Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ΑΒ σήμερα και αύριο για κάθε 30€ αγορών οποιουδήποτε συνδυασμού φρέσκων κρεάτων,φρούτων,λαχανικών,ψαριών,τυριών ---> δώρο μια 6ευρη επιταγή

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είχε και εγκαίνια το νέο ΑΒ στην Λ.Μεσογείων και μέχρι της 12/9 έχει -10% σε ότι πάρεις (χωρίς να είναι καμία σπουδαία προσφορά αλλά φασούλι φασούλι..... )

Να προσθέσω ότι δυστυχώς αυτό το -10% ισχύει μόνο σε μετρητά.

Επεξ/σία από ahill2
Δημοσ.

Να πιστοποιήσω και εγω με την σειρά μου οτι οι αγορές zewa deluxe περνούν κανονικά στο pockee.

Αγόρασα 6 συσκευασίες χθες απόγευμα και σήμερα μεσημέρι μου ήρθε mail οτι εξαργυρώθηκαν και περιμένω την κατάθεση στο Paypal.

Να ευχαριστήσω και πάλι τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και φιλτράρουν τις προσφορές για να τις μοιραστούν μαζί μας.

Μας έχει κάνει μάγκες αυτό το thread :-D

Τώρα τα zewa με 1,80 η οκτάδα  και πριν 10-15 μέρες τα barilla απο τα carrefour  με 0,23 το πακέτο B)

• Like 2
Δημοσ.

Προμηθευτική από το φυλλάδιο Μιμίκος Σνίτσελ 470 γρ από 5,71 - 30%  πάει 4 ευρώ - 1 ευρώ απο Pockee πάμε στα 3 ευρώ ( Δε βλέπω να υπάρχει κάποια σήμανση ότι δεν συνδυάζεται κλπ)

Επίσης στο ίδιο φυλλάδιο Dixan Power Mix 14 κάψουλες -50 % από 6,62 σε 3,31 και παίζει κουπόνι 1,2 στο Pockee οπότε πάμε 2,11 για τις κάψουλες. και το ίδιο ισχύει και για τις Dixan με 16 μέσα που βγαίνουν ακριβώς στα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως στον Γαλαξία συνδιάζονται τα trust and use με το -45% στα Dove. Η ταμίας όχι μόνο έμεινε κάγκελο, αλλά με ρώτησε και εάν είναι εύκολη διαδικασία η εγγραφή στο trust and use (είδε να πληρώνω πράγματα αξίας 9,08 με 2.99)

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Με τιμη κιλου, ακομα και με ολη την "ταλαιπωρια"/αναμονη του κουπονιου, 2.35 δεν μου λεει προσωπικα κατι. Μαλιστα πριν 1-2 χρονια ειχα παρει μια φορα zewa και απο οτι θυμαμαι ηταν λιγα μετρα, φευγει γρηγορα και επισης το θυμαμαι και λιγο ας το πουμε προς το συνθετικο. Υπαρχουν αλλα οταν υπαρχει προσφορα, στα 1.60-1.70€/κιλο και πιο χαρτινα.

• Like 4
Δημοσ.

Βασικά στα χαρτιά υγείας να κοιτάμε

Βάρος

Αν είναι δίφυλλο-τριφυλλο κτλπ

Και μήκος ρολού

Γιατί μερικες εταιρίες δίνουν πολύ λίγο μήκος σε σχέση με άλλες.

Οποτε να κοιτάμε στα πλάγια τι γράφει και συνήθως αυτά με το μεγαλύτερο βάρος ανά ρόλο αξίζουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εδω και χρονια παιρνω παντα αυτα αυτο floralys lidl 4€

Θεωρω πως δεν υπαρχει καλυτερο.

Αλλοτε παιρνω κι αυτο floralys 2 το οποιο το βγαζει 10 λεπτα φθηνοτερο αλλα ειναι επισης πολυ καλο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...