Προς το περιεχόμενο

Windows 8: Τέσσερα εκατομμύρια αναβαθμίσεις σε 3 ημέρες


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην πρώτη μέρα του BUILD 2012, του συνεδρίου που διοργανώνει η Microsoft για developers, ο Steve Ballmer παρουσίασε για μια ακόμη φορά τα νέα Windows 8 και τα Windows Phone 8 επισημαίνοντας την "χρυσή ευκαιρία" για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές οι οποίες θα τρέχουν σε διαφορετικές συσκευές με ελάχιστες αλλαγές στον κώδικα.Σύμφωνα με τον Ballmer, η Microsoft έχει ήδη διαθέσει 4 εκατομμύρια αναβαθμίσεις των Windows 8 μέσα στις 3 πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους και σύμφωνα με εκτιμήσεις μπορούν να φτάσουν τα 400 εκατομμύρια το επόμενο διάστημα από τη βάση των 675 εκατομμυρίων συσκευών που τρέχουν ήδη τα Windows 7. Μάλιστα ο πρόεδρος της Microsoft δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ανώτερες τις εφαρμογές στα νέα Windows από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα μόλις χρησιμοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες επιλογές.

 

Στις εφαρμογές που έρχονται στο Windows Store ξεχωρίζει το Dropbox, Booking.com, Expedia, SAP, PayPal api, ESPN, αλλά και το Twitter όπου με σημερινή του ανακοίνωση δηλώνει ότι ήδη ετοιμάζει τη δική του επίσημη εφαρμογή για τα Windows 8 και η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

 

p1100353.jpg

 

Παραδεχόμενος ότι τα Windows Phone διαθέτουν ακόμη μικρό μερίδιο στην αγορά αλλά την πιο ξεχωριστή πρόταση, η Microsoft περιμένει αύξηση του ενδιαφέροντος όσο το οικοσύστημα της μεγαλώνει. Από τη διεύθυνση dev.windowsphone.com είναι διαθέσιμο από σήμερα το Windows Phone 8 SDK για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν εφαρμογές για τα Windows Phone 8.

 

Η Microsoft επιδικνύει στη φετινή BUILD εκτός φυσικά από το Surface, πολλά συστήματα κατασκευαστών τα οποία βασίζονται στα Windows 8 και Windows Phone 8 τα οποία θα δούμε από κοντά και θα σας μεταφέρουμε σύντομα τις εντυπώσεις μας.

 

p1100363i.jpg

 

 

p1100368.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι θέλω σε αυτούς που τα πέρασαν....

1. Δίνει η Microsoft την δυνατότητα να έχεις και τη προηγούμενη εκδοση (π.χ. Windows 7) και να έχεις την επιλογή στην αρχή με ποιο θέλεις να συνεχίσεις, η κάνεις απλά αναβάθμιση και τέλος έχεις μόνο 8???

2. Στην αρχή του upgrade κοιτάει ποια από τα προγράμματα είναι συμβατά...και ποια όχι. Κάνει το upgrade και έχεις τα προγράμματα κανονικά ή πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσεις???

 

Ευχαριστώ!!!(Μπορεί να είμαι και λίγο εκτός θέματος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απιθανα πραγματα σημερα απο την MS. Εδωσαν σε ολους τους developers που βρεθηκαν στην Build ενα Surface RT, ενα Lumia 920 και 100GB skydrive συν του οτι μειωσαν τον dev reg fee στα 8 δολλαρια. Πραγματικα, all out απο την MS. Μακαρι να πετυχουν.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα όντως οι κωδικοί παραγγελίας αντιστοιχούσαν σε πραγματικές πωλήσεις. Επίσης μάλλον κάτι πίνουν εκεί στη microsoft για να ανακοινώνουν στις 25 του μήνα πως έχουν πουλήσει 670 εκ άδειες χρήσης win7 και σήμερα να κάνουν λόγο για συνολικό αριθμό συσκευών που τρέχουν τα 7αρια 675 εκ......

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πέρασα σήμερα.

 

μια απτα ίδια και είναι πολύ ωραία... προτιμώ τα shortcuts για βασικά πράγματα και τις επιλογές, παρά το κλασσικό menu των windows XP/vista/7/κτλπ.. κατα τα άλλα δεν νομίζω οτι έχουν καμια σοβαρή διαφορά όσον αφορά τα desktop μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...