Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ πλήρωσα Baby Planet με 6ευρες χωρίς πρόβλημα την προηγούμενη βδομάδα.

Με τις οδοντόκρεμες των 4.49€ όμως το θέμα είναι άλλο. Για να πάρεις τις πρώτες δύο, θα πρέπει να πληρώσεις 9€, και αυτές θα σου δώσουν 300 πόντους, άρα μία 6ευρη συν 100 πόντους στην κάρτα.

Οπότε αν πάρεις άλλες δύο, θα πρέπει να πληρώσεις άλλα 3€, και θα σου βγάζει 2 6ευρες.

Αυτό έκανα σήμερα στη μια συναλλαγή, με ένα υγρό πλυντηρίου, ενώ στη 2η έβαλα το άλλο υγρό και τα υπόλοιπα είδη.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγο στον αβ ράδιο συτι φόρτωσα 18 οδοντόκρεμες Colgate...0,25 η μια βγήκε...

Αξιος..

για πες και σε μας τη μαγικη συνταγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

My market  24/9 - 26/9

-Μαλακτικό ρούχων Soupline ultra 30 μεζ  1,52€

-50% σε όλα τα Dove και Ultrex

-Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  Λατζιμάς  2 λίτρα   9,70€

-Φρέσκες χοιρινές μπριζόλες λαιμού  3,10€/κιλό

Γαλαξίας  24/9 - 26/9

-Κολιός Πολυκάστρου Λευκό μπωλ 1 κιλό  3,69€

-Μακαρόνια Μέλισσα  νούμερο 6,7 και 10  500γρ  0,57€

-40% σε όλα τα υπόλοιπα ζυμαρικά Μέλισσα 500γρ(εξαιρείται η σειρά Χρυσή επιλογή)

-Krispies Παπαδοπούλου (όλες οι γεύσεις) 200γρ  0,77€

-40% στα προϊόντα  Παπουτσάνης

Βερόπουλος  24/9 - 26/9

-Ελληνικό κοτόπουλο Αγροζωή  νωπό  2,29€/κιλό(δεν ισχύει στα καταστήματα που έχουν μόνο τυποποιημένα κρέατα)

-Φέτα Π.Ο.Π. Μυτιλήνης δοχείο  6,49€/κιλό

-40% στα σαμπουάν  Head&Shoulders

-Fairy  πλυντηρίου  1+1 δώρο(ισχύει για ίδιο προϊόν)

-40% στα υγρά χεριών  Fairy  900ml

Επεξ/σία από efkola
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο στον αβ ράδιο συτι φόρτωσα 18 οδοντόκρεμες Colgate...0,25 η μια βγήκε...

Εμένα ο λογαριασμός μου βγαίνει αλλιώς....

4 οδοντόκρεμες επί 4,49€ =17,96

και σου δίνει 600 πόντους δηλαδή 3 επιταγές των 6€ = 18€

Επομένως βγαίνουν τσάμπα και σου δίνουν και 0,04€ πίσω..... 

• Moderators
Δημοσ.

Μιλατε για αλλο προιον ο ενας και ο αλλος. Οι τελευταιες (4.49) απο α) ο,τι εχω διαβασει εδω και β) δει σε ραφια ΑΒ, δεν υπαρχουν πουθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο αιγαλεω το πρωι ειχε καμια 20-30 και πηρα 12

Στο ρεντη εκει που ειναι και το lidl στα bowling δεν εχει τις πηρα ολες,δεν ξερω αν ξαναβαλανε..
Στον κορυδαλλο στην μεμου ειχε και κει καπου 30-40 σε ειδικο ραφη της colgate πηρα τις 20.
Στον αβ  στην γρηγοριου λαμπρακη στο υψος του κορυδαλλου δεν εχει καθολου οδοντοκρεμες αλλα ειχε 7-8 my planet πηρα τα 2.

Δημοσ.

Στο αιγαλεω το πρωι ειχε καμια 20-30 και πηρα 12

Στο ρεντη εκει που ειναι και το lidl στα bowling δεν εχει τις πηρα ολες,δεν ξερω αν ξαναβαλανε..

Στον κορυδαλλο στην μεμου ειχε και κει καπου 30-40 σε ειδικο ραφη της colgate πηρα τις 20.

Στον αβ  στην γρηγοριου λαμπρακη στο υψος του κορυδαλλου δεν εχει καθολου οδοντοκρεμες αλλα ειχε 7-8 my planet πηρα τα 2.

Ανοιγεις μαγαζι?    :-D

• Like 5
Δημοσ.

Οδοντόκρεμες είχε αρκετές στις 11 το πρωί στον ΑΒ στην αρχή (αρχη) της Βουλιαγμένης (Ν. Κόσμος-Μετς). Την προηγοΰμενη Τετάρτη δεν είχε. Τώρα πήρα 4 αλλά ηταν γεμάτο το ράφι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...