terry308 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ή πάς κουπόνια - > Βούτυρο και το βρίσκεις πρώτο
akisthegreat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το κουπόνι στο σάιτ Μινέρβα-Χωριό είναι στην 8η σειρά το δεξιό (συσκευασία με αλουμινόχαρτο) Γράφτηκα αλλά δεν κατάλαβα την διαδικασία. Το τυπώνω κατευθείαν? Δεν βγάζει κάποιο barcode. Πως θα περάσουν την έκπτωση στο ταμείο? Ούτε βλέπω κάποιο καλάθι για να προσθέσω κουπόνια και να τα εκτυπώσω....
killertomato Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 στον ΑΒ έχει μπισκότα μιράντα ολικής με στίκερ -0.30€ και έκπτωση -25% λόγω προσφοράς , βγαίνει τελική 0.84 (1.42-0.30=1.12-25%)
batatoudis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γράφτηκα αλλά δεν κατάλαβα την διαδικασία. Το τυπώνω κατευθείαν? Δεν βγάζει κάποιο barcode. Πως θα περάσουν την έκπτωση στο ταμείο? Ούτε βλέπω κάποιο καλάθι για να προσθέσω κουπόνια και να τα εκτυπώσω.... Με την εγγραφή σου έρχεται ένα πρώτο mail με ένα link για ενεργοποίηση του λογαριασμού. Αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει να περιμένεις και ένα δεύτερο mail που αναφέρει ότι ο λογαριασμός σου ενεργοποιήθηκε, και περιέχει το username και το password. Κάνεις login με αυτά (πλέον φαίνεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας ότι έχεις μπει με τα στοιχεία σου), και μετά μπορείς να επιλέξεις κουπόνια που θες να εκτυπώσεις. Τέλος ανεβαίνεις στο πάνω μέρος της σελίδας, κάτω από τις οδηγίες για τα 3 βήματα χρήσης των κουπονιών, και υπάρχει ένα πλήκτρο που γράφει ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Μπορείς αν θέλεις να εκτυπώσεις και σε virtual printer για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αποτύχει η πρώτη εκτύπωση (τουλάχιστο εγώ το έκανα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στο ταμείο να σιγουρευτώ ότι είναι αποδεκτό). Bonus hint: Σε μένα τα mail ενεργοποίησης ήρθαν στα spam του gmail 1
akisthegreat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με την εγγραφή σου έρχεται ένα πρώτο mail με ένα link για ενεργοποίηση του λογαριασμού. Αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει να περιμένεις και ένα δεύτερο mail που αναφέρει ότι ο λογαριασμός σου ενεργοποιήθηκε, και περιέχει το username και το password. Κάνεις login με αυτά (πλέον φαίνεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας ότι έχεις μπει με τα στοιχεία σου), και μετά μπορείς να επιλέξεις κουπόνια που θες να εκτυπώσεις. Τέλος ανεβαίνεις στο πάνω μέρος της σελίδας, κάτω από τις οδηγίες για τα 3 βήματα χρήσης των κουπονιών, και υπάρχει ένα πλήκτρο που γράφει ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Μπορείς αν θέλεις να εκτυπώσεις και σε virtual printer για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αποτύχει η πρώτη εκτύπωση (τουλάχιστο εγώ το έκανα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στο ταμείο να σιγουρευτώ ότι είναι αποδεκτό). Bonus hint: Σε μένα τα mail ενεργοποίησης ήρθαν στα spam του gmail Ωραίος! Ευχαριστώ. Δέχονται τα κουπόνια ασπρόμαυρα? Δεν βλέπω να λέει κάπου για "μόνο" έγχρωμα.
nikalmo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα, τα κουπονια απο το livesmart τα δεχεται ο μασουτης;επειδη εχει 40% τα dove και τα ultrex
batatoudis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος! Ευχαριστώ. Δέχονται τα κουπόνια ασπρόμαυρα? Δεν βλέπω να λέει κάπου για "μόνο" έγχρωμα. Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν έχω δοκιμάσει ούτε τα έγχρωμα ακόμη..
SKRUTZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 δεν το βρηκα στο site τους... πίστευε και μη ερεύνα... 1
pantelikas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Πήρα σήμερα στο Καρφούρ βούτυρο αγελάδος ανάλατο Χωριό 250gr. Αρχική τιμή 2,34 με στίκερ -0,60€ ενσωματωμένο πάνω στη συσκευασία. Τους έδωσα κουπόνι -0,60 € εκτυπωμένο από το σάιτ: http://www.minervahorio.gr/el/ta-kouponia-mou/ Τέλος καταχώρησα την απόδειξη στο Πόκι που έχει σε προσφορά διπλασιασμό κουπονιού -0,60 € Χ 2 = 1,20 € έκπτωση. Μπορείς να πάρεις μέχρι 6 βούτυρα των 250γρ. από το Πόκι. Έφυγα λοιπόν παίρνοντας τελική τιμή 0,54 € το πακέτο των 250γρ. αλλά πλήρωσα με χρεωστική κάρτα Eurobank Epistrofi και είχα και άλλη μια έκπτωση του 2% στα ψώνια μου. Το βούτυρο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ όπως όλα τα προιόντα Χωριό άλλωστε. Καλό βράδυ Στη σελίδα της μινέρβα αναφέρει τη συνεργασία με το pockee. Πιθανολογώ ότι δεν θα σου κάνουν διπλή έκπτωση γιατί έδωσες και χάρτινο κουπόνι και πέρασες την συναλλαγή στο pockee. Θα το μάθεις κι αν θυμηθείς το γράφεις εδώ.
chris456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα, τα κουπονια απο το livesmart τα δεχεται ο μασουτης;επειδη εχει 40% τα dove και τα ultrex Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει.
averel01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει. είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι.
nikalmo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι. Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει. Κι εγω με το κουπονι στο χερι εμεινα, επειδη αναγραφει πανω δεν συνδυαζεται με αλλη προσφορα, δεν το πηρε
spysif Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παει και το paypal προς το παρον για το Pockee... Αγαπητέ χρήστη, Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι λόγω των Capital Controls που ισχύουν στην χώρα μας, oι καταθέσεις σε PayPal λογαριασμούς θα διακοπούν προσωρινά. Εσύ όμως συνέχισε να χρησιμοποιείς το Pockee και να κερδίζεις μετρητά από τις αγορές σου. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μεταβαίνοντας στο ΠΡΟΦΙΛ > Επεξεργασία Λογαριασμού, ώστε να μην έχεις κάποια καθυστέρηση στην κατάθεση των χρημάτων που κερδίζεις. Εφόσον, διατηρήσεις τον PayPal λογαριασμό σου, θα λάβεις όλες τις εκκρεμείς εκπτώσεις σου, αμέσως μόλις αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ελπίζουμε και προσπαθούμε ώστε να λυθεί το θέμα άμεσα. Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεσαι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 6017821 ή να μας στείλεις email στο [email protected]. Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει σε κάποιους ή αν θα σταματήσει στο μέλλον, αλλά σε μένα μου έκαναν κανονικά κατάθεση πριν από λίγο στο PayPal (όπως μου είχαν κάνει και στις 07/12 το μεσημεράκι). Μήπως ήταν απλά ένα πρόβλημα και το έλυσαν;
chris456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι. Ναι πολλές φορές.είναι πολιτική του σούπερ μάρκετ και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμίας.θα αναφέρω χαρακτηρίστηκα προσφορά 1+1 δώρο ultrex και έπαιρνα 2 × 1+1 δώρο δεμένη συσκευασία ultrex και μου περνούσαν και τα κουπονια.
takinio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει σε κάποιους ή αν θα σταματήσει στο μέλλον, αλλά σε μένα μου έκαναν κανονικά κατάθεση πριν από λίγο στο PayPal (όπως μου είχαν κάνει και στις 07/12 το μεσημεράκι). Μήπως ήταν απλά ένα πρόβλημα και το έλυσαν; Ναι και σε μενα εγινε καταθεση,πριν λιγο. Μακαρι να το τακτοποιησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις