Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξ ΕΛΟΜΑΣ και τα @@ μας...δεν μπορω να βρω πουθενα την Oral B...ΟΥΣΤ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΗΝ ΠΗΡΑ 4,5€ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ -8€

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως πρέπει να φτιάξουμε τόπικ ή κάποιος που πάει συστηματικά να ανεβάζει εδώ κάποιες από τις προσφορές του Σκλαβενίτη.... Είπαμε να κρατάει low profile αλλά το έχουν παρακάνει νομίζω... να μην έχει μια σελίδα να βάζει τις προσφορές του είναι ντροπή εν έτει 2015...αλλά αφού πάει καλά, δεν μπορούμε να του πούμε και κάτι...

Ίσως φοβάται ότι αν ανεβάζει τις προσφορές, θα γίνεται πανικός , θα εξαντλούνται και μετά ο κόσμος θα παραπονιέται όπως γίνεται στο Καρφούρ... ενώ τώρα αφού είναι μυστικές οι προσφορές και δεν τις ξέρει κανείς εκ των προτέρων, πας στο κατάστημα και είναι απλά μια ευχάριστη έκπληξη αν πετύχεις κάποια... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οι προσφορές είναι για να κάνεις κίνηση και να μην έχεις όλα τα είδη σε μεγάλες ποσότητες στην αποθήκη σου (από τη μεριά του καταστήματος). Έτσι δεν μπορεί να μην θέλεις να πουλήσεις. Μην φανταστεί κανείς ότι πουλάει κάποιος χωρίς κέρδος.

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα carefour Σπάτα  να δώ αυτο το 30% που διαφημίζουν στα θερμαντικά και σας ενημερώνω.

Είχε το izzy LH03 καλοριφέρ λαδιού 2500w αρχική τιμή 64.90 και με την έκπτωση έβγαινε 45 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/3962108/Izzy-LH03.html 

Κοντά στα 55 τελική στο σκρουτζ. 

Επίσης είχε κάτι καρφουρ καλοριφέρ λαδιού με 24 ευρώ τα 2500watt .Δεν τα εμπιστεύομαι προσωπικά.

ΟΛΑ τα υπολοιπα Kerosun Singer και κανα 2 άλλα είχαν αρχικές τιμές στο Θεο και με το 30% εβγαιναν πάνω κάτω στα ίδια με τα skroutzoμάγαζα.

Σιγά μην έδιναν τα επώνυμα με αρχικές τιμές φυσιολογικές και 30% εκπτωση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρινόπουλος δεμένη συσκευασία coca cola 1,5 lt , 3+1 δώρο με τιμή 4,32 ευρώ .

Με το -20% πάει η τετράδα στα 3,46 δηλαδή 0,86 το μπουκάλι του 1,5 lt (0,58 ευρώ/lt) 

Φόρτωσα μερικές ;)

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ.

Και Zero;

Γιατί αν και στην αρχή δε μου πολυάρεσε, πλέον δε μπορώ να πιω κανονική (όχι ότι είμαι του αναψυκτικού, αλλά λέμε).

και light ?

Στο καταστημα Αμπελοκήπων 3+1 δώρο είχε μόνο την κανονική. (τις zero & light  τις είχε μόνες τους ή σε ζευγαρι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...