apostolis81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν θα δουλέψει powerline σε δυοροφη μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα και δύο πίνακες ρεύματος έναν επάνω και έναν κάτω με κοινό ρολόι παροχής. Θέλω να συνδέσω από τον κάτω όροφο που βρίσκεται το ρουτερ powerline στον επάνω όροφο. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 42 minutes ago, apostolis81 said: Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν θα δουλέψει powerline σε δυοροφη μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα και δύο πίνακες ρεύματος έναν επάνω και έναν κάτω με κοινό ρολόι παροχής. Θέλω να συνδέσω από τον κάτω όροφο που βρίσκεται το ρουτερ powerline στον επάνω όροφο. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται? Ευχαριστώ κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα παιξει .το εχω δει να παιζει και το εχω δει σε αλλο σπιτι να μην παιζει.δεν θα πηγαινα σε αυτην την λυση. ειναι τελειως λυση εκτακτου αναγκης.προτιμω wifi repeater ή καποιο ethernet μεχρι κατω και μετα access point. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Έχω κι εγώ εκτάκτως το ίδιο ζήτημα. Στον από πάνω όροφό μου υπάρχει wifi , το οποίο πιάνει πολύ καλά σε ένα σημείο του δικού μου σπιτιού, το οποίο είναι μικρό (25τμ). Θέλω να παίρνω το καλό σήμα wifi που έχω σε ένα σημείο του σπιτιού και να το μοιράζω σε όλο. Σκέφτομαι να πάρω ένα mesh για αυτή τη δουλειά. Οι παλιές μου εμπειρίες (προ 5+ ετών) με repeaters μου έχουν αφήσει ΜΟΝΟ κακές εντυπώσεις. Έχετε κάποιο να προτείνετε, ή κάποια άλλη λύση, πλην του mesh; Καλώδιο ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω, powerline ΔΕΝ θα δουλεύει, είναι άλλο το ηλ. δίκτυο.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 hour ago, MikhailBakurin said: Έχω κι εγώ εκτάκτως το ίδιο ζήτημα. Στον από πάνω όροφό μου υπάρχει wifi , το οποίο πιάνει πολύ καλά σε ένα σημείο του δικού μου σπιτιού, το οποίο είναι μικρό (25τμ). Θέλω να παίρνω το καλό σήμα wifi που έχω σε ένα σημείο του σπιτιού και να το μοιράζω σε όλο. Σκέφτομαι να πάρω ένα mesh για αυτή τη δουλειά. Οι παλιές μου εμπειρίες (προ 5+ ετών) με repeaters μου έχουν αφήσει ΜΟΝΟ κακές εντυπώσεις. Έχετε κάποιο να προτείνετε, ή κάποια άλλη λύση, πλην του mesh; Καλώδιο ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω, powerline ΔΕΝ θα δουλεύει, είναι άλλο το ηλ. δίκτυο. αν παρεις mesh το ενα πρεπει να μπει στο πανω σπιτι και το αλλο στο κατω σπιτι.μια καλη λυση με το αναλογο κοστος. αν παρεις repeater σκετο θα μπει μονο σε σενα κατω.απαραιτητη προυποθεση οτι θα παρεις dual band repeater και οχι κανενα στα 2.4ghz γιατι δεν θα πιασεις μεγαλες ταχυτητες. εχω ενα φτηνο dual band repeater της tp link και εχω γραμμη 100mbit και μεταφερω αρκετα κανα το ιντερνετ (πανω απο 50 Mbit). αλλα ειναι dual band.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα