Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγο στον αβ ράδιο συτι φόρτωσα 18 οδοντόκρεμες Colgate...0,25 η μια βγήκε...

Εμένα ο λογαριασμός μου βγαίνει αλλιώς....

4 οδοντόκρεμες επί 4,49€ =17,96

και σου δίνει 600 πόντους δηλαδή 3 επιταγές των 6€ = 18€

Επομένως βγαίνουν τσάμπα και σου δίνουν και 0,04€ πίσω..... 

• Moderators
Δημοσ.

Μιλατε για αλλο προιον ο ενας και ο αλλος. Οι τελευταιες (4.49) απο α) ο,τι εχω διαβασει εδω και β) δει σε ραφια ΑΒ, δεν υπαρχουν πουθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο αιγαλεω το πρωι ειχε καμια 20-30 και πηρα 12

Στο ρεντη εκει που ειναι και το lidl στα bowling δεν εχει τις πηρα ολες,δεν ξερω αν ξαναβαλανε..
Στον κορυδαλλο στην μεμου ειχε και κει καπου 30-40 σε ειδικο ραφη της colgate πηρα τις 20.
Στον αβ  στην γρηγοριου λαμπρακη στο υψος του κορυδαλλου δεν εχει καθολου οδοντοκρεμες αλλα ειχε 7-8 my planet πηρα τα 2.

Δημοσ.

Στο αιγαλεω το πρωι ειχε καμια 20-30 και πηρα 12

Στο ρεντη εκει που ειναι και το lidl στα bowling δεν εχει τις πηρα ολες,δεν ξερω αν ξαναβαλανε..

Στον κορυδαλλο στην μεμου ειχε και κει καπου 30-40 σε ειδικο ραφη της colgate πηρα τις 20.

Στον αβ  στην γρηγοριου λαμπρακη στο υψος του κορυδαλλου δεν εχει καθολου οδοντοκρεμες αλλα ειχε 7-8 my planet πηρα τα 2.

Ανοιγεις μαγαζι?    :-D

• Like 5
Δημοσ.

Οδοντόκρεμες είχε αρκετές στις 11 το πρωί στον ΑΒ στην αρχή (αρχη) της Βουλιαγμένης (Ν. Κόσμος-Μετς). Την προηγοΰμενη Τετάρτη δεν είχε. Τώρα πήρα 4 αλλά ηταν γεμάτο το ράφι.

Δημοσ.

Ανοιγεις μαγαζι?    :-D

οχι,2 χρονια εχουμε μεχρι να ληξουνε.. ;ρ

4 το ατομα ειμαστε στην οικογενεια , κανεις και μερικες δωρο και εισαι μια χαρα!!

Ααα επισης στον αβ νικαιας(πανω απο την πλατεια κρηνης στην ελλησποντου) δεν εχει ουτε my planet ουτε colgate..

Δημοσ.

Έχουν και οι οδοντόκρεμες ημερομηνία λήξης να ξέρετε....  :-D  (αλήθεια το λέω, καλά δεν θα πεθάνει κανείς, αλλά ενδεχομένως να ελαττώνεται η δραστικότητά της.)

Εντάξει τότε το μόνο κακό είναι να τύχει να μην σου αρέσουν πχ, γιατί εμένα μου τυχαίνει κάποιες οδοντόκρεμες να μην μου αρέσουν, είτε λόγω γεύσης, είτε για άλλους λόγους , οπότε καλό είναι να δοκιμάζετε πριν στοκάρετε...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτές που αγόρασα έκαναν 3,25 η μια...max white men 75ml...θα χρησιμοποιηθούν πάντως...και τις sensodyne που είχαν πάλι πολλούς πόντους και τις είχα αγοράσει...μας τελείωσαν...

Δημοσ.

ΑΒ Δουκισης Πλακεντιας καθολου baby planet.

Βρηκα 6 τελευταίες οδοντόκρεμες και τις πήρα.

ΑΒ Πικέρμι δεν εχει τίποτα.

ΑΒ Λ.Μαραθώνος Παλληνη επισης τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...