Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερη προσφορα σε πανες εχει το επομενο Σαββατο 20/06 στα lidl.

Ολες οι οικονομικες συσκευασιες Babylino sensitive στα 7,99€

Ειναι περιπου 50% εκπτωση, δεν το λες και ασχημο (οσοι εχουν μωρα ξερουν...!)

• Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

¨Εχει και ο Σκλαβενίτης (μέχρι χτές τουλάχιστον)

ενδεικτικά babylino no3: 0,18 η πάνα, babylino no2: 0,11 η πάνα.

Δημοσ.

Έχει πολλά scandal των 850ml με στικερ -2€ και έπειτα έκπτωση 40% και βγαίνει τσάμπα! Συγκεκριμενα, αρχική 7,74 - 2 = 5,74 × 0,6 = 3,44€. Πήρα 3 τεμαχια!

Δημοσ.

Έχει πολλά scandal των 850ml με στικερ -2€ και έπειτα έκπτωση 40% και βγαίνει τσάμπα! Συγκεκριμενα, αρχική 7,74 - 2 = 5,74 × 0,6 = 3,44€. Πήρα 3 τεμαχια!

Ωραίος,αν και θα αρκεστώ στα 2 max γτ όσα και να πάρεις μες στο 3ήμερο έχουν φύγει B)

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ οτι βρήκα παγωτά cartdor διάφορες γεύσεις 1,5lit-1κιλο με Στικερ -3€ και τελική τιμή 3€ το μπωλ.

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ τα πηρες και δεν βρηκα ουτε ενα τετοιο ? :P

Χάχαχα έκανα απόθεμα για καλοκαίρι. Στο μεγαλο καρφουρ στην Πυλαία είχε πάντως πάνω από 50 κομμάτια τις 1 που ήμουν εκεί. Είχε αν θυμάμαι vanilla secret και chocolate orgy, αυτά πηρα πάντως εγώ!

Δημοσ.

Καλημέρα, ισχύει απ'ότι είδα -35% για όλες τις πάνες Babylino sensitive μικρες συσκευασίες μέχρι και αύριο 13/06

Οι μικρές συσκευασίες δεν συμφέρουν. Πάντα κοιτάζω για τις οικονομικές.

Ωραίος, θα πάρω κανά δυο (και τρεις αν με παίρνει). Αυτές είναι οι αγαπημένες μου (του μπέμπη δηλαδή :D)

Δημοσ.

Ωραίος, θα πάρω κανά δυο (και τρεις αν με παίρνει). Αυτές είναι οι αγαπημένες μου (του μπέμπη δηλαδή :D)

Μας βλέπω να στηνόμαστε έξω από τα lidl πρωί πρωί σαν τους παππούδες!

Δημοσ.

To στίκερ που το βρίσκουμε;
Δημοσ.

Αυτό είναι scandalo!! 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ένα μήνα περίπου είχε ξαναβγεί στα lidl για babylino.πήγα στις 10 το πρωι και δεν είχε μείνει τίποτα.μια παλέτα φέρνουν λαι όποιος προλάβει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...