Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανταποκριση απο Νοτια προαστια , ΑΒ στην περιοχη του Ελληνικου πααααααααρα πολλα κομματια και απο skip και dove και οτι θες , γεματα τα ραφια ... η εκφραση της ταμιας 8 το πρωι "αξια ανεκτιμητη" .. πηγα με 4 κουπονια ... μα καλα ενα κουπονι δεν βγαζει ? πως εχεις 4 ? ενα εγω ενα η γυναικα μου ενα ο πατερας μου ενα η μανα μου της λεω αλλα ολα στο δικο μου ονομα για να μην κουβαλαω ταυτοτητες ... και ενα πακετο mentos για δροσια :)

• Like 5
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωπ ναι ακυρο, το εκανα πριν ανανεωθουν τα κουπονια αυτο και θεωρησα οτι τα ξαναεβαλαν, αλλα τωρα που το κοιταω οντως δεν υπαρχει. Κριμα

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον , lenor 30 ταμπλετες και μαλακτικο 28μεζ 1+1 δωρο  11,95 +3,15 -9 ευρω απο το pockee (2 κουπονια ) = 6,1 τελικη τιμη , τα δυο πακετα ταμπλετες και τα 2 μαλακτικα.

fairy platinum 1+1 400ml 1,97 -1,4 (2 κουπονια pockee )=0,37 τα δυο .

απο τα carrefour αυτα , θεσσαλονικη στον μαρινοπουλο στην λαγκαδα εχει μαλακτικο , ταμπλετες πηρα τα τελευταια 4 πακετα των 30 ,fairy εχει αρκετα.

Δημοσ.

Απαραδεκτος ο ΑΒ

Στο μεγαλυτερο καταστημα της θεσσαλονικης δεν ειχαν ουτε 1 skip (στη florida - IKEA)

To ιδιο και το αυτο στην Τουμπα (στο τερμα του 12) . Εκει μαλιστα για 2η συνεχομενη βδομαδα δεν ειχαν ουτε τα dove

Για αυτο λεω να γραφετε ακριβως το καταστημα που βρηκατε τι

Δημοσ.

ξέρω πως έχει γίνει πολλές φορές η συζήτηση αλλά εγώ δεν έχω βγάλει άκρη,

μπορώ να περάσω κουπόνι από τις επιθυμίες -1.5€ για το head n shoulders και να χρησιμοποιήσω και το pockee ώστε να βγει δωρεάν το σαμπουάν από το carrefour? 

Δημοσ.

λοιπον , lenor 30 ταμπλετες και μαλακτικο 28μεζ 1+1 δωρο  11,95 +3,15 -9 ευρω απο το pockee (2 κουπονια ) = 6,1 τελικη τιμη , τα δυο πακετα ταμπλετες και τα 2 μαλακτικα.

fairy platinum 1+1 400ml 1,97 -1,4 (2 κουπονια pockee )=0,57 τα δυο .

απο τα carrefour αυτα , θεσσαλονικη στον μαρινοπουλο στην λαγκαδα εχει μαλακτικο , ταμπλετες πηρα τα τελευταια 4 πακετα των 30 ,fairy εχει αρκετα.

fixed

επισης μαρινοπουλος για οποιον δε εχει δει lenor 1+1. 3,15-1-1(pockee)/2=57 λεπτα του μπουκαλι.

Δημοσ.

αβ βριλήσσια κανένα σκιπ

πρωι πρωι εμφανίστηκε άνθρωπας και πήρε 80τμχ (τάδε έφη ταμίας)

μήπως είμαστε μ@λ@κες που προσπαθούμε να πάρουμε μόνο 2

• Like 1
Δημοσ.

μαρινοπουλος και carrefour το ιδιο δεν ειναι ? οποτε σε ενα μεγαλο μαγαζι θα εχει απο ολα τα παραπανω ε ?

υποθετω τα 80 τεμαχια θα ηταν καποιος που εχει μαγαζι ... τα αγοραζει 3 ευρω και τα πουλαει μετα στο μαγαζι πχ 10 ... και ειναι και χαρουμενος οποιος το παρει 10 απο 12 που εχει κανονικα στα super market

Δημοσ.

Καραγκιοζιλίκια. Αλλα super market στις προσφορές έχουν όριο 3 τεμάχια ανα ΑΦΜ. Κακώς τον άφησαν να πάρει τόσα.

• Like 2
Δημοσ.

αβ βριλήσσια κανένα σκιπ

πρωι πρωι εμφανίστηκε άνθρωπας και πήρε 80τμχ (τάδε έφη ταμίας)

μήπως είμαστε μ@λ@κες που προσπαθούμε να πάρουμε μόνο 2

Δηλ. χρησιμοποίησε 80 livesmart κουπόνια; ...αν είναι έτσι είναι για πολύ κράξιμο κι αυτός και η ταμίας που τα δέχτηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...