Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα παρελαβα και εγω τα ξυραφακια Mach 3 Turbo...απο τα οποια αφαιρεθηκε το turbo...μου στειλαν τα απλα δηλαδη !
Για να δουμε τι θα παιξει τωρα 

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως το μονο που βρισκω ειναι το (απο facebook)

Τελικα ισχυει για τα Σ/Μ σε ολες τις περιοχες; (εχει σχεση με το "επιθυμιες"?) Εχει σε καποιο καταστημα ισως περισσοτερες λεπτομερειες (γιατι μεχρι τωρα ουτε σκιπ, ουτε μμμιλκ με ενδιαφερουν)?

Ναι αυτο που βρηκες ειναι. Εχει αρκετα προιόντα και ΔΕΝ εχουν σχεση με τις επιθυμιες. Ισχυει για καρφουρ, μαρινοπουλο, βεροπουλο, βασιλοπουλο, μασουτη, κ.α μεχρι και lidl.

Δημοσ.

Τελικα παρελαβα και εγω τα ξυραφακια Mach 3 Turbo...απο τα οποια αφαιρεθηκε το turbo...μου στειλαν τα απλα δηλαδη !

Ε αφού σου έστειλαν τα ατμοσφαιρικά,πας στην κλασική λύση.Μια βελτίωση 1ου σταδίου να πάρουν τα πόδια τους και αλλαγή λεπίδας από μεγαλύτερο μοντέλο.Αλλά πάλι θα πρέπει να ξυρίζεσαι στις ψηλές στροφές,στις χαμηλές δεν θα κόβουν καλά όπως τα turbo.

:lol: :P

Πέραν της πλάκας,είναι στεγνή κοροϊδία να στέλνουν ότι να ναι όταν διαφημίζουν συγκεκριμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη (έχω παλαιότερα original) και τους έστειλα ένα μήνυμα με την περιγραφή όσων έχω αναφέρει εδώ και ζήτησα επιστροφή των χρημάτων, αλλά δεν απάντησαν ακόμη.

Δημοσ.

Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη (έχω παλαιότερα original) και τους έστειλα ένα μήνυμα με την περιγραφή όσων έχω αναφέρει εδώ και ζήτησα επιστροφή των χρημάτων, αλλά δεν απάντησαν ακόμη.

Εγω ειχα αμεση απαντηση με 2 επιλογες

Επιστοφη χρηματων ή αποστολη εκ νεουν των σωστων ανταλλακτικων

Δημοσ.

Εγω ειχα αμεση απαντηση με 2 επιλογες

Επιστοφη χρηματων ή αποστολη εκ νεουν των σωστων ανταλλακτικων

Έστειλες μήνυμα ή τους τηλεφώνησες;

Δημοσ.

Έστειλες μήνυμα ή τους τηλεφώνησες;

Τηλεφωνο πηρα 2 φορες για 15 λεπτα παπαλα...δε μπορουσα να πιασω

Εστειλα email και λυθηκαν ολα ετσι

Δημοσ.

Τηλεφωνο πηρα 2 φορες για 15 λεπτα παπαλα...δε μπορουσα να πιασω

Εστειλα email και λυθηκαν ολα ετσι

Αναζήτησα το μήνυμα που τους έστειλα και διαπίστωσα ότι υπήρχε λάθος στη διεύθυνση [email protected] και για το λόγο αυτό δεν είχε φύγει.

Το κακό με το google, σε σχέση με το outlook, είναι ότι τα μηνύματα μη αποστολής τα αρχειοθετεί μαζί με το μήνυμα και όχι στα εισερχόμενα ώστε να το δεις.

Το έστειλα πάλι και περιμένω απάντηση.

• Moderators
Δημοσ.

Εχει μαθει κανεις τι συμβαινει με τα κουπονια του epithimies και ξαφνικα εμεινε μονο για ενα προιον; Αποχωρουν απο το "αθλημα";

Εχουν περασει αρκετες ημερες (10; ) για να πει κανεις οτι ειναι προβλημα του συστηματος τους. Δεν βλεπω να αλλαζει κατι...

Και βεβαια μενουν εκει οδηγιες οπως "Πριν ξεκινήσω να μην ξεχάσω... Να επιλέγω μέχρι 10 κουπόνια τη φορά. Μόλις τα εκτυπώσω, μπορώ να επιλέξω τα επόμενα 10.". Για ποιο σκοπο; Για να μας διασκεδαζουν;;;  :rolleyes:

Δημοσ.

οχι ετσι κανουν παντα....και παλια σε εντυπη μορφη το ιδιο ηταν..υπηρχαν 3 εκδοσεις ετησιως

σε καποια φαση θα ξαναβγαλουν..θα εχουν μια "διαρκεια ζωης" ..μετα δε θα εχουν για ενα διαστημα ..και παει λεγοντας

• Moderators
Δημοσ.

Στην εντυπη ομως μορφη αν θυμαμαι καλα (αφου μου ερχοταν για αρκετα χρονια) ειχαν 3μηνη διαρκεια, οποτε σχεδον μονιμα ειχες κουπονι σε ισχυ. (σχεδον μονιμα τουλαχιστον-δεν ειμαι 100% σιγουρος).

Επισης στην ηλεκτρονικη μορφη δεν μου ειχε ξανατυχει να μην υπαρχουν κουπονια ενα χρονο πανω κατω που επισκεπτομαι (οχι καθε βδομαδα ειναι η αληθεια) το σαιτ. (Εκτος αν συμβαινει σπανιως αυτο που βλεπουμε τωρα).

Ειχα παρατηρησει πως οποτε τελειωνε η διαρκεια των "προηγουμενων" (τελος του μηνα) εβγαιναν νεα. Μαλιστα τωρα μεχρι 10-15 Μαιου υπηρχαν τα κουπονια που ειχαν ισχυ μεχρι τελος Μαιου και ξαφνικα τα εξαφανισαν πριν την ληξη τους. Δεν ειναι περιεργο; 

Δημοσ.

στην εντυπη μορφη καλα θυμασε ειχα την ισχυ που λες..αλλα υπηρχαν μονο 3 εκδοσεις το χρονο..αρα δε κρατουσαν ολο το χρονο

οσο για τα ηλεκτρονικα εχει ξαναγινει νομιζω..να υπαρχει μια "νεκρη" περιοδος

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος έχει προβλημα με το νερό βρύσης βλεπε αθηνα, θεσσ .... και ψάχνει για φιλτρα νερου βρήκα στο amazon.co.uk , κανατα 1,4 lt , 10,67 λιρες και εχει πακέτο με 6 φίλτρα  28,66 λιρες.

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000B4OA5Q/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1">λινκ

Στο βασιλοπουλο η κανάτα έχει 25 και κάτι ευρώ.....

Δημοσ.

Οποιος έχει προβλημα με το νερό βρύσης βλεπε αθηνα, θεσσ .... και ψάχνει για φιλτρα νερου βρήκα στο amazon.co.uk , κανατα 1,4 lt , 10,67 λιρες και εχει πακέτο με 6 φίλτρα 28,66 λιρες.

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000B4OA5Q/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1">λινκ

Στο βασιλοπουλο η κανάτα έχει 25 και κάτι ευρώ.....

Τα 12 φίλτρα με ΦΠΑ ελληνικό 26,64 λίρες...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001T9N51M/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...