι για αυτόν τον μήνα. Θα ξαναρωτήσω αύριο.
Ελπίζω να είναι και σε άλλες πόλεις.

Μου το είπε η μάνα μου που δουλεύει εκεί (πότε θα πάρεις σύνταξη μάνα;), οπότε τα ευχαριστήρια σε εκείνη.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποσο παλια μιλας γιατι δεν θυμαμαι ποτε να τρεχει προσφορα για ανταλλακτικα gillete και σε συνδυασμο με κουπονι απο επιθυμιες.

γινοταν στον μασουτη πριν κανα χρονο.οταν ειχε προσφορα -40% στα gillette επαιρνε και το κουπονι.
επισης στο ιδιο supermarket η εκπτωση απο τους ποντους μπορει να γινει εκεινη την στιγμη.ποντοι 3ε=1ποντος 200ποντοι=-6ευρω.
Δημοσ.

γινοταν στον μασουτη πριν κανα χρονο.οταν ειχε προσφορα -40% στα gillette επαιρνε και το κουπονι.

επισης στο ιδιο supermarket η εκπτωση απο τους ποντους μπορει να γινει εκεινη την στιγμη.ποντοι 3ε=1ποντος 200ποντοι=-6ευρω.

Αχα, δεν υπαρχει Μασουτης προς το κατω και ετσι δεν το ηξερα. ;)

Δημοσ.

Ειδα σημερα στο Carrefour το κορυφαιο για μενα Ψωμι για Τοστ Δεκα του Καραμολεγκου 1+1 δωρο στο 1.7 Ευρω.Δεν γνωριζω μεχρι ποτε ισχυει.

Επισης η ιδια προσφορα στα ΟΚ Μarket μεχρι 15/10.

Εχω να παρω αρκετους μηνες αλλη μαρκα καθως πετυχαινω συνεχεια σε διαφορετικα σουπερ μαρκετ την παραπανω προσφορα

Εξαιρετικη τιμη για εξαιρετικη ποιοτητα και ποσοτητα!

Μπραβο στον Αρχηγο της Επαναστασης Καραμολεγκο!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σκλαβενίτης όταν το έιχε βγάλει προσφορά 1+1 πολύ πριν το καλοκαίρι για να περαστεί το 1+1 είχε δικά του κουπόνια ακριβως κάτω από τα ψωμιά.

Βλέπω το κουπόνι ότι έχει ισχύ μέχρι τον 12/2014.

και λέω δεν παίρνω καμιά 10αριά κουπόνια και βλέπουμε αν περνάνε μετά....

Τελικά το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω σκλαβενίτη όποτε θέλω ψωμι του τόστ και με το κουπόνάκι αυτό τα παίρνω πάντα 1+1.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σκλαβενίτης όταν το έιχε βγάλει προσφορά 1+1 πολύ πριν το καλοκαίρι για να περαστεί το 1+1 είχε δικά του κουπόνια ακριβως κάτω από τα ψωμιά.

Βλέπω το κουπόνι ότι έχει ισχύ μέχρι τον 12/2014.

και λέω δεν παίρνω καμιά 10αριά κουπόνια και βλέπουμε αν περνάνε μετά....

Τελικά το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω σκλαβενίτη όποτε θέλω ψωμι του τόστ και με το κουπόνάκι αυτό τα παίρνω πάντα 1+1.

ειναι εδω και ενα μηνα σχεδον σε μαρινοπουλο-Γαλαξία-Σκλαβενίτη......και μάλλον και σε αλλα σουπερ

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, και εγω από άλλο σουπερ περισσοτερο από ένα μηνα πριν, αν και δεν με τρελανε, υπαρχει και καλυτερο ψωμι για τοστ.

Σημερα μπηκα σε καρφουρ σχεδόν περαστικος, για ΕΝΑ προιον του φυλλαδιου, και δυστυχως εγινε όπως το περιμενα, αδειο το ραφι, πρωτη μερα της προσφορας, κατά τις 12 το μεσημερι μαλιστα, σε ένα προιον με διαρκεια ζωης 2-3 μηνες που κανεις ως πελατης δεν μπορει να στοκαρει ποσοτητα, μαργαρινη σοφτ για ψωμι! Δεν πηρα μαργαρινη, δεν πηραν τα λεφτα μου. Ουτε 0.01€. Μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Από όσο ξέρω τα καρφουρ ποτέ δεν στοκάρουν... νομίζω ότι οι αποθήκες τους είναι από πολύ μικρές ως ανύπαρκτες...

... έχουν σύμβαση με τον προμηθευτή ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων του...

Δημοσ.

κάτσε να γελάσουμε.

σε καμιά ώρα θα πάω να πάρω και εγώ.

θα κοιτάξω να σας πω πόσα ράφια είναι άδεια.

Απορώ αν θα βρώ και τυρι τοστ Νουνου που είναι σε προσφορά.

Σκλαβενίτη έχει πάειι κανείς χτές ή σήμερα να μας πει αν παίζει καμιά καλή προσφορά?

Δημοσ.

Το καρφουρ εχει γινει το πιο αθλιο σ/μ.

Με το ζορι παταω και εχω πει και στη μανα μου να ξεκοψει απ'αυτους. Θυμαμαι οταν βαζαν ολες τις φετες 5 ευρω, πηγαινα σα μλκς να παρω φετα μεβγαλ και ποτέ ΜΑ ΠΟΤ'Ε δεν είχαν.

Οι προσφορες που θα βρω στο φυλλάδιο και θα τις εχουν οντως, ειναι 1 στις 10. Φτάνει πια με τη κοροϊδία τους!

Edit: Για οποιον εχει απορια, οχι δε πηγαινα εγω η θείτσα ( ! ) τις τελευταιες μερες. Αν ειχαν πχ τις φετες 5 ευρω τη τεταρτη και πεμπτη πηγαινα τη πρωτη μερα κατα τις 12 και μου ελεγαν πως τελειωσε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...