Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά με διπλασιασμό του pockee και συνδυασμό με προσφορά Bazaar :

Μπαρμπα Στάθης φασολάκια πλατιά 1,79 - 1,60 pockee = 0,19 ανά πακέτο

• Like 13
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν σε κάποιο κατάστημα Γαλαξία στη θεσσαλονίκη

έχει τις νέες oral-b 3d white luxe (που δείχνει και στη τηλεόραση) και γενικά στοματικά διαλύματα oral-b;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μου κατατεθηκαν μολις τα λεφτα στο paypal απο pockee. απο τις 5 φεβρουαριου που ηταν οι αγορες. ελπιζω την απομενη φορα να μην κανει παλι ενα μηνα.

Δημοσ.

μου κατατεθηκαν μολις τα λεφτα στο paypal απο pockee. απο τις 5 φεβρουαριου που ηταν οι αγορες. ελπιζω την απομενη φορα να μην κανει παλι ενα μηνα.

σε εμένα τετάρτη 2/3 έκανα την αγορά σήμερα 4/3 μπήκαν στο παυπαλ κατευθείαν

Δημοσ.

Παίδες σε όλους μπήκαν μην αρχίσουμε όλοι και γεμίσουμε 2 σελίδες με τη κατάθεση στο paypal.

Γράψτε στον οδηγό epithimies-pockee αν θέλετε.

• Like 13
Δημοσ.

Παίδες σε όλους μπήκαν μην αρχίσουμε όλοι και γεμίσουμε 2 σελίδες με τη κατάθεση στο paypal.

Γράψτε στον οδηγό epithimies-pockee αν θέλετε.

Δυστυχως δεν μπηκαν σε ολους ,ειχαν να μπουν χρηματα από τον 1-2016 και μπηκαν τωρα ,ουτε τα μισα.

edit

Λαθος μπηκαν λιγο παραπανω από τα μισα...

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπηκαν σε ολους ,ειχαν να μπουν χρηματα από τον 1-2016 και μπηκαν τωρα ,ουτε τα μισα.

edit

Λαθος μπηκαν λιγο παραπανω από τα μισα...

Δηλαδή εσύ δεν μετράς με τους υπόλοιπους επειδή δε στα βάλανε όλα;

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εσύ δεν μετράς με τους υπόλοιπους επειδή δε στα βάλανε όλα;

Eτσι ακριβως όπως τα λες,δες μπορεις να εκφερεις εσυ αποψη όμως για ολους ,γιατι καποιοι πληρωθηκαν συναλλαγες δυο ημερων ,και καποιοι ,πιθανολογω σαν και εμενα όχι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εδώ είναι προσφορές εκτός τεχνολογίας κι όχι το topic του pockee, είναι κουραστικό να διαβάζουμε συνέχεια στο παρόν νήμα ότι αφορά καταθέσεις και όχι προσφορές από την εν λόγω εφαρμογή

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Όπως εχουμε πει πολλες φορες, στα θεματα περα από την ανακοινωση των προσφορων, εχουν σαφεστατη θεση και προβληματα παραλαβων, καθυστερησεων, ακυρωσεων κλπ. Είναι αυτό που λεμε ανατροφοδοτηση και είναι αυτό που δινει αξια στα φορουμς!

Είναι το ιδιο χρήσιμη και καλοδεχούμενη με τις ιδιες τις προσφορες.

Το σπαμαρισμα χωρις λογο είναι άλλο πραγμα και η ενημερωση περι προβλημάτων εκτελεσης προσφορων που εχουν αναφερθεί πιο πριν, κατι άλλο. Μην τα συγχέετε.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ είμαι αντιπαράδειγμα και δεν μου πιστώθηκε στο paypal η μια και μοναδική αγορά που έχω κάνει στις 13/2 παρόλο που έχει επιβεβαιωθεί.

Δημοσ.

Τελικά η προσφορά ΑΒ - Wind είναι γενικη, σε όλά τα ΑΒ;

Στον ΑΒ Μελισσίων ειδα στον πάγκο υπευθυνου καταστήματος (στην εισοδο αριστερά) ταμπελακι για προσφορά χρονου ομιλίας καρτοκινητου για wind/tim εκπτωση 40% χρονος αξιας 20€ στα 12€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...