Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα mymarket πιστεύω αξίζει (αν βρείτε) η δεμένη συσκευασία ντετολ ανταλλακτικών κρεμοσάπουνων  2+1 και -40% , βγαίνει στα 2,38€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ένα μέιλ από Uber για δωρεάν σούσι. Σήμερα και αύριο από 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4. Πληροφορίες εδώ.

Edit: (To δοκίμασα μόλις τώρα και σε όλη την Αττική λέει κανένα σούσι διαθέσιμο. Μάλλον θα είχε 5 τεμάχια :Ρ διαθέσιμα. Τζάμπα διαφήμιση...)

Επεξ/σία από besddimo
Δημοσ.

Μου ήρθε ένα μέιλ από Uber για δωρεάν σούσι. Σήμερα και αύριο από 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4. Πληροφορίες εδώ.

Edit: (To δοκίμασα μόλις τώρα και σε όλη την Αττική λέει κανένα σούσι διαθέσιμο. Μάλλον θα είχε 5 τεμάχια :Ρ διαθέσιμα. Τζάμπα διαφήμιση...)

Πήρα εγώ κανονικά, μια χαρά όλα, έκανα 3-4 προσπάθειες και μου έβγαλε διαθέσιμο, σε 5 λεπτά ήταν στο γραφείο. Φάγαμε και σήμερα.

Δημοσ.

Παιδιά κανένα διαθέσιμο μου βγαζει μολις κάνω δεξιά αλλα αν πατήσω πάνω με αφήνει να κάνω αίτημα. Να κάνω ή θα χρεώσω;

Δημοσ.

Παιδιά κανένα διαθέσιμο μου βγαζει μολις κάνω δεξιά αλλα αν πατήσω πάνω με αφήνει να κάνω αίτημα. Να κάνω ή θα χρεώσω;

Τώρα μάλλον σίγουρα θα χρεωθείς γιατί είναι από 13:00-16:00. Για αύριο δε ξέρω τι γίνεται μιας και εμένα μου έβγαζε μόνιμα κανένα διαθέσιμο οπότε δε δοκίμασα καν.

Ίσως ξέρει ο ALekzUnder που το έκανε.

Δημοσ.

Από τις 13:15 μέχρι και τις 16:30

Κανένα όχημα δεν πλησίασε το κέντρο Αθηνών πάρα μόνο 3 οχήματα που ήταν σχεδόν ακίνητα ανάμεσα στο Μαρούσι και την Φιλοθέη

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Πήρα εγώ κανονικά, μια χαρά όλα, έκανα 3-4 προσπάθειες και μου έβγαλε διαθέσιμο, σε 5 λεπτά ήταν στο γραφείο. Φάγαμε και σήμερα.

Σε ποια περιοχή ήσουνα;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γαλαξίας  28/4 - 2/5

ΕΛΟΜΑΣ  29/4 - 2/5

Carrefour Μαρινόπουλος  28/4

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τις 16:00 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων.

-20% στα λάδια (και χθες λάδι είχαν στο ''Happy hour''...παράδοξο)

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων καθώς και τα καταστήματα Carrefour Express σε Πετρούπολη, Π.Φάληρο, Φιλαδέλφεια, Άστρος Κυνουρίας, Αταλάντη, Σάμο, Λαύριο, Μεγαλόπολη, Βόλο, Άλιμο και Πέραμα
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Επεξ/σία από efkola
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

10ήμερο κοινωνικής αλληλεγγύης (?? !!!)

Ναι με επεισαν εμενα προσωπικα, ότι είναι κοινωνικη αλληλεγγυη ο λογος. :P

Το εβαζε και "κάθε Τριτη - Τεταρτη" το 30% πριν κανενα μηνα (δεν ξερω για ποσο καιρο - ειχε παντως "ταμπελες" στα τζαμια), αλλα δεν ενθουσιαστηκα - ετσι δεν το εβαλα και εδώ - μια φορα ψωνισα μονο: Το γαλακτομπουρεκο ηταν σε πλαστικο ταψακι αντι σε αλουμινιου, η τουρτα (που τωρα εξαιρείται ενώ τοτε οχι) δεν μου αρεσε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...