Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά σε όλες/όλους και στις οικογένειές σας!

ΕΛΟΜΑΣ 16/4 - 18/4

My market 16/4 - 18/4

-Χρυσελιά ελαιόλαδο κλασικό 5 λίτρων 16,95€

-Palmolive αφρόλουτρα 650ml 2,20€

-Pampers active fit και easy up οικονομική συσκευασία 8,90€

-40% σε όλα τα χαρτιά υγείας Ζewa

Μασούτης 14/4 - 18/4

πήρα σήμερα αφρολουτρα palmolive μεγαλα 1+1 με 2,20€ απο mymarket βέβαια, το κακό ηταν οτι τα είχε μονο με μια μυρωδια 1+1, είχε αρκετά τεμάχια. Επίσης έχει στο φυλλάδιο και τα babylino sensitive πάνες οικονομικές συσκευασίες -40%, κάτι λιγοτερο απο 9€ τελική. Με κουπονακι -4€ απο την ΜΕΓΑ κάτω απο 5€ οι 50 πανες
  • Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικά αν πετύχετε τις δεμένες 1+1 συσκευασίες τότε είναι χάρισμα..

....το νου σας στα "δεμένα" όμως, γιατί μπορεί αποσμητικό και αφρόλουτρο να έχουν διαφορετικό χρώμα. Έτσι την πάτησα εγώ και έτρεχα για αλλαγές.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κρατήσει τα κουπόνια της ΕΚΟ για τις τσάντες Ellehammer. Το μέλος PETROS13 προσφέρθηκε και τις έστειλε, όμως φαίνεται να υπήρξε θέμα με το ταχυδρομείο και έτσι δεν έχω παραλάβει. Όποιος τα έχει ας επικοινωνήσει με πμ.

Δημοσ.

πήρα σήμερα αφρολουτρα palmolive μεγαλα 1+1 με 2,20€ απο mymarket βέβαια, το κακό ηταν οτι τα είχε μονο με μια μυρωδια 1+1, είχε αρκετά τεμάχια. Επίσης έχει στο φυλλάδιο και τα babylino sensitive πάνες οικονομικές συσκευασίες -40%, κάτι λιγοτερο απο 9€ τελική. Με κουπονακι -4€ απο την ΜΕΓΑ κάτω απο 5€ οι 50 πανες

Καλημερα!

Τι κουπονακι ειναι αυτο που αναφερεις?

Δωσε λεπτομεριες αν μπορεις!

Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κρατήσει τα κουπόνια της ΕΚΟ για τις τσάντες Ellehammer. Το μέλος PETROS13 προσφέρθηκε και τις έστειλε, όμως φαίνεται να υπήρξε θέμα με το ταχυδρομείο και έτσι δεν έχω παραλάβει. Όποιος τα έχει ας επικοινωνήσει με πμ.

Δεν το ελεγες 2-3 μερες νωριτερα; Την Τριτη νομιζω τα πεταξα, οταν καθαριζα το γραφειο μου. Κριμα :-(

Δημοσ.

βασιλοπουλος= -50% το σουπλιν και η προσφορα του μικρου με τα φρουτα (2 = 100 ποντοι)

1,55*4=6,20€ δινει δωρο επιταγη 6€, αρα 0,20€ στην τελικη αναλυση

• Like 7
Δημοσ.

βασιλοπουλος= -50% το σουπλιν και η προσφορα του μικρου με τα φρουτα (2 = 100 ποντοι)

1,55*4=6,20€ δινει δωρο επιταγη 6€, αρα 0,20€ στην τελικη αναλυση

ειναι σιγουρο αυτο; οτι εχει ξανα τα 2 μαζι, 100 ποντους;;

Δημοσ.

Παιδιά για την προσφορά του ΑΒ με -50% στα soupline...

Στο καινούριο φυλλάδιο του έχει Soupline ultra fruity sensations 750ml σε 2 αρώματα 3,10€/τεμάχιο και με 2 τεμάχια 100 πόντους στην κάρτα.

Σκέφτομαι ότι άν έχουν όλα τα soupline -50% σήμερα και αύριο, τότε θα πρέπει να πηγαίνει από 3,10 στα 1,55 το τεμμάχιο

και σε αυτά τα 2 με τους πόντους: 1,55€+1,55€+100 πόντους στην κάρτα (3,00€ δηλαδή) τότε έχω την εντύπωση πως αν γίνεται αυτό τότε θα μας βγει το κάθε ένα μπουκάλι στα 0,05€....

Αν έχει χρόνο κάποιος και μπορεί να πάει να το τσεκάρει ας μας ενημερώσει.

Εγώ θα μπορέσω να πάω αύριο. και τότε θα σας πω αν ήταν σωστή η σκέψη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...