Προς το περιεχόμενο

Η LG κυκλοφορεί μοντέλο κλιματιστικού που απωθεί τα κουνούπια


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τα κουνούπια αντιλαμβάνονται την παρουσία των ανθρώπων από την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα από την εκπνοή μας. "Μυρίζουν το CO2"

Ένας ανεμιστήρας στο δωμάτιο είναι ικανός να συγχήσει την προέλευση του διοξειδίου και να μην πλησιάζουν και τσιμπούν τον άνθρωπο, όχι στο 100% όμως.

 

"It is already known that the insects are very sensitive to carbon dioxide in exhaled breath"

Mosquitoes target exhaled breath

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6486057.stm

 

Γιατί να μην έχουν λιγότερο ενεργοβόρους ανεμιστήρες τότε κοντά σε πόρτες και παράθυρα στην Αφρική (να δουλεύουν και με ηλιακή ενέργεια, λόγω έλλειψης ρεύματος), από την οποία αγορά στοχεύει η LG να αποσπάσει "χαζά λεφτά";;

 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε :) :) :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μεταφέρουν όλα τα είδη κουνουπιού τους ίδιους παθογόνους μικροοργανισμούς.

 

Πεστα γιατί έχω την αίσθηση οτι ο καθένας ανιδεος η μη, ποστάρει χωρίς να κάτσει να ψάξει... Απλα όπως του κατέβει του καθενός πετάει και την κοτσάνα...

 

edit: και επειδή με έχει κουράσει με αυτό το "ας το παίξω λοιπόν πως και εγώ κάτι ξέρω", δεν απάνταω πλεον, αλλα σε συγχαιρω που τουλάχιστον μπαινεις στον κοπο να το κάνεις εσυ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιότερα το είχα ψάξει λίγο με κάτι φθηνές συσκευές στο ebay που έλεγαν ότι διώχνουν τα κουνούπια. Και εδώ σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών έβρισκες τέτοια με 2 ευρώ. Σε reviews όμως έλεγαν ότι δεν έκαναν τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι εφαρμογές για κινητό δε δουλεύουν πολύ απλά επειδή το ηχείο της συσκευής δεν είναι δυνατόν να αναπαράγει ήχους τέτοιων συχνοτήτων. Το κλιματιστικό αυτό θα μπορεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όπως είπε ο papman ένας ανεμιστήρας (οροφής ή βάσης που περισρέφεται) αρκεί. Σκορπάει το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε και τα κουνούπια δεν μας βρίσκουν* (γινόμαστε stealth!). Επίσης διαταράσει σοβατά το πέταγμά τους (και δεν μιλάμε στο δυνατό, και στην πιο μικρή σκαλα) και δεν μπορούν να προσγειοθούν εκεί που θέλουν. Είναι οι ίδιοι λόγοι που δεν έχει κουνούπια έξω όταν φυσάει.

 

Το απόλυτο αντικουνουπικό!

Βάλτε το καλοκαίρι έναν ανεμιστήρα δαπέδου στο 1 (μικρή σκάλα) να περιστρέφεται και να φυσάει από πανω σας (όχι πάνω σας, από πάνω σας, δλδ σε μια ζώνη λίγο ψηλότερα από ότι κοιμάστε, ας πούμε σε ύψος 1,60) και δεν θα σας φάει ποτέ τίποτα. Αμα θέλετε ας φυσάει και πάνω σας αλλα μη κρυώσετε φοβάμαι και πάθετε καμια ψύξη.

 

Βέβαια το θέμα είναι κάποιοι ενοχλούνται με τους ανεμιστήρες (θόρυβος, κρυώνουν κτλ). τότε κουνουπιέρα.

 

* το CΟ2 είναι το πρώτο στάδιο προσέγγισης και εντοπισμού μας. Μετά την φλέβα την βρίσκουν θερμικά (εκπέμπει περισσότερο ir καθώς είναι πιο ζεστή)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...