Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς πήρες δύο; Ένα κουπόνι δεν επιτρέπεται τον μήνα;

Αφού είναι κολλημένα τα καπάκια στο fairy....

ΛΑθος κανεις μολις ξεβιδωσα το platinum 780ml που εχω στην κουζινα.Τα συγκεκριμενα ειναι βιδωτα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks φιλε τσιμπησα κι εγω 2

Κοιταζοντουσαν οι ταμειες  :ph34r:

Παρεπιπτοντως δεχονται κι ασπρομαυρα τα κουπονια...μια και πανω στο κουπονι δεν γραφει τιποτα για εγχρωμη εκτυπωση

Ευχαριστώ φίλε μου. Κι εμένα, όταν δίνω κουπόνια πάντα παθαίνουν ένα μικρό σοκ οι ταμίες.

Τις πιάνει πανικός, τι είναι τούτος πάλι εδώ λένε; Δεν πειράζει, θα τα μάθουν !!!

Είναι μια από τις καλύτερες προσφορές σε απορρυπαντικό αυτή τη στιγμή πάντως,

να σου πω μετάνιωσα που δεν στόκαρα 5-6 κομμάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την ερχόμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, κερδίζουμε διπλάσιους πόντους στον ΑΒ

στο σύνολο των αγορών μας με την κάρτα AB plus ...

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Βερόπουλο τα cajoline -50% και με τα κουπόνια απο το livesmart βγαίνει τελική το μεγαλο 1500 ml 1,08 και το μικρό 750ml 0,58 σύνολο και των δυο 1,64

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Στον ΑΒ έχει το αριελ σκονη 7.75 αν Εκτύπωσω το κουπόνι από επιθυμίες θα ισχύει και άλλη έκπτωση;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλεπω να υπαρχει κουπονι στις επιθυμιες. Όχι μονο για αριελ, τιποτα δεν εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω να υπαρχει κουπονι στις επιθυμιες. Όχι μονο για αριελ, τιποτα δεν εχει.

Μήπως είναι κανένα κουπόνι βόνταφον;

Δημοσ.

Γενικα τι παιζει με τα κουπονια;Στο livesmart ας πουμε ειναι ευκολο να εκτυπωσεις αλλα λεει εγχρωμα.Στο ασπρομαυρο αφου φαινονται το barcode εχουνε δεμα στο να το δεχτουν;

Στο επιθυμιες παλι δεν μπορω να βρω πως εκτυπωνω.

Καποια βοηθεια;

Δημοσ.

Γενικα τι παιζει με τα κουπονια;Στο livesmart ας πουμε ειναι ευκολο να εκτυπωσεις αλλα λεει εγχρωμα.Στο ασπρομαυρο αφου φαινονται το barcode εχουνε δεμα στο να το δεχτουν;

Στο επιθυμιες παλι δεν μπορω να βρω πως εκτυπωνω.

Καποια βοηθεια;

Όταν θα έρθει η ώρα που θα ανεβάσει κουπόνια θα σε οδηγήσει μόνο του το σύστημα να εγκαταστήσεις ένα λογισμικό στον υπολογιστή σου. Δεν είναι σαν το λαιβσμαρτ που δεν θέλει τιποτα. Εσύ φρόντισε να έχεις ρυθμισμένο τον εκτυπωτη στην έγχρωμη εκτύπωση. Δοκιμαστικά τύπωσε κάτι που δεν θα αγόραζες και μετά τύπωσε κανονικά. (Καμιά φορά μπορεί να κολλήσει λόγω browser. Δοκίμασε και με internet explorer κ λογικά θα παίξει). Αλλά προς το παρόν ούτε εγώ είδα κουπόνια....

Ασπρόμαυρα δεν δέχονται γιατί μπορεί να είναι φωτοτυπίες και καλά. Εγώ προσωπικά ψωνίζω με την ταυτότητά μου πάντα(το λέει και στο κουπόνι πάνω. Το ίδιο κάνω και στις άλλες εταιρείες και ας μην το γράφει κατά ανάγκη, γιατί δεν θέλω να έχω θέμα με την εκαστοτε ταμεία...

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι πάντως και μιλάω από προσωπική εμπειρία ζητάνε τα κουπόνια έγχρωμα .

Κι έτσι μόνο γίνονται δεκτά σύμφωνα με το livesmart
Δημοσ.

Στον ΑΒ μέχρι αύριο.

Κρέμα CIF 500ml αρχική τιμή 1,56 €, έχουμε και λέμε λοιπόν:

1) 15 πόντοι δώρο του ΑΒ , που σημαίνει μείον 0,45 €

2) 30% έκπτωση σε όλα τα καθαριστικά σπιτιού μέχρι αύριο, που σημαίνει κέρδος 0,47 €

3) Κουπόνι -0,50 € από λάιβ-σμάρτ.

Τελική τιμή προιόντος= 1,56-0,45-0,47-0,50= 0,14 €

• Like 7
Δημοσ.

Παντως πανω στα κουπονια του livesmart δεν γραφει τιποτα για εγχρωμη εκτυπωση και το barcode περναει κανονικα. Εμενα 3 φορες δεν μου δημιουργησαν προβλημα.

Εμεις με λεηζερ εκτυπωτη να μη παρουμε δηλαδη ? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...